• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de aynı şekilde kahverengi dünden beri sokulur dedim de hala sokulmedi bakalım yarına sokulecek mi benim pek umudum yok

m
Bende umutlanmak istemiyorum pek. Hayal kırıklığı olmasın ama bakalım nasip artık. Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin 🤰 🤲🏻 😊

Günaydın kızlaaar. Bata son 5 👀 Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum🤣🤣🤣
Ya insan 5 gün önce çıkan negatife niye üzülür ki, ben olsam güler geçerim. 😃 Çıkmama ihtimali büyük, çıkarsa da erken öğrenen şanslılardan olursun

Ya insan 5 gün önce çıkan negatife niye üzülür ki, ben olsam güler geçerim. 😃 Çıkmama ihtimali büyük, çıkarsa da erken öğrenen şanslılardan olursun
Ya kuzucum burada neler gördü bu gözler o kdr erken öğrenen oldu ki bende çıkmıyosa demek yok gibi düşnüüyor insan 🤦‍♀️ 🤭 kaldı ki negatif zaten hayırlı olsun kendi kendime eğlendim 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 77A84273-07EF-4FB2-B18D-332177CD4292.jpeg
    77A84273-07EF-4FB2-B18D-332177CD4292.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlaaar. Bata son 5 👀 Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum🤣🤣🤣
Şeytana uy ve yap sonra geç döllenme dalan diye teselli ederiz. Benimde salı bat 5 kalacak bende hemen yapacağım😁 eşime önden söyleyince birbirimiz teselli etmemizde kolay oluyor

Ya kuzucum burada neler gördü bu gözler o kdr erken öğrenen oldu ki bende çıkmıyosa demek yok gibi düşnüüyor insan 🤦‍♀️ 🤭 kaldı ki negatif zaten hayırlı olsun kendi kendime eğlendim 🤣🤣🤣
Ya gerçekten nasip işi, miniğin bu dünyada ne zaman nasibi varsa ozaman gelecek. Sabır sabır sabır ❤️🤲

Çok temiz negatif☺️ bat 1 kala öğrenen de oldu… Hep negatif ilerleyip… Keşke bu testleri bir daha kullanabilsek

Back