Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman eşinin spermlerinde sıkıntı yok normalde üst üste de sağlıklı değil diyorlar bu ay olmazsa bende böyle deneceğim artık

ayaklarını havaya falan kaldırdın mı bekledin mi hiç canım ?

o zaman eşinin spermlerinde sıkıntı yok normalde üst üste de sağlıklı değil diyorlar bu ay olmazsa bende böyle deneceğim artık
onun hakkında bilgimiz yok canım test yaptırmamıştık. ama ben 3 ay gün aşırı denedim tutmadı o yüzden hergün denicem dedim şansıma da yumurtlama ve çatlama uzun sürdü keramet onda heralde
ayaklarını havaya falan kaldırdın mı bekledin mi hiç canım ?
hayır canım havaya kaldırmadım ama hemen de ayağa kalkmadım 15-20 dk yattım hemen üzerimi giyinip geri yattım minimum hareket yani

bende böyle deneyim o zaman ben yattığım yerden giyiniyorum zaman da geçmiyor da hadi bakalım :)

yüzüstü pozisyon deneyin bi de etkili olduğu söyleniyoor bizim de öyle oldu sonra 5 10 dk fln yüzüstü yatınn

ben hep belime yastık koyup ayaklarımı havaya diktim bu ay. ayaklarımı dikmediğim zaman da ya da belime yastık koymadığım da hep dışarı çıkıyordu.

yüz üstü pozisyonu da denedim onda da dışarı çıktı :) şaka gibi ya ben beceremedim sanırım

Ben de kan verdim bakalim ne çıkacak heyecanlandım bekliyorum ama cumartesi demişti doktor erken verdim kanı tabi bu meraklan

dışarı çıkacak tabiki o meninin hepsinde de sperm yok ki önemli olan ciddi boyutta çıkmaması bende deniyorum her ay başka başka şekiller ama hayırlısı neyse o olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…