- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #7.021
Darısı seninde başına cnm en kısa zamanda insallahAllah masallah canım çok sevindim neler yaptın anlat bakalm
o zaman eşinin spermlerinde sıkıntı yok normalde üst üste de sağlıklı değil diyorlar bu ay olmazsa bende böyle deneceğim artıkçok sağol canıım inşallahh
teşekkür ederim darısı isteyen herkese en kısa sürede inşşş. değerim bi düzenli artsın o zaman uğurlayın şimdiden göndermeyin benii
teşekkür ederim kızlarr
üst üste denedim bu ay ilk kez bide uzun pik ve uzun çatlama oldu yine de hiç boş bırakmadım. onun dışında duşa da sabah girdim çok rahatsız ediciydi benim için ama dayandım valla. senden de güzel haberler bekliyorum çok az kaldı çok heyecanlıı
ayaklarını havaya falan kaldırdın mı bekledin mi hiç canım ?üst üste denedim bu ay ilk kez bide uzun pik ve uzun çatlama oldu yine de hiç boş bırakmadım. onun dışında duşa da sabah girdim çok rahatsız ediciydi benim için ama dayandım valla. senden de güzel haberler bekliyorum çok az kaldı çok heyecanlıı
ooooo maşallah bu ay uğurlu bir giriş oldu sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah bizde katılalım artık size :)
onun hakkında bilgimiz yok canım test yaptırmamıştık. ama ben 3 ay gün aşırı denedim tutmadı o yüzden hergün denicem dedim şansıma da yumurtlama ve çatlama uzun sürdü keramet onda heraldeo zaman eşinin spermlerinde sıkıntı yok normalde üst üste de sağlıklı değil diyorlar bu ay olmazsa bende böyle deneceğim artık
hayır canım havaya kaldırmadım ama hemen de ayağa kalkmadım 15-20 dk yattım hemen üzerimi giyinip geri yattım minimum hareket yaniayaklarını havaya falan kaldırdın mı bekledin mi hiç canım ?
bende böyle deneyim o zaman ben yattığım yerden giyiniyorum zaman da geçmiyor da hadi bakalım :)onun hakkında bilgimiz yok canım test yaptırmamıştık. ama ben 3 ay gün aşırı denedim tutmadı o yüzden hergün denicem dedim şansıma da yumurtlama ve çatlama uzun sürdü keramet onda heralde
hayır canım havaya kaldırmadım ama hemen de ayağa kalkmadım 15-20 dk yattım hemen üzerimi giyinip geri yattım minimum hareket yani
Canım bu ilk sonucun o yüzden iki güne bir mutlaka ver olur mu ikiye katlanmış mı diye. İnşallah katlanarak artsınNasil sence canim degerimcoktesekkurler , mayis guzeldir
Tam da tatile denk geliyor ya acilde verebilir ama sanirim degil mi?Canım bu ilk sonucun o yüzden iki güne bir mutlaka ver olur mu ikiye katlanmış mı diye. İnşallah katlanarak artsın
yüzüstü pozisyon deneyin bi de etkili olduğu söyleniyoor bizim de öyle oldu sonra 5 10 dk fln yüzüstü yatınnbende böyle deneyim o zaman ben yattığım yerden giyiniyorum zaman da geçmiyor da hadi bakalım :)
Verebilirsin canım tabi acilde 45 dk da çıkıyor sonuç. İki gün sonra aynı saatlerde vermeye dikkat et canım ben öyle yaptım.Tam da tatile denk geliyor ya acilde verebilir ama sanirim degil mi?
Darısı başına güzel haberler bekliyoruz senden deAllah masallah canım çok sevindim neler yaptın anlat bakalm
onun hakkında bilgimiz yok canım test yaptırmamıştık. ama ben 3 ay gün aşırı denedim tutmadı o yüzden hergün denicem dedim şansıma da yumurtlama ve çatlama uzun sürdü keramet onda heralde
hayır canım havaya kaldırmadım ama hemen de ayağa kalkmadım 15-20 dk yattım hemen üzerimi giyinip geri yattım minimum hareket yani
yüzüstü pozisyon deneyin bi de etkili olduğu söyleniyoor bizim de öyle oldu sonra 5 10 dk fln yüzüstü yatınn
Cok tesekkur ederim eskisehire gidicem . Orda bi hastaneye giderim artikVerebilirsin canım tabi acilde 45 dk da çıkıyor sonuç. İki gün sonra aynı saatlerde vermeye dikkat et canım ben öyle yaptım.
Ya canım sen test yapmamış mıydın 1.20 çıkmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorumGrup şenlendi valla bu haberlerle
Ben de kan verdim bakalim ne çıkacak heyecanlandım bekliyorum ama cumartesi demişti doktor erken verdim kanı tabi bu meraklançok sağol canıım inşallahh
teşekkür ederim darısı isteyen herkese en kısa sürede inşşş. değerim bi düzenli artsın o zaman uğurlayın şimdiden göndermeyin benii
teşekkür ederim kızlarr
üst üste denedim bu ay ilk kez bide uzun pik ve uzun çatlama oldu yine de hiç boş bırakmadım. onun dışında duşa da sabah girdim çok rahatsız ediciydi benim için ama dayandım valla. senden de güzel haberler bekliyorum çok az kaldı çok heyecanlıı
Ay insallah canim ne tatlissinizDarısı başına güzel haberler bekliyoruz senden de
bunu denedim bu ay zaten bakacağım artık inşallah olmuştur da şu stresten de kurtulurum çok amin :)yüzüstü pozisyon deneyin bi de etkili olduğu söyleniyoor bizim de öyle oldu sonra 5 10 dk fln yüzüstü yatınn
yüzüstü dediğimiz diz dirsek değil mi ?bunu denedim bu ay zaten bakacağım artık inşallah olmuştur da şu stresten de kurtulurum çok amin :)
dışarı çıkacak tabiki o meninin hepsinde de sperm yok ki önemli olan ciddi boyutta çıkmaması bende deniyorum her ay başka başka şekiller ama hayırlısı neyse o olsun bakalımben hep belime yastık koyup ayaklarımı havaya diktim bu ay. ayaklarımı dikmediğim zaman da ya da belime yastık koymadığım da hep dışarı çıkıyordu.
yüz üstü pozisyonu da denedim onda da dışarı çıktı :) şaka gibi ya ben beceremedim sanırım
hem o hem bildiğin dümdüz yatıyosunyüzüstü dediğimiz diz dirsek değil mi ?