- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.161
Sag ol canim hepimize insallah=)Ay hadi amiiiin inşallah hayırlara vesile olsun
Amh kaç pekiSimdi ben bi doktora gittim dedi bu amh la sen hemen tup bebek falan yap klomen ise yaramaz falan dedi e ise yarıyor büyüdü değil mi beni ağlattı. Bu doktorum 3 4 ay denicez olmazsa ben seni yonlendircem acelesi yok dedi 4tane yumurtam var 2 si büyük.
Ne alakası varmıs ki senin amh 5 ksuur degilmiydi, yumurta sayım fazla zaten.neden tüp demiş aciklamasi neki ?Simdi ben bi doktora gittim dedi bu amh la sen hemen tup bebek falan yap klomen ise yaramaz falan dedi e ise yarıyor büyüdü değil mi beni ağlattı. Bu doktorum 3 4 ay denicez olmazsa ben seni yonlendircem acelesi yok dedi 4tane yumurtam var 2 si büyük.
Bende öyleyim ya regl olcam sanki halbuki 11 gün varBenimde öyle iki üç gündür oysa reglime 10 günden fazla var kaç kere lavaboya kontrole gittim adet mi oldum acaba diye
Yok değil benim baktırdığım yer saçma bir şekilde yasa gore hesaplıyor benim yasimdakiler 28 falan çıkıyor ben de baktım sistemden benimki 8.45 mi ne çıktı 2.kez verdiğimde alt seviye 5.04 tu bi garip ölçüyor zaten obur ay ankaraya gitcem orda bi düzgün değerler olan yerde tekrar yaptrtcamNe alakası varmıs ki senin amh 5 ksuur degilmiydi, yumurta sayım fazla zaten.neden tüp demiş aciklamasi neki ?
Evet bende 1gun öncesinde olurdu ağrı olunca da ilk gün sonra geçerdi. Ama 11gun var sanki yarın olacağım. Beni de etiketleyin gelismelerdenAy niye böyle oluyoruz acaba, benim de 6-7 gün var daha. Birde benim hiç önceden ağrımaz karnım regl olduğum gün ağrır ağrırsa. Bakalım eğer bir gelişme olursa yazarım yine buraya
Canim yukarıda yazdığım gibi saçma sapan hesaplıyor benim baktırdığım yerde 5 ile 50 arasiymis yasa gote hesaplıyor benim yasimdakilrde 28 falan çıkıyor normalde ben de 7.46 ve 8.5 gbi bir şey ciktiAmh kaç peki
Sen başka bi yerde tekrarla onu dediğin gibi.o sınırlar faaln sacmalikdi senin doğru.peki adetken yumurta sayıma bakıldı mi hiç.o daha iyi fikir veriyor aslında doktorlara.Yok değil benim baktırdığım yer saçma bir şekilde yasa gore hesaplıyor benim yasimdakiler 28 falan çıkıyor ben de baktım sistemden benimki 8.45 mi ne çıktı 2.kez verdiğimde alt seviye 5.04 tu bi garip ölçüyor zaten obur ay ankaraya gitcem orda bi düzgün değerler olan yerde tekrar yaptrtcam
Evet bakti suanki doktorum sıkıntı görünmüyor folikullerimi gösterdi.amh baktırdığım yer tup bebek demedi zaten ama 2.yi de hemen yapın biraz acele et dedi sadece saçma bi yerde sordum tup bebek falan dedi klomen ise yaramaz dediSen başka bi yerde tekrarla onu dediğin gibi.o sınırlar faaln sacmalikdi senin doğru.peki adetken yumurta sayıma bakıldı mi hiç.o daha iyi fikir veriyor aslında doktorlara.
Benim bu ay bitmeyen sağ bacak kasık ağrım var cnm az da olsa ağırıyor nedense birde 2gündür gece sık idrara çıkmaya başladım her sabah ateşimide ölçüyorum şu an yükselişte bakalım düşerse anlayacamki yine adet olacağım geçen ay düştüğünde adet oldum ben haftaya pazar başlarım cnm test yapmaya çünkü geç adet oluyorum ben zaten bakalım inş güzel haberler alırızKoşturmadan aklıma bişey gelmedi valla iyi oldukuzenimin nişanı vardı 2-3 gündür organizasyon peşindeyim. Canım akıntıdan başka hiçbişey yok. Daha önce de dediğim gibi meme uçları çok acıyor ama iğneden beri var o zaten. Duphaston da kullanıyorum ya, akıntıyı bile ilaçlara bağlıyorum. Sende durumlar nasıl? Sen iğne vurulmadığın için değişiklikleri daha rahat değerlendirebiliriz sende
Ben pazartesi sabah test yapmayı düşünüyorum. İğneden 11 gün sonra yani
Klomen ise yaramaz dedi ya bu yani yumurtalarim büyüdüğünü göre yaramış oluyor değil mi ya da büyümede kalitesiz mi olur demek istedi acabaSen başka bi yerde tekrarla onu dediğin gibi.o sınırlar faaln sacmalikdi senin doğru.peki adetken yumurta sayıma bakıldı mi hiç.o daha iyi fikir veriyor aslında doktorlara.
