Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H

Hayir olmamıştık malesef. Her ay belki gebeyimdir diye ertelemistim. Klomen kullaniyordum 2 aydir. Bu ucuncu ayim olacakti. Doktoruma sordum klomen kullanma dedi ama korun demedi
Anladım canim. Bende ilk korona olanlardanım gerçekten çok zor bi süreç Allah yardim etsin nerede varsa biz eşli aşımızı olduk korunmuyoruz

Ovulasyon testini bu ay ilk defa yapacagim. Merak ettigim, sizde daha cok strese neden olmuyor mu? Stres de yumurta, sperm kalitesini etkilemiyor mu diye merak ettim. Tabi bu sorunun cevabini bulmak ne kadar kolay, emin degilim. :)

Ovulasyon testini bu ay ilk defa yapacagim. Merak ettigim, sizde daha cok strese neden olmuyor mu? Stres de yumurta, sperm kalitesini etkilemiyor mu diye merak ettim. Tabi bu sorunun cevabini bulmak ne kadar kolay, emin degilim. :)
Merhabalar strest degil de bi heyecan oluyor yumurta görünce bide değerlendirmeleri görev gibi yaptığın için bi zevki olmuyo

Merhabalar strest degil de bi heyecan oluyor yumurta görünce bide değerlendirmeleri görev gibi yaptığın için bi zevki olmuyo

Görev gibi mii Bunu hiç bilmiyordum. Akışına bırakınca güzel ama görev gibi yapınca çok zor değil mi ya.. Doğacak bebeğe haksızlık gibi hissettim nedense

Canım niye olumsuz olsun ki umdunu kaybetme ben 1.20 ilken şüphelendim. Bir hafta sonra Sonra 8,43 oldu derlen arttı gitti. Bat geçmişti bile benim. Senin bata daha var.
Ah canım inşaallah.. Aylar oldu bekle bekle. Hep hüsran. Ne zaman akışına bıraktım desem hep Bat a yakın yine başlıyorum oldu mu olacak mı acaba mı
İnşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim
Kizlar selam. Corona olduk esim ve ben. Suan iyileştik. Gebelik istiyoruz. Sizce ne kadar süre korunmamiz gerekiyor. 8 aydir deniyoruz
Canım bizde Nisan da corona olmuştuk eşimle. Dr korunma devam demişti.hala gebelik olmadı ama olsun
Bide bi arkadaş corona sonrası hemen hamile kaldı, onun Dr u da corona sonrası hemen folik asit başla denemelere devam demişti.geçen hafta doğurdu. Sağlıklı bir kızı oldu

Canım bnde sorun yok ama tedavisiz çocuğum olmuyor normalinde çok kafama takıyorum çok stresli oluyorum ama tedavi olunca kendimi rahat hissediyorum niyeyse ilk gebeligimde tedavi ile oldu
Nasıl bı tedavi olsun femara mi kullanmıştın benimde tedaviyle oluyor

Aa cok tesekkur ederim. Son gaz devam o zaman

Görev gibi mii Bunu hiç bilmiyordum. Akışına bırakınca güzel ama görev gibi yapınca çok zor değil mi ya.. Doğacak bebeğe haksızlık gibi hissettim nedense
3 ay yaptim yumurtlamanin ilk 2 gunu gayet iyi guzel 3.gün ilişki çileye ve zorakiye dönüyor eşten kaynaklı yada senden kaynaklı bikkinlik oluyo 2 aydır yeni test aldığım halde yapmıyorum biraz ara verdim bende onumuzdeki ay baslicam kismetse

İnşallah canım hayırlısıyla nasip etsin

Bay günüm 1 Eylül yaş 26 ve 1. Ay çok heyecanlıyım inşallah ilk denemede tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…