Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yaş 30 , 2 aydır deniyorum bat 30 Temmuz eklerseniz sevinirim .

Benim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?

Eklentiler

• 20210711_224042.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba Hali C koyu çıkıyor hep zaten önemli olan T çizgisi . T de herhangi bir çizgi görünmüyor buradan .

Hali yarın balkondan güneşe tutsana varsa daha net görürsün. Ya da yenisini yapabiliyorsan yap bence

Silik görünüyor çok dikkatli bakınca cidden? Kanda baktırsan mı bi daha? Anlamadım valla, reglin nasıldı peki? Bayağı full adet gibi mi geçti 6 gün?

Silik görünüyor çok dikkatli bakınca cidden? Kanda baktırsan mı bi daha? Anlamadım valla, reglin nasıldı peki? Bayağı full adet gibi mi geçti 6 gün?
Aynen adetti baya ilk 3 gun yogun sonra az az hep öyle oluyor.deli çıkcam bat günümde erken gebelik silikti kan negatif çıkmıştı

Ay o test nedir sen bizi de delirtcen az kaldı sabah bi tane daha yap enteresan bi pembelik var kuzum neler oluyorrrrrr
Heh valla eşimde gördü ama artık koyu görmedikçe o hayatta görüyorum demez sabah yapim bakim.nolcak negatifse temiz çık beynim yandi =)kesin yokta negatiftir.ağrılarım hala var 2 gün agrir geçerdi öncesinde 4 gün ve 6 gün adetim de toplam 10 gündür ağrıyor ve hala agriyo=/

Bir kırmızılık ben de görüyorum ama testle o kadar imtihanim oldu ki bu test için pozitif diyemem. Bence ovulasyona devam etmelisin. Adet gördüysen şu an hamilelik çok zor bir ihtimal gibi.

Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka

Eklentiler

• IMG_20210711_122226.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210712_080951.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 68
Tebrik ederim. Nur topu gibi pozitif görünüyor

39 yaşıma ekimde giricem 19 temmuz regl günüm evlilik yıldönümü yaşım geçti artık olmaz diye öyle üzülüyordum ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…