- 3 Mart 2021
- 42
- 82
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Amiin insallah. Gercekten suan saydim ben beta yukseldimi düştü mü derken 9 kere tahlil vermisim. Dış gebelikten ben de cok korkmustum. Bu arada sonuclar gelince paylaşırsan cok sevinirim. Insallah bir sey cikmazYa bi taraftan çok detaya girmemek de iyi oluyor yoksa türlü türlü ihtimal çıkartıyorsun kendine. Ben de Beta yükselsin diye kaç kez kan verdim bir de sonra düşsün diye sürekli verdim kollarım mosmordu kan alan hemşireler üzülüyordu Halime.
Bende bir de dış gebelik şüphesi de vardı ondan takipteydim çok şükür o olmadı diye dua ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık inşallah güzel haberler alırız. Gönülden isteyen emek veren herkesin kucağı dolsun
İnşallah canım. Söylediğine göre Ağustos başı gibi çıkacak paylaşırım tabiki. Umarım adetim çok uzamaz gelir de bir bat tarihim olur benim de. Listeye adımı yazdırırım. Tuhaf bir hismiş ne zaman adet olacaksın bilmemek. Çok düzenliydi benim ama her şeyi yaşıyoruz işteAmiin insallah. Gercekten suan saydim ben beta yukseldimi düştü mü derken 9 kere tahlil vermisim. Dış gebelikten ben de cok korkmustum. Bu arada sonuclar gelince paylaşırsan cok sevinirim. Insallah bir sey cikmaz
İnşallahbenim değerlerim başta 2 kat artmadı o sebeple geriden geliyordum kese görememiştik sonra tam düzene girmişti kese görmeye gideceğimizin önceki günü çok kanamam başladı bir de rahim ağzım dar olduğu için içerisi komple pıhtı dolmuştu mecburen kürtaja aldılar
doktorum ilk adeti gör sonra deneyebilirsin dedi. Açıkçası beklemek istemiyorum ben de. Zaten 3. Ayımda hamile kalmıştım. Bir de benim tüpün birinde şüpheli durum var.
sizin düşük sebebi için bir şey söylediler mi? Genetik Test falan yaptırdınız mı
Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendimeYaa su detayi sonradan farkettim ikimiz de 3. Ayda hamile kalmisiz. Cok benzer bir hikaye olmus
Diğer grupta yorum yazdım şimdi sana canım ben deBende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime
Aynen öyle. Ama kafam su takıldı beta sifirlanmadan bakıldı pihtilasmaya. Forumda beta sifirlanmadan pihtilasma yanlış sonuç verir diyorDiğer grupta yorum yazdım şimdi sana canım ben de
Tedavisi olan bir şey sonuçta öyle düşün sorunu saptadınız. İnşallah güzel olacak bundan sonrası
İnşallah bende günü degerlendirdik beklemedeyiz bakalım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimizeKızlllaaar durumlar nasılbenim regl bitmesi gerekiyordu hatta bitti sandım ama akşama süpriz yaptı yarın bitecek heralde . Bu ay ovulasyon testi deneyeceğim bende çok heyecanlıyım İnşallah güzel sonuçlar alacağımız bi ay olsun
Yok göğüslerde bir şikayetim yok. Bir doktorum öncesinde göğüs uçlarınla vs oynama demişti oda yükseltiyor. Bugün göründüm başka testler de istedi
Cok cok gecmis olsun üzüldüm. Doktorum 5 in altina düşene kadar takip etmisti. Sizin hafta biraz buyukmus yine de korunmadiysaniz tabi gebelik ihtimali de olabilir. Ama geç düşüyor da olabilir deger. Acikcasi cok bi fikrim yok benim 12 günde düşmüştü.Bende 3. Ay hamile kaldim 11+4 de kalp durdu malesef. Bugün de doktora gittim beta baktı 6 çıktı 5 hafta kürtaja tam bugün acaba sifirlanmadi mi yeni bir gebelik belirtisi mi bilemedim. Az biraz umut var ama muhtemelen düşükten sonra sifirlanmadi. Bende pihtilasma çıktı yarın ilaca baslicam hamile kaldıktan sorna da hergun iğne vuracakmisim kendime
Ben genetikçi doktora sordum çok alakasız iki şey etkilemez beta demişti.Aynen öyle. Ama kafam su takıldı beta sifirlanmadan bakıldı pihtilasmaya. Forumda beta sifirlanmadan pihtilasma yanlış sonuç verir diyor
Evet başladı alamadım daha yarın alicam eczaneden teşekkürler inşallah bir daha yaşamam.Cok cok gecmis olsun üzüldüm. Doktorum 5 in altina düşene kadar takip etmisti. Sizin hafta biraz buyukmus yine de korunmadiysaniz tabi gebelik ihtimali de olabilir. Ama geç düşüyor da olabilir deger. Acikcasi cok bi fikrim yok benim 12 günde düşmüştü.
