- 3 Eylül 2020
- 93
- 64
- 37
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Merhaba yaş 30 , 2 aydır deniyorum bat 30 Temmuz eklerseniz sevinirim .
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay @papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @pheebs 24 temmuz 28 7 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @shtc 26 temmuz 29 4 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @cenanes 30 temmuz 31 2.5 yıl @melekburak35 30 temmuz 34 3 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @melikee 31 temmuz 37 4 ay Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay L Larissa 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay @Koredizisever 26 8 ay
MerhabaBenim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Merhaba biliyorum canim ama var=) bu gözler pembe şeyler görüyor görende çıkacaktır ama cok sacma bakalım nolcak =)MerhabaHali C koyu çıkıyor hep zaten önemli olan T çizgisi . T de herhangi bir çizgi görünmüyor buradan .
Üstüne görmüş olabilirsin , istersen kanla beta hcg değerine baktır . Emin olmak adına..Merhaba biliyorum canim ama var=) bu gözler pembe şeyler görüyor görende çıkacaktır ama cok sacma bakalım nolcak =)
Benim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Silik görünüyor çok dikkatli bakınca cidden? Kanda baktırsan mı bi daha? Anlamadım valla, reglin nasıldı peki? Bayağı full adet gibi mi geçti 6 gün?Benim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Aynen adetti baya ilk 3 gun yogun sonra az az hep öyle oluyor.deli çıkcam bat günümde erken gebelik silikti kan negatif çıkmıştıSilik görünüyor çok dikkatli bakınca cidden? Kanda baktırsan mı bi daha? Anlamadım valla, reglin nasıldı peki? Bayağı full adet gibi mi geçti 6 gün?
Sabah yapim mi kiz daha adet yeni bitti testler bitiyor vallaHali yarın balkondan güneşe tutsana varsa daha net görürsün. Ya da yenisini yapabiliyorsan yap bence
Ay o test nedir sen bizi de delirtcen az kaldıAma olsa koyu olurdu bence bu gariplik varda çözemiyorum =/
Heh valla eşimde gördü ama artık koyu görmedikçe o hayatta görüyorum demez sabah yapim bakim.nolcak negatifse temiz çık beynim yandi =)kesin yokta negatiftir.ağrılarım hala var 2 gün agrir geçerdi öncesinde 4 gün ve 6 gün adetim de toplam 10 gündür ağrıyor ve hala agriyo=/Ay o test nedir sen bizi de delirtcen az kaldısabah bi tane daha yap enteresan bi pembelik var kuzum neler oluyorrrrrr
Bir kırmızılık ben de görüyorum ama testle o kadar imtihanim oldu ki bu test için pozitif diyemem. Bence ovulasyona devam etmelisin. Adet gördüysen şu an hamilelik çok zor bir ihtimal gibi.Benim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Oyle yapicm cnim ovuyle devamBir kırmızılık ben de görüyorum ama testle o kadar imtihanim oldu ki bu test için pozitif diyemem. Bence ovulasyona devam etmelisin. Adet gördüysen şu an hamilelik çok zor bir ihtimal gibi.
Tebrik ederim. Nur topu gibi pozitif görünüyorŞimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Teşekkür ederim kan testi için ne zaman gitsem acabaTebrik ederim. Nur topu gibi pozitif görünüyor