Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum kan testi yapsan mı artık… en azından yoksa söktürücü masajı yapar rahatlarsın…
Aynen ya, dikkat ettiğim kadarıyla kızlar kendilerine acı çektirmeyi çok seviyorlar. Yahu test yapın, çıkmadığı halde adet olmuyorsanız kan testi yapın, ciddi bir gecikme 5-6 gün olursa da doktora gidiniz. En azından adetin sökülmesi için birşeyler yapışır ve süreç daha da uzamamış olur Biraz bilimsel davranmak gerekiyor bazen de.

Yapacak birşey yok… Eşim de ortak kaderimiz oldu ne güzel diyor Bakalım onun sabrı ne zaman tükenecek
Erkeklerin bakış açısı çok farklı Sasacım ya, benimki her negatifte ama bebeğim neden üzülüyorsun sen çok güzel bir anne olacaksın, demek ki bebişimiz bize kavuşmak için nazlanıyor , zamanı gelmemiş diyip teselli ediyor beni

Hepimiz aynıyızzz kaç yaşındasın ve kaç aydır istiyorsunuz bebiş?
28 im canım bu 5. Ayımız aslında 4 denebilir ilk ay nisandı hiç takmamıştım 1 kez ilişki olunca tutar diye inanıyodum nedense kasmamıştım sonra baktım olmuyor bambaşka bi pencere açıldı hayatımda OBSESİFLİK fkfkfkd

Aynen bende gittim doktara oda normal demişti ama korkuyorum işte bı sıkıntı mı var acaba diye
Bu pihtilasma ile ilgili oldu bende.ben herkesin ki öyle sanıyordum pıhtı gibi yanı.krndimi bildim bileli hep iki gün yoğun ve pıhtı. Kan sulandırıcı kullanıyorum iki aydır ve iki aydır pıhtı falan kalmadı yani.cok şaşırmıştım.

Bende 27 yaşındayım, ocakta başladık hemen olur sanarak ama 8 aydır sonuç negatif bu ay 2.evlilşk yıldönümümüz olacak

Bende 27 yaşındayım, ocakta başladık hemen olur sanarak ama 8 aydır sonuç negatif bu ay 2.evlilşk yıldönümümüz olacak
kuzuumm bizim de bu ay sonu 2. yıldönümümüz insan daha bi istiyor güzel bir hediye olsa keşke diyee ama Allahtan ne gelirse hayırla sağlıkla gelsin de zamanı önemli değil aslında tabi ama keşke yıpratmasak kendimizi bi yolu olsa takmamanın ben onu yapamıyoruuum

Cnm merhaba nasılsın nasıl gidiyor var mı bir belirti sende ne zaman test yapacaksın R Random3
Koşturmadan aklıma bişey gelmedi valla iyi oldu kuzenimin nişanı vardı 2-3 gündür organizasyon peşindeyim. Canım akıntıdan başka hiçbişey yok. Daha önce de dediğim gibi meme uçları çok acıyor ama iğneden beri var o zaten. Duphaston da kullanıyorum ya, akıntıyı bile ilaçlara bağlıyorum. Sende durumlar nasıl? Sen iğne vurulmadığın için değişiklikleri daha rahat değerlendirebiliriz sende
Ben pazartesi sabah test yapmayı düşünüyorum. İğneden 11 gün sonra yani

Pazartesi vericem kanı..sonrada doktora çıkmazsa. Ama pko var bende gecikmesi hep normal diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…