Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende kan sulandırıcı aldım çok değil 1 ay ondan sonra pıhtı azaldı, aynı zamanda kansızlık için ilaçlar aldım baya bi iğne ve hap olarak demir yani kansızlık için ilaç aldım belkide benimde pıhtı olmamasının nedeni budur. Kan değerlerim şuan normale dönmüş yaptırdım tahlil ilaç kullanmıyorum ama zaten aşırı pıhtı ve aşırı kanamam olması kansızlık değerimin düşmesine neden olmuştu. Şimdi düzeldi kanamam tertemiz adet oluyorm hangisi daha iyiydi fikrim yok çok olursam daha güzel temizlenir düşüncesi oluyor kafamda merak ettiğim bu arada kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsunuz doktor mu dedi?

Hmm anladım canım hayrlisi olsun ama ben makale de okudum amh a pek güvenim yok zaten acele ediyorum 8 aydır deniyorum olmazsa 3 4 aya zaten tup bebek olur başka da napabilirim gerisi Allaha kalmış diye dusunuyorum

Hmm anladım canım hayrlisi olsun ama ben makale de okudum amh a pek güvenim yok zaten acele ediyorum 8 aydır deniyorum olmazsa 3 4 aya zaten tup bebek olur başka da napabilirim gerisi Allaha kalmış diye dusunuyorum
Öyle canım aklında kalmasın sen amh ni tekrarla.bu arada da klomen tedavinin falan da al.kismet yani belli olmaz olursa seviniriz olmazsa da kismetimiz bizi nereye götürürse artık.

Önemli olan adet döngüm değil ki, yumurtlamadan sonra geçen zaman. Ama sen bilirsin tabii beklemek daha iyi aslında. Şu ateş konusuna gelince, söylemeyi unuttum. Benim de özellikle ellerim ayaklarım yanıyor, geceleri sıcağından uyuyamıyorum resmen. Ama ben olan her şeyi hormon ilaçlarına bağlıyorum, ümitlenmek de istemiyorum

Sen hangi doktora güveniceğini daha iyi bilirsin doktor direk belli ediyor kendini. Bi de internetten adını yazıp yorumlarına baksana ikisinin de biraz fikir sahibi olursun ordan da. Biliyosun benim de başıma geleni tekrar tekrar yazmiyim o doktorun yüzünü görmeyi bırak ismini bile duymak istemiyorum. 2 doktor tamamen zıt şeyler söyleyebiliyor. Eğer tüp uzmanıysa direk tüp yaptırmak istiyor hatta gerçekten anlayamıyorum insanların duygularıyla, paralarıyla oynamak bu kadar kolay mı..

Kiz aynen öyle direk doktor ismi verdi şuraya git diye orda inanmadım zaten ama sinirim çok bozuldu ağladım ama düşükse de 3 4 ay çok değil deneyeceğim yumurtalarimda bir suru var olmadı gene yaparım tup bebek napim

Canim yukarıda yazdığım gibi saçma sapan hesaplıyor benim baktırdığım yerde 5 ile 50 arasiymis yasa gote hesaplıyor benim yasimdakilrde 28 falan çıkıyor normalde ben de 7.46 ve 8.5 gbi bir şey cikti
Ben de baktım şimdi referans aralık 0,57-8,13 görünüyor bende mesela. ilk defa gördüm 5-50 yazanı ne saçma ya. Düzgün bi yerde yaptır bence fazla zaman geçirmeden

Ya tabiki o gerekiyosa onu yaptırırsın zaten ama doğal yolla olabilme ihtimali varsa bunu görüyosa ama illa tüp için insan kandırıyosa ona da doktor diyemicem yani.

Belkide progestandan cnm bende ilaç kullanıyorum sen çatlamadan kaç gün sonra test yapacaksın

Durum bildirsi
Dün bel ve kasık ağrım vardı bugün eser yok bat 8 kaldı pazrtesi doktor kontrolü var
Bu ay eğer olmadıysa erteleme kararı alıcam korktum ya aynı stresi şimdiden bastı gebelikteki çektiğim sokıntılqr yani bundada aynı olacakmış gibi geldi

Bende aynı şeyi düşündüm acaba çok kan olursa iyi temizleniyor benjmfe demirim eksik ama hiç takviye almıyorum. Ben onu bende pihtilasma çıktı düşükten sonra test yaptırdım. Doktor önlem amaçlı verdi hamile olduğum andan itibaren hergun de iğne olacakmisim

İnşallah öyle ise yazarım buradan. Bugün ovulasyon yaptım koyulaşma gördüm biraz acaba yeniden mi yumurtluyorum takip edicrm eğer öyleyse ondandır ağrılarım. İlk idrar ile mi yaptınız. Bende haftaya cuma başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…