-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.041
aman nolcak ya perşembe bugün, ctesi bi daha verirsin meraklı meraklı oturmaktan iyidir daha stres oluyo insanBen de kan verdim bakalim ne çıkacak heyecanlandım bekliyorum ama cumartesi demişti doktor erken verdim kanı tabi bu meraklan
evet hem o hem tam yüzüstü denedim misyoner denedim artık olmazsa da bırakırım bu ay çok yorulduğumu hissediyorum :/yüzüstü dediğimiz diz dirsek değil mi ?
Sag ol canim.insallah=)Darısı seninde başına cnm en kısa zamanda insallah
Aynen he vallaaman nolcak ya perşembe bugün, ctesi bi daha verirsin meraklı meraklı oturmaktan iyidir daha stres oluyo insan
aynı benim bu işte :)) bende sabah işe gelmeden alıyorum bakalım inşallah benimde tutsun artık dümdüz de denedim sadece folik asit kullanıyorum o da b12 falan da var içinde ben avokadoyu yiyemiyorum ya tereyağı gibi tadı varhem o hem bildiğin dümdüz yatıyosunbenim yumurtlama uzun sürmüştü her gün bi doggy bi komple yatış ayrı ayrı yaptık avokado yemeyi de ihmal etmedim 1 hafta larinin dediği gibi duşu ertesi gün aldım
çiğnemeden yuttum valla ahhahaaynı benim bu işte :)) bende sabah işe gelmeden alıyorum bakalım inşallah benimde tutsun artık dümdüz de denedim sadece folik asit kullanıyorum o da b12 falan da var içinde ben avokadoyu yiyemiyorum ya tereyağı gibi tadı var
bende iğrenerek yedim sanki bir kere çok kötüydü salataya falan koydum kaşığıma denk gelmesin diye dua ede ede yedim :) evet kızlarrrrrrrrr sürüyün şu ayaklarınızı :)çiğnemeden yuttum valla ahhahainşallah bu ay yüzün güleeeerrr bizim kızlar ayaklarını sürüklesin kan vermeye gidip gelirkenn
ayaklarımı ayağa kaldırmazsam hepsi çıkıyor durmuyor resmen hahaha ayaklarımı havaya kaldırdıktan sonra 15 - 20 dk yatıyorum sonrasında kalkıyorum o zaman da çıkıyor ama o çıkması normal olan :)dışarı çıkacak tabiki o meninin hepsinde de sperm yok ki önemli olan ciddi boyutta çıkmaması bende deniyorum her ay başka başka şekiller ama hayırlısı neyse o olsun bakalım
ben bu ay ovülasyon yapmadım. normalde yarın ya da ertesi gün regl günüm. dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti. bakalım kırmızıları görene kadar hala umut var ama negatif görünce de hiç ihtimal vermiyorum.hem o hem bildiğin dümdüz yatıyosunbenim yumurtlama uzun sürmüştü her gün bi doggy bi komple yatış ayrı ayrı yaptık avokado yemeyi de ihmal etmedim 1 hafta larinin dediği gibi duşu ertesi gün aldım
ben de bu ay olmazsa ovülasyon yapmayı planlıyorum. reglim bittikten sonra ilk haftalar 1 gün dolu 1 gün boş geçiriyordum. sonra misafir geldi o bu derken araya 2 3 gün girdiği günler oldu. sonra da koyverdik :) gerçi bu ilk denememiz bile beni stresten çok yordu. bir de ovülasyon deneyeyim bakayım. bu sefer eve misafir falan kabul etmicem hahahaevet hem o hem tam yüzüstü denedim misyoner denedim artık olmazsa da bırakırım bu ay çok yorulduğumu hissediyorum :/
Haniiii görmedim
Ayy Lariiii maşallah, dua et bana pozitif enerji yolla benimde bat 31 AğustosKızllaaaaaaaaaaaaarrr müjdemi isteriiiimm
çook küçük bir değerr rekor bende heralde ahahah tek isteğim sağlıkla artması
16-17-18 i yumurtama 18i akşam çatladı aklsdjakl ezberledimmAyy Lariiii maşallah, dua et bana pozitif enerji yolla benimde bat 31 Ağustosyumurtlama ne zamandıı
bende onu çok denedim yastık koydum ayaklarımı havaya diktim bel ağrısından öldüm ya çok zor oluyor :) evet ovülasyonla yapınca da insan biliyor sürekli gebelik testi yapmak istiyor mesela ben daha 4 gün oldu pik göreli ama hemen gebelik testi yapmak istiyorum:)ayaklarımı ayağa kaldırmazsam hepsi çıkıyor durmuyor resmen hahaha ayaklarımı havaya kaldırdıktan sonra 15 - 20 dk yatıyorum sonrasında kalkıyorum o zaman da çıkıyor ama o çıkması normal olan :)
ben bu ay ovülasyon yapmadım. normalde yarın ya da ertesi gün regl günüm. dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti. bakalım kırmızıları görene kadar hala umut var ama negatif görünce de hiç ihtimal vermiyorum.
ben de bu ay olmazsa ovülasyon yapmayı planlıyorum. reglim bittikten sonra ilk haftalar 1 gün dolu 1 gün boş geçiriyordum. sonra misafir geldi o bu derken araya 2 3 gün girdiği günler oldu. sonra da koyverdik :) gerçi bu ilk denememiz bile beni stresten çok yordu. bir de ovülasyon deneyeyim bakayım. bu sefer eve misafir falan kabul etmicem hahaha
ah çok amin canım..inşallah..Darısı başına inşallah cnm
canım yapmıştım da 1,20 çıkmıştı. negatif oluyor zaten 5in altında iseYa canım sen test yapmamış mıydın 1.20 çıkmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum
ahahaha kız güldürdün beni16-17-18 i yumurtama 18i akşam çatladı aklsdjakl ezberledimm
ovülasyon testi için önerdiğiniz bir marka var mı ?bende onu çok denedim yastık koydum ayaklarımı havaya diktim bel ağrısından öldüm ya çok zor oluyor :) evet ovülasyonla yapınca da insan biliyor sürekli gebelik testi yapmak istiyor mesela ben daha 4 gün oldu pik göreli ama hemen gebelik testi yapmak istiyorum:)
ayrıca evet belim kopuyordu ya :) en son şeyi keşfettim yatağın başlığına ayaklarımı koymayı ahahahahahbende onu çok denedim yastık koydum ayaklarımı havaya diktim bel ağrısından öldüm ya çok zor oluyor :) evet ovülasyonla yapınca da insan biliyor sürekli gebelik testi yapmak istiyor mesela ben daha 4 gün oldu pik göreli ama hemen gebelik testi yapmak istiyorum:)
valla ben bir gebenin günlüğü sayfasından aldım çok meth ediliyor o ama normalde de internetten laboquick aldım evde stokladım ikisinden de kullanıyorum. Miratech de kullandım ama sanki o çok belli olmuyor gibiovülasyon testi için önerdiğiniz bir marka var mı ?
onu da yaptım da yine de belim ağrıdı ellerimi belimin altına koyup ayaklarımı da başlığa sıkıştırıyorum vallahi komediyiz ya :))ayrıca evet belim kopuyordu ya :) en son şeyi keşfettim yatağın başlığına ayaklarımı koymayı ahahahahah