Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bende de böyle silik bi çizgi var emin olamadım 3 dkda çıktı ve gözle görülüyor. Ne diyosunuz 🤔
Ozlem949 Ozlem949 senin testine benziyor ama seninki daha koyu galiba
Evet benimki de çok silik çıkmıştı bir iki saat sonra tekrar baktım daha da belirginlesmis senin nasıl belirginlesme var mı inşallah vardır birşeyler bekleyen herkes için😌😌

Şimdi size testlerimi atacağım kaset testte ilk yarım saat içinde çıktı, az önce bir resim daha çektim bariz pembe duruyor kuruma çizgileri genelde kahverengi oluyor dımı yani gebelık yoksa kaset testte hıc bişi cıkmıyordu bende. Üzerinde tarih yazanda dün akşamki ovu testim. Sabah bir rüyayla uyandım birde adet olacakmıs gibi bir kasık ağrısıyla o yüzden test yaptım yoksa yapmayacaktım ama sizinde fikirlerinizi alayım. Bat 6 ağustos. Ama ilaçla adet görüyorum ilacımın bitmesinede daha var. Acaba ilacı kullanmasam mı erken menapoz için kullanıyordum.
Kaset testlerde 10 dk dan sonrası güvenli değil. Bir de bu kadar bariz çıktı ise şuan yapsanız hemen silikte çıkmış olması lazım. Üzmek istemem ama üstünde durmayın bence

Merhaba arkadaşlar
Beni de aranıza katar misiniz?
Bat 11 ağustos
Ara ara denemeler olmuştu fakat bir süredir denemiyorduk aylar sonra bu ilk ayımız..
Allah herkesin gönlüne göre versin

Kaset testlerde 10 dk dan sonrası güvenli değil. Bir de bu kadar bariz çıktı ise şuan yapsanız hemen silikte çıkmış olması lazım. Üzmek istemem ama üstünde durmayın bence
Adet söktürücü kuşşandığım için doktorumla görüştüm kan testi vermeni istiyorum ona göre ilaca devam edip etmeyeceğimize karar vericez dedi o yuzden aksam ustu test verıcem

Evet benimki de çok silik çıkmıştı bir iki saat sonra tekrar baktım daha da belirginlesmis senin nasıl belirginlesme var mı inşallah vardır birşeyler bekleyen herkes için😌😌
Şuan böyle olmuş pek koyulaşmamış 😊 amiiin hepimiz güzel haberlere kavuşalım inşallahh🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• C949FE9C-B4B6-4EAA-A5C2-412814916A1B.jpeg
    C949FE9C-B4B6-4EAA-A5C2-412814916A1B.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 80
Az once evimin yakınında olan devlet hastanesine gittim isteğe bağlı gebelik testi yapmiyoruz dedi acayip kalabalıktı acil bence basindan savmaya çalıştı. Birazdan özele gidicem
Malesef devlet acilleri yapmiyo ancak sikayet ustine gidilirse yapiyolar. Pandemiden dolayi olan bisey degil bu oncesinde de yapmıyor lardi.

Benim de böyleydi konu açmıştım bakin isterseniz. Ve hemen kan verdim beta hcg 6.07 ile hamile oldigumu öğrendim bata 5 gun kala
Evet baktım şimdi gerçekten de aynı 🙈 ama ben hala tam emin olamadığım için hemen kan vermek istemiyorum 2 gün sonra bat günüm eğer regl olmazsam vericem 🌸 regl olucakmışım gibi bi his var içimde

Merhaba kızlar,
Bu ay ovulasyon testi deniyorum ilk kez. Bana bugün çatlama olmuş gibi geldi sizce de öyle mi. Bir de çatlamadan 14 gün mü sayıyoruz bat için

Eklentiler

• IMG_20210801_145917.jpg
    IMG_20210801_145917.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar aşı olup hala çalışmalara devam eden var mı aşı olup bebeği sağlıklı olanlar da varmış benimde kafam karışık olsam mı olmasam mı diye adete beş gün var ama iş yeri çok zorluyor napsam bilemedim

Kızlar aşı olup hala çalışmalara devam eden var mı aşı olup bebeği sağlıklı olanlar da varmış benimde kafam karışık olsam mı olmasam mı diye adete beş gün var ama iş yeri çok zorluyor napsam bilemedim
Kan testi verebilirsiniz varsa eğer düşük değer de olsa çıkar sanki..

5 gün bekle bence regl olursan direk yaptır. Regl olmazsan yine de kan testi yaptır mutlaka öyle aşı ol. Gebelere 14. Haftadan sonra öneriyolar ama gebelik düşünenlere bi engel yok benim okuduğum bildiğim kadarıyla. Ben ilk dozumu oldum korunmadım da bakalım 2 gün sonra bat günü 😄

Şimdi size testlerimi atacağım kaset testte ilk yarım saat içinde çıktı, az önce bir resim daha çektim bariz pembe duruyor kuruma çizgileri genelde kahverengi oluyor dımı yani gebelık yoksa kaset testte hıc bişi cıkmıyordu bende. Üzerinde tarih yazanda dün akşamki ovu testim. Sabah bir rüyayla uyandım birde adet olacakmıs gibi bir kasık ağrısıyla o yüzden test yaptım yoksa yapmayacaktım ama sizinde fikirlerinizi alayım. Bat 6 ağustos. Ama ilaçla adet görüyorum ilacımın bitmesinede daha var. Acaba ilacı kullanmasam mı erken menapoz için kullanıyordum.
Hamilesin kız

X