Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bi belirti yok şu an zaten ne yapacağımı bilemedim
Eğer şirket sorun etmeyecekse bence de bekle eğer gebelik oluştu ise etkilenebileceği bir dönem… Bende geçen ay yumurtlamadan snr aşı oldum gebelik oluşmadı ama aşı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum b12 iğnesi vuruldum ondan kaynaklıdır

Kızlar sizce ben hangi gün yumurtlamışım..ve adet tarihim hangisine göre olur? Polyinositol diye bi takviye aldım..yumurtlamam bu ay böyle oldu

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-01-15-30-58-344_photo.editor.photoeditor.photoeditorpro.jpg
    Screenshot_2021-08-01-15-30-58-344_photo.editor.photoeditor.photoeditorpro.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar aşı olup hala çalışmalara devam eden var mı aşı olup bebeği sağlıklı olanlar da varmış benimde kafam karışık olsam mı olmasam mı diye adete beş gün var ama iş yeri çok zorluyor napsam bilemedim
Ben de olmamak İçin direndim ama benim doktorum bana mutlaka olmanı öneririm dedi. Ona güveniyorum ve oldum, hatta 2 gün önce 2. Doz aşımı da yaptırdım. Doktorlar arasında bir görüş yok, zaten aşı olmaya gittiğinizde imzaladığınız onay formunda da gebelere yan etkisi hususunda yeterli veri yoktur gibi bir şey yazıyor ve bunu imzalıyorsunuz. Gebelikte ilk 3 ay önerilmiyor ama hazırlık sürecinde olanlar işin en azından benim doktorumun görüşü çerçevesinde ben yaptırdım, eşimle beraber tabi.

Bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testini umarım bu sayede hamiş kalabilmişimdir 🙏🏻🥰 bu ay hepimiz sevinelim ♥️

Eklentiler

• 88B71FB1-BDA0-4902-B6D4-288725105E0B.jpeg
    88B71FB1-BDA0-4902-B6D4-288725105E0B.jpeg
    212,7 KB · Görüntüleme: 75
İnşallah cnm ilacımı her gece 12 de alıyorum ztn, eşime söyledim doktorun dediklerini tamam dedi gidip kan verelim bakalım hayırlısı, olursa cidden mucize olacak, çünkü bana senin çocugun olmaz ancak yumurta donasyonu lazım vs diye bir doktor vardı, varsa sonucu götürüp gözüne sokucam ki bu doktor bir de kadın, nasıl moralimi bozmuştu. Kendimi dünyada hiç bir işlevim kalmamış gibi hissetmiştim onun yüzünden.
Canım bir yandan doktorları anlamaya çalışıyorum bilimsel verilere dayanarak konuştukları için (ki çocuk konusu bazen bilimsel/biyolojik şartlara değil tamamen mucizelere de dayanabiliyor sende olduğu gibi 🥰🥰) ama bazı doktorlar çook gaddar, sadece sen değil buradan birçok arkadaşa neler neler dediklerini duyduk bu işin psikoloji tarafını nasıl hiç düşünmüyorlar anlamıyorum

X