Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ilk idrar ile yapmadım akşam üstü yaptım testi. Biraz daha bekleyeyim pazartesi salı tekrarlarım testi

Günaydın kızlaaar. Bata son 5 Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum
Günaydın kızlaaar. Bata son 5 Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum
Ben geçen ay beş gün kala kuantum test çift çizgi biri silik çıktı ben kesin var dedim sonra adet olunca çok ağladım zaten adet günü duygusallığım var Buda üzdü ders aldım adetim bi gün geçsin yapacağım hayal kırıklığı çok üzücü en mantıklısı gününde yapmak canım valla

Herkese merhaba, bu ay ilk denememiz ve 38 yasindayim. Biraz yastan dolayi cekincelerim var, umarim dogal yoldan olabilir. Reglime 4 gun kaldi. Belirtilerim, karinda cok fazla siskinlik, gaz sancisi, bel agrisi ve ara ara bas agrisi var. Normalde gogsumde agri reglden 1 hafta once baslar ama bu sefer goguslerimde hic agri yok. Regl gunu gecince test yapacagim.
Umarim herkes en yakin zamanda guzel haberler alir.

Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Ahhh ben de aynı durumdayım göğüs ağrısı, kasık ağrısı ve daha 1 hafta var bata erkenden regl mi geliyor diye düşünüyorum artık

Kizlar bugün 18. Gün. Çatlatma iğnesini dört gün önce yaptırdım test hiç degismiyo. Dün regl sanicis gibi sancılarım oldu dedim tam çatladı heralde. Ama şuan yine test koyu anlamadim

Eklentiler

• IMG_20210814_125400.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…