- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.221
Adetine 3 gün varsa eğer bu durum artabilir kuzum referans aralığında kalmışsın adet günü tekrar kan vermelisin çünkü gebeliğe yakın mı sayımerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
aşırı artan belirtiler olmasaydı zamanını beklerdim fakat emin olmak istedim böyle arada bir sonuç çıktı:)). tekrarlayacağım inşallahAdetine 3 gün varsa eğer bu durum artabilir kuzum referans aralığında kalmışsın adet günü tekrar kan vermelisin çünkü gebeliğe yakın mı sayı
Canım hiç değer yazmıyor ben anlamdım bu sonuçtanherkese merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Bizede dua eder misinKızlar çok sevinçliyim dağa yaşam. Söyleyesim var hamileyim diye.
Belirtileriniz nelerdi acaba anlatır mısınız bende bir kaç belirti yaşıyorum daaşırı artan belirtiler olmasaydı zamanını beklerdim fakat emin olmak istedim böyle arada bir sonuç çıktı:)). tekrarlayacağım inşallah
Etmez miyim hiç çok çok ederim canım benimBizede dua eder misin
iştahsızlık, bulantı ve baş dönmesiBelirtileriniz nelerdi acaba anlatır mısınız bende bir kaç belirti yaşıyorum da
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar çok sevinçliyim dağa yaşam. Söyleyesim var hamileyim diye.
Malesef doktor düşük dedi betam 55 e düstü gecen hafta adet gördüm o zmn 2 kati yükseliyordu
Canım senin beta kaç çıktıiştahsızlık, bulantı ve baş dönmesi
Canım sonuç 5 çıkmamış, 5ten küçük değer olduğu için sonuç yazılmamış. Bazı laboratuvarlar böyle çalışıyor. Adete 3 gün kala bu değer varsa büyük ihtimal yok demektir üzgünüm amaAdetine 3 gün varsa eğer bu durum artabilir kuzum referans aralığında kalmışsın adet günü tekrar kan vermelisin çünkü gebeliğe yakın mı sayı
Ovulasyondan 8 gün sonra mı öğrendiniz gebeliğini?Ben geç öğrendim canm takvime göre 27 temmuzda yumurtlamaya göre 2 ağustos olacaktı ben 5 ağustosta kaset testten öğrendim
Benim 9 gün çatlamadı artık kesin hamileyim ondan silikleşmiyo dedim4 günde çatladı benimkist yada pco var sandı artk gruptakiler o derece
Hayırlı olsun canımKızlar çok sevinçliyim dağa yaşam. Söyleyesim var hamileyim diye.
Değilsiniz maalesefmerhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?
Bir sonraki aya evli mutlu çocuklu çalacak mecburen djdkdkdkdBende öyle oldum malesef erken geldi geciksin diye beklerken benimde umutlarım kaldı gardas yarinaaa
İnşallahEvet cnm inşallah önümüzdeki ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?