- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.821
Evet kuzucum ama benim yumurtlamaya göre değil sata göre oluyor işte yani benim hesabıma göre oldum yine adetimi . Yumurtlama takvimine göre değilAaaNasıl oldu o? Senin yumurtlamadan 10 gün geçmedi mi bugün?
Baya belirgin var gibi duruyor kadet test yaparsan silik çıkar bence yarın sabah ilk idrar ile de dene hayırlı olsun şimdidenKızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Sorun olmaz kuzenim aşı oldu meğer gebeymiş kalp atışlarını da duyduKızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2910073
Sen ovulasyon testi yaptın mı? Hangi gün pik idi?Evet kuzucum ama benim yumurtlamaya göre değil sata göre oluyor işte yani benim hesabıma göre oldum yine adetimi . Yumurtlama takvimine göre değil
21-22 pik 23 çatlamaSen ovulasyon testi yaptın mı? Hangi gün pik idi?
Bende bata 5 gün kala lekelenme başladı üç gün sürdü normalde bigun sürer sökülürdü 4 gün adet oldum üçüncü gün doktora gittim hormon degerlerimde normal çıktı neden olduğunu anlamadım inşallah seninki yerleşmedir canmDün sabah çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ? Bata 4 gün varken erken gebelik testi negatifti. Yerleşmeye ihtimal vermedim ama .
İnş canım. Adet olacaksam da hemen sökülse keşkeBende bata 5 gün kala lekelenme başladı üç gün sürdü normalde bigun sürer sökülürdü 4 gün adet oldum üçüncü gün doktora gittim hormon degerlerimde normal çıktı neden olduğunu anlamadım inşallah seninki yerleşmedir canm
Cok erken 12.gun baslane nerkenHayır yumurtlamadan sonraki 8.günde kan vermiştim dün yani
Hayırlı olsun canım bende aşı olduğum ay gebe kaldım kafanı takma sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah isteyen herkesle birlikteKızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2910073
Değişik21-22 pik 23 çatlama
Olmaz bisey , onaylandi asinin guvenilirligi artik doktorlar olabilirsiniz diyor, hamileyken korona olmandan iyidir canim bosverKızlar adete 4 gün var iyi değerlendiremedik diye bugün korona aşısı oldum (geçen ay son anda iptal etmiştik) evde test yoktu eşimde boşver olalım aşıyı dedi gittik olduk. eve gelirken eczaneden test alayım dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2910073
Teşekkür ederim canım yorumun içinBaya belirgin var gibi duruyor kadet test yaparsan silik çıkar bence yarın sabah ilk idrar ile de dene hayırlı olsun şimdiden
Rabbim bana yaşattığı bu mutluluğu burda ki bütün herkese hayırlı zamanda yaşatsın inşallahtestim pozitif hanımlaar
Bu test mimli Bi kaç arkadaş üzüldü bu testin yüzünden. Ama seninki baya belirgin duruyo onlarınkine nazaran... İnşallah vardır bebeğin seninledirKızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Pek yalancı gibi gelmedi 4 gün öncesi olduğu için, kan ver istersenKızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Amin Canım inşallahHayırlı olsun canım bende aşı olduğum ay gebe kaldım kafanı takma sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah isteyen herkesle birlikte
Bende bu ay femaraya başladım, birde prowomen ama tadı çok kötü ya zorla içtimİlk defa kullanıyorum çok heyecanlıyımşuan 11. Gün. İnşallah hemen çatlar, avokadoya da başladım birden kopkoyu çıktı çok şaşırdım çünkü dün baya silikti
Ben daha önce lekelenme yaşamadım. Gününde adet olurdum. Bakalım nasip neyse o artıkBende bata 5 gün kala lekelenme başladı üç gün sürdü normalde bigun sürer sökülürdü 4 gün adet oldum üçüncü gün doktora gittim hormon degerlerimde normal çıktı neden olduğunu anlamadım inşallah seninki yerleşmedir canm
Bence gebelik var çünkü silik değil belirgin bir şekilde.Kızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Teşekkür ederim herkes böyle diyor inşallah vardırBence gebelik var çünkü silik değil belirgin bir şekilde.