Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir problem yaratmadı ama değil mi ?

Benimde öyle surekli düşüyordu tuvalet aliskanliginiz nasıl ishal vs surekli olur musunuz ?
Benimde öyle surekli düşüyordu tuvalet aliskanliginiz nasıl ishal vs surekli olur musunuz ?
Evet özellikte adette iken oluyorum karnım çok ağrır miğdem aşırı bulanır sabahları hiç yemek yiyemem karnım o kadar ağrırki anlatılmaz sinir çok var ve ayaklarımın altı alev gibi olur küçükken olmuş ne olmuşa şimdi çekiyoruz işte yazık bize

çok teşekkür ederim. doktorum aslında ilaç yazmadığı şu an da enfeksiyon kaptı. ona ayrı sinir oluyorum zaten. Özel hastahane olacak bir de. Özel falan fark etmiyor sanırım doktorda bitiyor iş. tekrar operasyon geçirme sebebim de bu doktor. körü körüne güvenmiştim oysa ki

ya çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. peki bu akşam içi denemeli miyiz ? yoksa 1 ay erteleyelim mi bilmiyorum. kafam allak bullak. sağlıklı düşünemiyorum
Olacağınız operasyon bağlı.. Kadın doğum sorun görmedi ise sorun olmaz … Değerlendirdiğinizde döllenme olursa rahim duvarına yapışması 7-8 günü buluyor. O sürece kadar yapılan müdahale bebeği etkilemiyor. Ancak operasyon sonrası iltahabınız ciddi çıkarsa antibiyotik değişecektir. Doktordan buna uygun antibiyotik isteyin. Eğer bilmiyorsa enfeksiyon hastalıklarından kosultasyon istemesini talep edin…

Malesef doktor diye güveniyoruz. Olacağı varmış. Sen tedavine devam et. Gebelik planını da yap. Zaten hapla korunayım desen antibiyotik yüzünden etkisi olmaz

Bu arada doktorun dediği doğru kese görünene kadar fetüse pek zararı yok vücuda alınan şeylerin. Haberi olmadan haftalar geçen gebeler var. Düşünsene ilk günden etki etseydi insanlık gelişemezdi

Ben regl dönemimde midem çok kötü bulanır. Tuvaletten çıkamam bulantı ishal böyle karma karışık sonrasında da tansiyonum düşer ama ağrı yok. Sadece çok tuvalete gittiğim için artık kasıklarım ağrır. Öss sınavından önce böyle oldum doktora götürüldüm genetiksek dedi. Evlenirsen belki geçer dedi. Sonra Üniversitede revire kaldırıldım. Oradaki Doktor bana soda iç bunların hepsi bir kaç aya geçer dedi. Öyle yaptım gerçekten geçti. Hatta artık regl günüm tuvalete de gitmiyorum. Öyle olunca yavaş yavaş kendi geçiyor bulantılar falan… Bunun sebebi göbek düşmesi mi?

Aynen bende öyle hamile kalmadan önce göbek cektirmedim hiç kendi engel değilmiş ben öyle biliyorum ki engel olmadı hamile kalabilirim göbeğimi düşük olduğunu sanarken bende öyle özellikle regl olcagim zaman daha artıyor parmakla ceken mi ararsin topukla basan mi sabunla ovan mi sise ceken patates koyup yüz ustu yatmak her sabah aç karnına ovalardim ve su sesi gelirdi artık dayanamadim istirfa edince genel cerraha gittim hocam bende göbek düşmesi var dedim o nasıl biseymis dedi durumu baştan anlattim iyiki bağırsakları yirtmamislar dedi sendeki sorun bagirsak sendromu dedi karın agrisi ishal kabız iştahsızlık mide bulantisi halsizlik yorgunluk yapar dedi karnından gelen su ise bağırsakları biriken asist dedi ilaç kullandim çok iyi geldi eski sorunlari yasamamaya basladim kafaya takinca yine gobek dusmesi diye düşününce oylede oluyorum kafaya takmayınca çok rahatım..birazda psikolejik diyebilirim

Ben sürekli soda içerim hazmedem sanki yediğimi çok yemek yedigimde miğdem bulanır sizinki geçmişse sitresten olabilir benim geçmez

Oda dediginizden de olabilir belki oyüzden çok kusmam da var ama göbek düşmesi var o bi kesin kalamıyorum hamile kalamıyorum asıl ebe vardı o gitmiş yerini gurdunu bilmiyorum bu kadın ilk defa gittim inşallaj faydası olur

Ben sürekli soda içerim hazmedem sanki yediğimi çok yemek yedigimde miğdem bulanır sizinki geçmişse sitresten olabilir benim geçmez
Komple bırakıp gitmiyor maalesef keşke geçse Allah şifa versin hepimize
İnşallah olur faydası benim babannemde ebeydi çocuğun egiregini değişir derler ya akrabanın çocuğu olmuyordu oyalayıp öyle yaptı yaki vurdu 2 ay sonra hamile kalmıştı kadın

Yok soda ishalden dolayı kaybettiğim mineralleri geri aldığı vermesi icin tansiyon düşmesini engelliyor… her adette de böyle sorun yaşadığım için vücut kendini toplayamaya fırsat bulamıyormuş. Soda düzenli içince vücut kendini toparlayıp bir daha ishal olmasını engelliyormuş. Kasık ağrılarını da alıyor böylece tuvalete gitme hissi azalıyor.

Şuan karnımda benim de yaku. Bandı var bende bir haftadır karnımın üstünde bi damla yerinden kalkmadı kaç kez duş aldım yerinden oynamadı kadın kendisi kalktıkça ucunu kes makasla demişti hamile olsan bile kendisi kalkmayana kadar elleme birden çekersen bebek varsa düşer demişti

Hımmm valla sıfatının faydalı olduğunu biliyordum da böyle olduğunu bilmiyordum mantıklı aslında

Hahahah hak
Haklısınız. Bakalım inşallah şu an da verdiği ilaç işe yarar da enfeksiyon geçer

Hahahah haklısınız gerçekten ben yine korktum valla ne yapacağımı şaşırdım. Umarım antibiyotik ile şu enfeksiyonu atlatırım

Kızlar kaset test aldım markası al bi test bozuk sanırım resmini ekliyorum ya da ben çok çiş damlattım anlamadım

Eklentiler

• 56D33752-0A28-4F70-BFD6-6C4C647D8847.jpeg
    133,3 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar su ile yıkadım testi evet kafayı yedim o kırmızılık gitti incecik bir çizgi var kan vermeye gitsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…