- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.141
Kuzum kan testi yapsan mı artık… en azından yoksa söktürücü masajı yapar rahatlarsın…Kızlar parmakla ğebelik testi yaptım..yok büyük ihtimal..gecikmede 4 ğünüm
Gel sarılalımŞeytana uy ve yap sonra geç döllenme dalan diye teselli ederiz. Benimde salı bat 5 kalacak bende hemen yapacağımeşime önden söyleyince birbirimiz teselli etmemizde kolay oluyor
Yapacak birşey yok… Eşim de ortak kaderimiz oldu ne güzel diyorGel sarılalım
Aynen ya, dikkat ettiğim kadarıyla kızlar kendilerine acı çektirmeyi çok seviyorlar. Yahu test yapın, çıkmadığı halde adet olmuyorsanız kan testi yapın, ciddi bir gecikme 5-6 gün olursa da doktora gidiniz. En azından adetin sökülmesi için birşeyler yapışır ve süreç daha da uzamamış olur Biraz bilimsel davranmak gerekiyor bazen de.Kuzum kan testi yapsan mı artık… en azından yoksa söktürücü masajı yapar rahatlarsın…
Erkeklerin bakış açısı çok farklı Sasacım ya, benimki her negatifte ama bebeğim neden üzülüyorsun sen çok güzel bir anne olacaksın, demek ki bebişimiz bize kavuşmak için nazlanıyor , zamanı gelmemiş diyip teselli ediyor beniYapacak birşey yok… Eşim de ortak kaderimiz oldu ne güzel diyorBakalım onun sabrı ne zaman tükenecek
Uydum ve yaptım koşun teselliyeŞeytana uy ve yap sonra geç döllenme dalan diye teselli ederiz. Benimde salı bat 5 kalacak bende hemen yapacağımeşime önden söyleyince birbirimiz teselli etmemizde kolay oluyor
Hepimiz aynıyızzzBen eşime hiç çaktırmıyorum bile valla çünkü her ay artık bırakıyorum gecikene kdr test yapmıcam yeter diyorum üstüne bu takıntılı halimi görse korkacak endişelenecek yaniMaviSasa234 A R Y A
28 im canım bu 5. Ayımız aslında 4 denebilir ilk ay nisandı hiç takmamıştım 1 kez ilişki olunca tutar diye inanıyodum nedense kasmamıştım sonra baktım olmuyor bambaşka bi pencere açıldı hayatımda OBSESİFLİK fkfkfkdHepimiz aynıyızzzkaç yaşındasın ve kaç aydır istiyorsunuz bebiş?
O silikliği gördükten sonra kan verene kadar panik atak geçiririmKan daha cok uzuyor negatf cıkınca idrarda cıkan o silikliği cok sevıyorm ben :)
Zaten varsa önce kana geçiyor, sonra idrara...Kan daha cok uzuyor negatf cıkınca idrarda cıkan o silikliği cok sevıyorm ben :)
Bende pıhtı adet görürdüm son 3 aydır o kadar olmuyor pıhtılı sizin gibi iki gün yoğun kanama oluyor sonrası damla damla. Pıhtılı olurken gün olarak yoğunluk olarak da fazla olurdum pek bilemedim bende merak etmiyorum desem yalan olurama yumurta tembelliğiyle alakalı birşey değil çünkü doktora da gidiyorum normal çıkıyor Mevsimsel olblr diye düşündüm. Doktora da sordum dediğinizi nasıl adet gördüğümü açıklamamı istedi açıklayınca normal dedi buna.
Bu pihtilasma ile ilgili oldu bende.ben herkesin ki öyle sanıyordum pıhtı gibi yanı.krndimi bildim bileli hep iki gün yoğun ve pıhtı. Kan sulandırıcı kullanıyorum iki aydır ve iki aydır pıhtı falan kalmadı yani.cok şaşırmıştım.Aynen bende gittim doktara oda normal demişti ama korkuyorum işte bı sıkıntı mı var acaba diye
2 gündür giremiyordum yeni gördüm. 9 günse çok erkenmiş zaten tatlım. En az 11 gün sonra sonuç alabilirsin. Tekrar yaptın mı?
Bende 27 yaşındayım, ocakta başladık hemen olur sanarak ama 8 aydır sonuç negatif28 im canım bu 5. Ayımız aslında 4 denebilir ilk ay nisandı hiç takmamıştım 1 kez ilişki olunca tutar diye inanıyodum nedense kasmamıştım sonra baktım olmuyor bambaşka bi pencere açıldı hayatımda OBSESİFLİK fkfkfkd
Ay hadi amiiiin inşallah hayırlara vesile olsunYarin ovitrelle vurcam çok heyecanlıyım allahim nasip etttt sagliklica hayirlica
kuzuumm bizim de bu ay sonu 2. yıldönümümüz insan daha bi istiyor güzel bir hediye olsa keşke diyee ama Allahtan ne gelirse hayırla sağlıkla gelsin de zamanı önemli değil aslında tabi ama keşke yıpratmasak kendimizi bi yolu olsa takmamanın ben onu yapamıyoruuumBende 27 yaşındayım, ocakta başladık hemen olur sanarak ama 8 aydır sonuç negatifbu ay 2.evlilşk yıldönümümüz olacak
Koşturmadan aklıma bişey gelmedi valla iyi oldu
Pazartesi vericem kanı..sonrada doktora çıkmazsa. Ama pko var bende gecikmesi hep normal diyor doktorlarAynen ya, dikkat ettiğim kadarıyla kızlar kendilerine acı çektirmeyi çok seviyorlar. Yahu test yapın, çıkmadığı halde adet olmuyorsanız kan testi yapın, ciddi bir gecikme 5-6 gün olursa da doktora gidiniz. En azından adetin sökülmesi için birşeyler yapışır ve süreç daha da uzamamış olur Biraz bilimsel davranmak gerekiyor bazen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?