Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdi Hiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim

Kızlar bugün benim bat günüm ve olmadım. Sabah test yaptım testte tertemiz çıktı. Ne yapmalıyım şimdi Hiç böyle birşey yaşamadım. Tekrar yumurtlama oldu mu onu da bilmiyorum takip etmedim
3 4 gun sonra tekrar gebelik testi yap bazen gec cikaviliyor testlerde pozitif kuzenkmimnii 13 gun sonra cikmisti

Off çalışma yapsam erkenden gelir kırmızılar, bu ay boş regl bekliyorum ya bir türlü olamadım

BAT 19 agustos. 2aydır bebek istiyorum. Yaş 26

Aynı durumdayız , normalde gününüz geçmiyorsa, en geç yarın hayırlı olsun diyebiliriz bende garanti olması açısından yarını bekliyorum belki 1 gün oynar diye. Yoksa günüm şaşmazdı. Hayırlısı bakalım

Benim günüm belli değil ama ovulasyon testi ile geçen ay tam 14 gün sonra oldu. Şimdi 15. Gün hiç birşey yok… Birşey yoksa beklemeyiz inşallah belirsizlik daha kötü

Ben minik serüvenimi anlatayım. Şubat ayı sonundan beri deniyoruz yumurtlama takibi uygulamasına bakıp ordan deniyordum ama 4 5 ay sonra ovülasyon testini öğrendim o test ile yumurtlama takip edince benim adet bittiktenn 7 gün sonra yumurtlama olduğunu farkettim. 2 adet dönemimde ovülasyon takibi ile hamile kalabildim. Adete 1 gün kala 15 Ağustos da ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı anladım hamile olduğumu. 16 Ağustos gebelik testi ve kan testi 740 civarı beta çıktı. 18 Ağustos beta 1700 küsür. Belirtiye gelecek olursak adet belirtisi birebir aynı mide bulantısı olmuştu ama aşırı sıcaklara gördüm bankada çalışıyorum karın ağrısı bitmez bizde hiç onlara yordum durup dururken hadi bi yapayım dediğim de öylesine testte öğrendim. Şimdi 5+2 hamileyim kalp atışı olmadan resmen hamile sayılmıyormuşuz hergün dua ediyorum sıkıntı çıkmasın diye 5 gün sonra randevum var

Benim günüm belli değil ama ovulasyon testi ile geçen ay tam 14 gün sonra oldu. Şimdi 15. Gün hiç birşey yok… Birşey yoksa beklemeyiz inşallah belirsizlik daha kötü
Canım ben geçen ay pik gününü 1 sayarsam 17. Günde oldum senin tam kaçıncı günün? İnşallah olmazsın ve gebesindir de testte geç çıkıyordur

Yaptım idrarda çıkmadı canım daha . Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin. Bana da 4 yıl sonra nasip etti . İlk çocuğum daha
Belki yarın falan çıkabilir testte o zaman. Çıkarsa atar mısınn bakalım nasıl görünücekk. benimde yumurtlamayı 1 sayarak 7. Günüm zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…