- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
- 323
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.101
Ay senin gerçekten geç döllenme falan olmasın ya. İnşallah öyledirTızlar bu ay bende öyleydim öldüm resmen..hala adet olamadım..testtede yok ağrılara güvenmeyin
Keşke öyle bı durumda çıkan alet test olsaydı alırdım parasına bakmadan ama maalesef iliskiden 14 gün sonra doğru sonuç çıkıyor oda yumurtlama gününü biliyorsanevet yani 1 2 gün sonra evet
İnşallah canimm inşallah öyledirCiddi miii..ahh keşkeee yaaa keşkeeee..
Kahverengi gibi evet. Afedersin idrar yaparken oluyor. Normal regl gibi değil. Ay yoksa hamile miyimmmmmKız kahverengi ise yada pembe..yerleşme olabilir
Yumuntlama tarihini biliyor musun..yerleşme kanaması çatlamadan sonra 8. 9 günde oluyor genelde. Adetten 2 önce yada tam adet tarihinde..olabilir yerleşme..kahve olmalı en fazla 3 ğün sürer diyorlar..Kahverengi gibi evet. Afedersin idrar yaparken oluyor. Normal regl gibi değil. Ay yoksa hamile miyimmmmm
Ben hiç sanmıyorum yaa ğeç döllenme acaba en fazla kaç gün sonra çıkarAy senin gerçekten geç döllenme falan olmasın ya. İnşallah öyledir
Bence pik olmuş
Eşim şuan işte yarın degerlendirebilirimÇabuk bunu değerlendir
Yarin değerlendirsem olurmu acaba ?Bence pik olmuş
Yarın sabah daha garanti olur bence yarın akşama kadar catlayabilirYarin değerlendirsem olurmu acaba ?
Aynen yarın sabah degerlendirebilirimYarın sabah daha garanti olur bence yarın akşama kadar catlayabilir
Tutar inşallahAynen yarın sabah degerlendirebilirim
İnşallah canım Allahim isteyen dileyen herkeze nasip etsinTutar inşallah
10. Gün falan oldu. Adete 3 gün vardı daha benim. Ama ağrım da var ya. Hatta vajina da baskı ağrı gibi değişik bi his oluyor. İlk defa başıma geldi. Nedir ki buYumuntlama tarihini biliyor musun..yerleşme kanaması çatlamadan sonra 8. 9 günde oluyor genelde. Adetten 2 önce yada tam adet tarihinde..olabilir yerleşme..kahve olmalı en fazla 3 ğün sürer diyorlar..
İnşallah amiiinİnşallah canım Allahim isteyen dileyen herkeze nasip etsin
Erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba kızlar10. Gün falan oldu. Adete 3 gün vardı daha benim. Ama ağrım da var ya. Hatta vajina da baskı ağrı gibi değişik bi his oluyor. İlk defa başıma geldi. Nedir ki bu
Adetine az kaldıysa çıkar. Adetten 5 gün öncesine kadar ğösterir..bence adet ğünü sabah tast lapErken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba kızlar
Öyle mi dersin. Tamam o zaman canım birkaç gün daha bekleyeyim o haldeAdetine az kaldıysa çıkar. Adetten 5 gün öncesine kadar ğösterir..bence adet ğünü sabah tast lap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?