- 30 Nisan 2018
- 1.884
- 2.388
- 133
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.121
mKahverengi gibi evet. Afedersin idrar yaparken oluyor. Normal regl gibi değil. Ay yoksa hamile miyimmmmm
Çok teşekkür ederim canım benim cidden kendi kendimi boş yere hırpalıyorum aslındaYa ağlama sabirsizlaniyorsun ayıp değil ki çok doğal çok çok az daha sabretmen lazım o kadar
Valla çok haklısın ben de olsa alırdımKeşke öyle bı durumda çıkan alet test olsaydı alırdım parasına bakmadan ama maalesef iliskiden 14 gün sonra doğru sonuç çıkıyor oda yumurtlama gününü biliyorsan
Bende umutlanmak istemiyorum pek. Hayal kırıklığı olmasın ama bakalım nasip artık. Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsinBenim de aynı şekilde kahverengi dünden beri sokulur dedim de hala sokulmedi bakalım yarına sokulecek mi benim pek umudum yok
m
Kan daha cok uzuyor negatf cıkınca idrarda cıkan o silikliği cok sevıyorm ben :)Negatif görmekten çekiniyorum açıkçası bide direk kan testi yaptırmak istiyorum kafamda acaba kalmasın diye
Hayır yaratmadı oğlumu kucağıma aldımbir problem yaratmadı ama değil mi ?
Bak onu hiç bilmiyorum. Bilen biri çıkar belki buradaBen hiç sanmıyorum yaa ğeç döllenme acaba en fazla kaç gün sonra çıkar
Yok gün saat veriyor doktorÇatlama iğnesi ovülasyonda mesela pik görüyoz ya o zaman mı oluyo lh artınca
Ac karnına mi yaptın? Tam gobekdeligine mi hiç bilmiyorum ki canm bnde hic oyle olmadiBen uzanığ yaptm idrar cıkıs yeri yanmaya basladı canım acıdı
Hiçbir değişiklik yok canım, uzun zamandır kkya girmiyordum nasılsın bakalım? ☺@Yusra30 M mavili_yeshll @charlottes @Adelnaz H HTCNM @Selizay aklıma gelen gelmeyen arkadaşlar durunlar ne naptınız güzel haber varmi yusracim aşılama yaptırdın mi canim @Yusra30A R Y A sende moralini bozma canim güzel bütün testleri yaptır ne var ne yok öğren
Ayyy eveeeet denedimm aynen kalp gibi pıt pıt atıyorHissediyorsn kiz elinin altında aynı kalp gibi
Ya insan 5 gün önce çıkan negatife niye üzülür ki, ben olsam güler geçerim.Günaydın kızlaaar. Bata son 5Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum
Düşüklük yok göbeğinizde o zamnAyyy eveeeet denedimm aynen kalp gibi pıt pıt atıyor
Ya kuzucum burada neler gördü bu gözler o kdr erken öğrenen oldu ki bende çıkmıyosa demek yok gibi düşnüüyor insanYa insan 5 gün önce çıkan negatife niye üzülür ki, ben olsam güler geçerim.Çıkmama ihtimali büyük, çıkarsa da erken öğrenen şanslılardan olursun
Şeytana uy ve yap sonra geç döllenme dalan diye teselli ederiz. Benimde salı bat 5 kalacak bende hemen yapacağımGünaydın kızlaaar. Bata son 5Şeytan diyo sıkıntıdan patlat bi kaset test eğlence olsun ama negatif görmekten çok yoorullduum
Ya gerçekten nasip işi, miniğin bu dünyada ne zaman nasibi varsa ozaman gelecek. Sabır sabır sabırYa kuzucum burada neler gördü bu gözler o kdr erken öğrenen oldu ki bende çıkmıyosa demek yok gibi düşnüüyor insankaldı ki negatif zaten hayırlı olsun kendi kendime eğlendim
Çok temiz negatifYa kuzucum burada neler gördü bu gözler o kdr erken öğrenen oldu ki bende çıkmıyosa demek yok gibi düşnüüyor insankaldı ki negatif zaten hayırlı olsun kendi kendime eğlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?