Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglikl Sağlıklı bi gebelik olsum çok sevindim senin adına canim darısı bizlere insallah

Vala ikiz ucuz allah ne verirse tek seferde olsun bitsin ama daha coooook var o yola

Gebelikte yüksek tansiyona dikkat ediniz.yükseliyorsa eğer tansiyon Takibini yapın

merhaba sanırım gebesin hayırlı olsun :) ovulasyon testlerinin fotosu var mı ? benimkine benziyor mu çok merak ettim. ertesi gün çatlayan takip pek denk gelmedi bana burda hep üst üste pik görenlerin fotosu var.
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah foto ekledim benimki bu şekilde oldu inşallah yardımcı olabilmişimdir

Eklentiler

• Screenshot_20210821-235057.png
    286,3 KB · Görüntüleme: 86
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah foto ekledim benimki bu şekilde oldu inşallah yardımcı olabilmişimdir
Buradaki tüm günler degerlendirdiniz mi ben pikte degerlendirdim ve öncesinde siliklestigi gün ve sonraki gün degerlendiremedim rahmime sancılar giriyor arada siz boyle bi şey yaşadınız mi

Buradaki tüm günler degerlendirdiniz mi ben pikte degerlendirdim ve öncesinde siliklestigi gün ve sonraki gün degerlendiremedim rahmime sancılar giriyor arada siz boyle bi şey yaşadınız mi
Hayır sadece Çatlamadan önceki pik gününü ve çatlamayi değerlendirdim. Çatlamadan sonra kasıklarımda çok ağrım oldu dört beş gün sonra da garip bir karın ağrısı başlamıştı başka da bir belirtim olmamıştı inşallah tutar

Ay inşallah canım inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına bebisini inşallah senin kadar şansıyımdır benim de karin ağrılarım var sen boyle deyince çok heyecanlandım geçmiyor günler

Kızlar takvim bugunu gosterıyor, femara kullanmıstım doktor 1 tane eh işte demişti baskada yok demişti, testıme bakarmısınız pik mi bugun bu strıpi ilk defa kullanıyorum da

Eklentiler

• IMG_20210822_124933.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210822_124926.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 53
bat 9 Eylül yaş 38 1,5 yıldır istiyoruz bakalım kısmet

Kızlar merhaba ebru Ceylan'ın ovulasyon testini aldım ne zaman başlıyoruz adet bitimi mi başladınız veya daha sonra mi kullanan bilen varsa beni de bilgilendirir misiniz

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Yumurtlama dönemi hesabını yapamıyorum ben bir turlu bilenler yardımcı olsunlar lütfen. 8 ağustos adetinin ilk günüydü. 6 gün net oldum. 7. Gun küçük küçük varla yok arası kahverengi lekeleme ile biter. Bundan bir önceki adetim de 9 temmuzdu. Bir iki gün oynar aralarında. Bu ağustosta 14, 17, 19, 21. Günleri değerlendirdik. Sizce gün kaybetmiş miyimdir. son iki üç gündür acayip akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…