Sorunu saptamak çözümün büyük bir parcasi insallah bir daha yasamazsiniz. Bana bir tahlil yapılmadı ama sirf varisim var diye kan sulandirici baslanacakmis isime de geldi dogrusu. Sanırım gebelikten önce de bir ilac kullanacaksiniz benim gibi hafif bir kan sulandirici. O bile ilk haftalarda embriyonun beslenmesine yetiyormus icinizi ferah tutun.
Evet yumurta catlamisti geçen hafta salı bugün yine baktılar başka bir yumurta catlamis dedi. Sonuçlar e nabız da gördüm doktora da sormadim haliyle hayırlisi bakalım umutlanmak istemiyorumBen genetikçi doktora sordum çok alakasız iki şey etkilemez beta demişti.
Ama şimdi aklıma geldi canım sen adet oldun ya adet olunca beta sıfırlanması gerekmez mi? Bak şimdi farklı düşünmeye başladım. Gebelik olabilir mi senin acaba
Amin İnşallah hepimizeİnşallah bende günü degerlendirdik beklemedeyiz bakalım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah hepimize
Aynen canım devam doğal yolla doktor kontrolünde amaHoş buldum teşekkürler canım. Naptın süreç olarak doğal yolla denemelere devam mı ediyorsun?İnşAllah iyisindir?
Bende düşük yaptım 10. Hafta bhcg düzenli artıyordu kese ve kalp atışını da duyduk. Ama lekelenmelerim oluyordu progestan kullanmama rağmen geçmeyince gittim sorun yoktu. 2 gün sonra yine gittim kalbi durmuştu. İlaçla düşük yaptım. 3. Ay dememem de olmuştu. Genetiğe gerek yok ilk gebeliklerde oluyor dedilerBen de 73 ile öğrenmiştim. Tam düzenli artmaya başladığı zamanlarda kanamam başladı. Benim doktor da kromozom problemindendir erken kayıplar ondan oluyor kafaya takma diye geçiştiriyor. Ama öyle olmuyor o iş tabi takıyorum. Gittim şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne genetik test için kan verdik eşim ile. Cuma da pıhtılaşma için kan vericem. Biliyorsundur 2 kayıp yoksa yapmıyorlar testi. Ben de 1 kimyasalım var diye yalan söyledim bir topicte arkadaşlar akıl verdiler sağolsun. İnşallah bir sorun çıkmaz umarım doktorun dediği gibidir. Ama insan bi sorun varsa da bilmek istiyor
Prolaktin başa bela 2 ay normalse 3. Ay 30 u görüyor benim bıktım artık . Dostinex kullanıyorum malesef ama tekrarlıyor işteHer neyse sebebler birer bahane işte olacaksa oluyor.Ben prolaktin =stres kaynaklı çok inanıyorum buna. İlaçla kaça düşecek kimbilir bende bayram sonrası görüneceğim doktora bakalım.
Sonuçların iyi çıkar inşallah.
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay M mavili_yeshll 15 Ağustos 27 14 ay @gumus82 19 temmuz 38 2 ay @karadenizkizi1982 19 temmuz 38 3 yıl @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Hazal Yakamoz 21 temmuz 26 2 yıl @Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @pheebs 24 temmuz 28 7 ay @Gulsenn1993 25 temmuz 27 5 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @shtc 26 temmuz 29 4 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @m_i_h_r_e 30 temmuz 30 2 ay @cenanes 30 temmuz 31 2.5 yıl @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay D Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @Vulf 2 ağustos 27 1 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay yyaprak 6 ağustos 25 2 ay @M-elek37 6 ağustos 22 1 yıl @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @gLssHh 7 ağustos 38 10 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @aleynnss 11 ağustos 24 7 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @Koredizisever 26 8 ay @LeeSoon 18 ağustos 28 2 ay @Motiksa 19 ağustos 26 15 ay @Tambikedi 27 ağustos Bencebuarkadas 21 temmuz 26 2 yıl
Bende pıhtılaşma baktırdım. 2 faktörde pıhtılaşmaya eğilim var bir genim koruyucu. Doktor ilaç başlayacak mu bilmiyorumAynen öyle. Ama kafam su takıldı beta sifirlanmadan bakıldı pihtilasmaya. Forumda beta sifirlanmadan pihtilasma yanlış sonuç verir diyor
Koruyucu gen ne. Sizde heterozigot çıktı ozaman. Doktor bana eğer 2 heterozigot var ise o homozigot anlamına gelir o da pihtilasma yüksek eğilim demekmisBende pıhtılaşma baktırdım. 2 faktörde pıhtılaşmaya eğilim var bir genim koruyucu. Doktor ilaç başlayacak mu bilmiyorum