Doktorlar çok acımasız oluyor bu konularda emin ol.benim ilk amh testim 0.90 cikdi.diger hormonlarında sıkıntı yokdu yumurta sayisida güzeldi.direk tüp dedi aşılama tutmaz falan dedi böyle Cat çat insanin psikolojini bozuyolar.sonra ben tekrarladım özelde 1.30 cikdi vs vs.sonuc şimdilik ne olacağı belli değil ama en azından fikre alisdim şu an kotungelmiyor ilk duyduğum gibi.kismetimiz böyleyse böyle olsun diyorum şimdi.o yüzden hiç takılma her söylenene bak klomen tedavisi aliyormussun.bende hiç almadım aklımda o hem rapor falan için evrak işleriyle ugrascam hemde özele gidip 1 ay bende senin gibi takip yaptircam.sen git bir özel laboratuvar a orda ver amh testini tekrar sonucunu da hemen işte 3 beş gün bekletmesinler bana güven ben çok araştırdım 2 aydır.Evet bakti suanki doktorum sıkıntı görünmüyor folikullerimi gösterdi.amh baktırdığım yer tup bebek demedi zaten ama 2.yi de hemen yapın biraz acele et dedi sadece saçma bi yerde sordum tup bebek falan dedi klomen ise yaramaz dedi
Tamam canim özel buldum aslında uygun indirtti arkadaş olmadı ben orda bi tekrar yaptırayım. Ama cok okudum düşük amh la hamile kalani ilk gun çok yıkıldım ama alıştım ben de inşallah bizimde bebisimiz olcakDoktorlar çok acımasız oluyor bu konularda emin ol.benim ilk amh testim 0.90 cikdi.diger hormonlarında sıkıntı yokdu yumurta sayisida güzeldi.direk tüp dedi aşılama tutmaz falan dedi böyle Cat çat insanin psikolojini bozuyolar.sonra ben tekrarladım özelde 1.30 cikdi vs vs.sonuc şimdilik ne olacağı belli değil ama en azından fikre alisdim şu an kotungelmiyor ilk duyduğum gibi.kismetimiz böyleyse böyle olsun diyorum şimdi.o yüzden hiç takılma her söylenene bak klomen tedavisi aliyormussun.bende hiç almadım aklımda o hem rapor falan için evrak işleriyle ugrascam hemde özele gidip 1 ay bende senin gibi takip yaptircam.sen git bir özel laboratuvar a orda ver amh testini tekrar sonucunu da hemen işte 3 beş gün bekletmesinler bana güven ben çok araştırdım 2 aydır.
İnan bilemiyorum bende onu.ben klomeni falan hiç soramadım direk aşılama olmaz sana dedi 0.90 çıkan yer.firsat vermedi sormama.benve ise yarıyordu gibi geliyor ama işte biz anlayamıyoruz orasını.Klomen ise yaramaz dedi ya bu yani yumurtalarim büyüdüğünü göre yaramış oluyor değil mi ya da büyümede kalitesiz mi olur demek istedi acaba
Evet doğru sen ne yapacaksın pekiİnan bilemiyorum bende onu.ben klomeni falan hiç soramadım direk aşılama olmaz sana dedi 0.90 çıkan yer.firsat vermedi sormama.benve ise yarıyordu gibi geliyor ama işte biz anlayamıyoruz orasını.
Tamam canim özel buldum aslında uygun indirtti arkadaş olmadı ben orda bi tekrar yaptırayım.
Çok güzel canım inşallah güzel sonucu alırsın bu ay bunu kalpden diliyorumTamam canim özel buldum aslında uygun indirtti arkadaş olmadı ben orda bi tekrar yaptırayım. Ama cok okudum düşük amh la hamile kalani ilk gun çok yıkıldım ama alıştım ben de inşallah bizimde bebisimiz olcak
Bir de şu anki doktorum bu sonuçlar çok güvenilir olmuyor dedi yani alttan baktıktan sonra hatta dedi bunlara takılma ben seni yonlendircem 3 4 ay bir deneyelim dedi ve paragöz birisi değil şu klomen için sadece 1 muayne ucretu verdim birde kontrol e gittim o tek ücretle başkası olsa sürekli çağırır o yüzden doktoruma güvencem
Yani umarım hepimiz hamilelik yüzünden böyle karın ağrısı çekiyoruzdur. Benim 4 gündür ağrıyor ara ara resmen daha 5-6 gün var en az regle. Geçen ay 23nde olmuştum ama dün yaptığım erken gebelik negatif çıktı.Evet bende 1gun öncesinde olurdu ağrı olunca da ilk gün sonra geçerdi. Ama 11gun var sanki yarın olacağım. Beni de etiketleyin gelismelerden
Ben 1.30 dan sonra tekrar başka hastaneye gttim.ultrasonla bakdi oooo dedi yumurta sayın iyi senin ben tekrar amh bakocam dedi şüphelendi.tekrat bakdi ama yine sonuç benzer cikdi.o yüzden kurul karar vercek dedi.henuz belli değil yani tam ne olacağı.Evet doğru sen ne yapacaksın peki
Antep'te doktorum sen nerdesinÇok güzel canım inşallah güzel sonucu alırsın bu ay bunu kalpden diliyorumdoktorun kıl acaba hangi sehirdesin.bende düşünüyorum ya merak ettim memnunsan bende giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?