Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorun olmaz kuzenim aşı oldu meğer gebeymiş kalp atışlarını da duydu

Dün sabah çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ? Bata 4 gün varken erken gebelik testi negatifti. Yerleşmeye ihtimal vermedim ama .
Bende bata 5 gün kala lekelenme başladı üç gün sürdü normalde bigun sürer sökülürdü 4 gün adet oldum üçüncü gün doktora gittim hormon degerlerimde normal çıktı neden olduğunu anlamadım inşallah seninki yerleşmedir canm

İnş canım. Adet olacaksam da hemen sökülse keşke

Hayırlı olsun canım bende aşı olduğum ay gebe kaldım kafanı takma sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah isteyen herkesle birlikte

Olmaz bisey , onaylandi asinin guvenilirligi artik doktorlar olabilirsiniz diyor, hamileyken korona olmandan iyidir canim bosver

Kızlar adetime 4 gün var prodoctor erken gebelik testi böyle sonuç veriyor sizce yalancı sonuç mudur tecrübeniz var mı
Bu test mimli Bi kaç arkadaş üzüldü bu testin yüzünden. Ama seninki baya belirgin duruyo onlarınkine nazaran... İnşallah vardır bebeğin seninledir Kan ver en kısa zamanda. Acilde bile bakıyorlar sabırsızsan şayet gidebilirsin

İlk defa kullanıyorum çok heyecanlıyım şuan 11. Gün. İnşallah hemen çatlar, avokadoya da başladım birden kopkoyu çıktı çok şaşırdım çünkü dün baya silikti
Bende bu ay femaraya başladım, birde prowomen ama tadı çok kötü ya zorla içtim inşallah yumurtalarımız güzel gelişir. Senin kaç mm oluyordu boyutu ilaçla?

Ben daha önce lekelenme yaşamadım. Gününde adet olurdum. Bakalım nasip neyse o artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…