- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.221
Aynen ebru ceylan adet söktürücü masaj deyin YouTube da çıkıyor direk… Ama gebe kalmadığınızdan emin olunBöyle bir masaj mı var canım nasıl yapılıyor
Bende öyle düşünüyorum ama gelmiyor da. Sadece beyaz akıntım var su gibi adet oldum zannedip koşuyorum ama yok olmamışımAhhh ben de aynı durumdayım göğüs ağrısı, kasık ağrısı ve daha 1 hafta var bataerkenden regl mi geliyor diye düşünüyorum artık
Hep stresten oluyor kendimden bilirim.Bende öyle düşünüyorum ama gelmiyor da. Sadece beyaz akıntım var su gibi adet oldum zannedip koşuyorum ama yok olmamışım
Ay hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimiz verelim hamilelik müjdesiniHep stresten oluyor kendimden bilirim.Allah’ın izni ile hamilelik müjdesini verirsiniz
Ay gerçekten tam olarak böyle sürekli gözüm testlerde içim içimi yiyor kalk yap diye , amiiiin inşallah. Allah bütün isteyenlere içinde de bizlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin. Beklemek zor Rabbim bekletmesin.Amin stres yaptıkça sürekli tuvalete gidiyoruz sürekli ağrı çekiyoruz evi testlerle doldurmak gidip geliyo test yapmak istiyoruz kendimden biliyorum en iyisi günü geçmesi Hepimizi birbirimize dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize
Amin sabrın sonu selamettir ben regl günü bile test yaptımbildiğin olması gerektiği gibi regl görüyorum ama evde test var illa yapacağımAy gerçekten tam olarak böyle sürekli gözüm testlerde içim içimi yiyor kalk yap diye , amiiiin inşallah. Allah bütün isteyenlere içinde de bizlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin. Beklemek zor Rabbim bekletmesin.
Dpo 5 gecmıyo zaman :)Ac karnına mi yaptın? Tam gobekdeligine mi hiç bilmiyorum ki canm bnde hic oyle olmadi
Nye kızO silikliği gördükten sonra kan verene kadar panik atak geçiririm
Zaten varsa önce kana geçiyor, sonra idrara...
Kanda çıkmamışsa umut asla yok demek gibi birşey oluyor.
O silikliği gördükten sonra kan verene kadar panik atak geçiririm
Gebelık testi yapmamak icin ovulasyon yaptm gun gune koyulasıo sankıO silikliği gördükten sonra kan verene kadar panik atak geçiririm
Ay bazen çok üzülüyorum bende regl olsam bile acaba üstüne mi görüyorum bir test mi yapsam diye düşünüyorumAmin sabrın sonu selamettir ben regl günü bile test yaptımbildiğin olması gerektiği gibi regl görüyorum ama evde test var illa yapacağımaslında olmuyor diye olsa hemen bizde bu kadar stres içine girmezdik olmuyor ya neden ne için nasıl yapsam ne yapsam Hep böyleyiz
Ay bazen çok üzülüyorum bende regl olsam bile acaba üstüne mi görüyorum bir test mi yapsam diye düşünüyorum
Bende aynı şeyi düşündüm acaba çok kan olursa iyi temizleniyorbenjmfe demirim eksik ama hiç takviye almıyorum. Ben onu bende pihtilasma çıktı düşükten sonra test yaptırdım. Doktor önlem amaçlı verdi hamile olduğum andan itibaren hergun de iğne olacakmisim
Amiiiiin amiiiin umut güzel şeydemek biz kadınlar hep umutluyuz ya ne güzel kalbimizin umudu hiç sönmesin Amin yarabbim
Evet koyulasiyor.. peki ben ne yaptım gittim 9. Günde kan verdim sonuç şüpheli çıktı 3 gün sonra tekrar kan ver dedi doktorGebelık testi yapmamak icin ovulasyon yaptm gun gune koyulasıo sankı
Adeti düzenli olup hamile kalamayan da çok grupları düşükten beri takip ediyorum daBenimde bir düşük oldu kimyasal da oldu ama bana bakmadı doktor gerek yokmuş patolojiye yollamışlar ilk gebeliklerde olurmuş hemotoloji uzmanı gerek olsaydı doktorun isterdi dedi salladı beni.Bencede kanla alakası var olblr artık kanaat getirdim ben takviye aldım çok düşüktü baya bi ahh et yemeye başladım bilerek o ilaçları yemekten iyidir et yemek iğrençler ilaçlar. Bir daha yemek nasip olmaz dilerim doktorlar normal diyorlarsa normaldir hiç adet olamamak anormal olurdu sonuçta oluyoruz çok şükür hemde çok şaşmaz adetim.
Şüpheli ne demekEvet koyulasiyor.. peki ben ne yaptım gittim 9. Günde kan verdim sonuç şüpheli çıktı 3 gün sonra tekrar kan ver dedi doktor
Benimki de bugün koyu çıktı öncekinde hiç yoktu catlamadan sonra nerdeyse hafif bir iz. Kaçıncı gün catlamadan sorna bu lhGebelık testi yapmamak icin ovulasyon yaptm gun gune koyulasıo sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?