Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar,
27 ağustos bat tarihim. Benim her reglimden yaklaşık 1 hafta 10 gün öncesinde göğüslerim sızlardı. Reglimin gelmesine 2 gün kala dayanılmayacak bir ağrı olurdu. Ama bu sefer şimdiden çok hassaslaşmaya başladı. Önceki ayları baz aldığım da her an regl olacakmışım gibi. Birde bundan 3 4 gün kadar öncede kasıklarımda ince ince batmalar yaşandı. Şu an da hiç bir batma yok mesela. Belki de psikolojik olarak yaşıyorumdur böyle şeyleri. Ama beklemekte ne kadar zormuş :) Bir de bilenler bilir benim bu ay başıma gelmeyen kalmadı burun operasyonuydu antibiyotikti derken. Her gün istisnasız girip okuyorum yazdıklarınızı. Aslında böyle de çok stres yapıyorum olacağı varsa da olmucak stresten :) Bugün bakma artık siteye falan dedim ama yok yine kendimi burada buldum :)

inanmiyorum artik yok kasık agriisi yok göğüs hassasiyeti akıntı bel ağrısı falan filan kaç aydır yumurtlamadan regl günüme kadar gebe belirtileri görüyorum her defasında regl oluyorum psikolejim bozuldu bu nedir yahu 2 cocuk yaptım bu kadar yipranmadim korunmucam olsun diyede cabalamicam elbet Rabbım izin verince olur uuff yeter buda beyin kendimi dinlemekten çocuklarımla ilgilenemiyorum ...

Ayyy ne güzel, maşallah canım benim. Ovulasyon kullanmış mıydın? Acaba geç mi yumurtladın?
Değerlendirmeleri falan nasıl yaptın? Çok şaşırdım reglden 13 gün sonra çıkmasına
Hayır çok stres oluyorum diye 3 aydır ovulasyonu bırakmıştım. Üç ayrı takvim uygulamam var hepsine giriyordum ilişkilerimi. En son regl olduğumda bakıyordum yumurtlama zamanında olmuş veya beraberlik olmamış diye. Son 2 aydır da 28 günde olunca takvimde yumurtlama zamanım tutuyordu hep. Ama tabi bu ay muhtemelen geç döllenme oldu yoksa 7 ağustosta veya 9unda yaptığım testlerde çıkardı. Ben takvime göre bir hafta sonrası olan 1 ağustos ve 8 ağustosta da değerlendirdim. Ama tesadüfen tabiki ovulasyon kullanmadığım için. Muhtemelen bu tarihlerdir diye düşünüyorum.

ay ne önerdi nbizede söyle

bu ay stres olmamak için bende bırakıyorum ovulasyonu. doktor yapabilirsin demesine rağmen. benimde değişmiyor tahmini süreyi iyi değerlendirmeye çalışıcam,

Çatlıyorum zaten :)) yarın hastaneye gidicektik kayınvalidemin ultrason çektirmesi gerekti eşimde yarın gidicez zaten şimdi tekrar hastaneye gitmeyelim dedi. Ay bekliyorum öyle saçma sapan nasıl uyucam bilmiyorum bende

bu ay stres olmamak için bende bırakıyorum ovulasyonu. doktor yapabilirsin demesine rağmen. benimde değişmiyor tahmini süreyi iyi değerlendirmeye çalışıcam,
Vallahi dene ben dediğim gibi 3 aydır bu şekilde devam ediyorum. Bilmiyorum bende ters tepiyor en azından Ovulasyonla hamile kalan çok kişi var bir bana yaramadı

Canım seni de çok tebrik ederim biraz hikayelerimiz benzer gibi testim koyu çıktı o yüzden aşşşırı merak ediyorum beta kaç çıkıcak diye. Eşim bıraksa bende uçucam da o da kendince haklı. Yarın sonuç çıkınca yazarım hemen buraya

3. Çocuğunuz mu olacak inşallah , genelde ilk yada 2.leri görüyorum da hep :)

Kalbi neden durduki arastirmasi yapildimi sorun neymis
Ufak olduğundan dolayı üstünde bir araştırma yapmıyorlar. Bebek Sağlıklı olmadığı için olur sonraki gebeliklerde devamlılık arz etmez dediler. Ama biz kendi isteğimizle bir sürü test yaptırdık hiç bir sorun çıkmadı.

İnşallah güzel haberini bekliyorum. Benim dört kat yükselmiş canım benim şimdi çıktı sonuç. Mutlaka yaz buraya da

Yeni üye olduğum için konu açtım ama yorum yok bende 8 aydır istiyorum ama olmadı Dr a gitmem gerekiyor mu 7 yaşında kızım var onda 3.4 ay da hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…