- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.081
Valla günler bitti günün saatlerini bile saymaya başladımBende sabredemıyorum yarın 5.günüm
Neden çıkmasın daha çıkabilir adet gününü bekleKızlar ya yumurtlama 2 Ağustos çatlama 4 Ağustos bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Artık pozitif çıkmaz herhalde değil mi?
Vallahi bata kadar dayanmak lazım ama dayanamadım ben
Su ramlat 2 damla testineFotoğrafta belli olmuyor kan vermeye gidiyorum şimdi sonucu paylaşırım canım
Kız kahverengi ise yada pembe..yerleşme olabilirKızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Dünden beri sol kasıkta ağrı var. Regli günüme daha 3 gün var. Değişik bi baskı oluyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Az önce de az bi kanama oldu. Sizce enfeksiyon falan mı yada erken mi regl oldum. Ya da hamile miyim acep
Bence erken gebelik testi yap canım yarın :) bde idrarın rengi gün içinde kopkoyu sarı ise hamilelik belirtisi diolar :)Valla günler bitti günün saatlerini bile saymaya başladımyarın 9. Gün olcak inşallah
Zannetmiyorum kuzum ya diğer 2si de aynı büyüklükte olsa belki ama ne biliyim dur bakalım hayırlısı olsun heyecanlıııHayir 14.gun olcak
Kiz 4 yurtta olduğu için doktor ikiz olabilir dedi pek memnun değildi biz 1 tane büyük isteriz dedi kız 4uz olmasın korktum
Ay hadi inşallah hepimize nasip olsun. Regl olacakmış gibi karnım ağrıyor üç gündür ha oldum ha olucam derken bakalım ne olacakNeden çıkmasın daha çıkabilir adet gününü bekle
Negatif görmekten çekiniyorum açıkçası bide direk kan testi yaptırmak istiyorum kafamda acaba kalmasın diyeBence erken gebelik testi yap canım yarın :) bde idrarın rengi gün içinde kopkoyu sarı ise hamilelik belirtisi diolar :)
Benimde öyle iki üç gündür oysa reglime 10 günden fazla var kaç kere lavaboya kontrole gittim adet mi oldum acaba diyeAy hadi inşallah hepimize nasip olsun. Regl olacakmış gibi karnım ağrıyor üç gündür ha oldum ha olucam derken bakalım ne olacak
Bende öyleydim adet olacak ğibi adet ğünü üğrım ğeçti..hala olamadımBenimde öyle iki üç gündür oysa reglime 10 günden fazla var kaç kere lavaboya kontrole gittim adet mi oldum acaba diye
Geç döllenme olamazmi yumurtlama gününü takip etmismiydinsalı ğünü adet olmam ğerekiyordu.hala olmadım ne dersiniz..bide PARMAKLA GEBELİK TESTİ YAPTIM..SANMIYORUM YOK UMUDUM GİTTİ
Dün ve bu gün yumurtlama benceKızlar merhabayumurtlama hangi günler sizce fikir verir misiniz hepsi mi yumurtlama yoksa anlamadım normalde bı gün sürerdi
Ay niye böyle oluyoruz acaba, benim de 6-7 gün var daha. Birde benim hiç önceden ağrımaz karnım regl olduğum gün ağrır ağrırsa. Bakalım eğer bir gelişme olursa yazarım yine burayaBenimde öyle iki üç gündür oysa reglime 10 günden fazla var kaç kere lavaboya kontrole gittim adet mi oldum acaba diye
Yumurtlamadan sonra 18.günüm..geç döllenme en fazla kaç günde çıkıyor acabaGeç döllenme olamazmi yumurtlama gününü takip etmismiydin
Tızlar bu ay bende öyleydim öldüm resmen..hala adet olamadım..testtede yok ağrılara güvenmeyinAy niye böyle oluyoruz acaba, benim de 6-7 gün var daha. Birde benim hiç önceden ağrımaz karnım regl olduğum gün ağrır ağrırsa. Bakalım eğer bir gelişme olursa yazarım yine buraya
Yine bir yerde okumuştum 22. Günde pozitifleri gören olmuşYumurtlamadan sonra 18.günüm..geç döllenme en fazla kaç günde çıkıyor acaba
Ciddi miii..ahh keşkeee yaaa keşkeeee..Yine bir yerde okumuştum 22. Günde pozitifleri gören olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?