- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Hayırlısı olsun canım vardır bizimde zamanımızAralık başında yaptırdığım 2. Denemede negatif 8. Gün kan testi 0.1 çıktı. 3. Gün embriyosuydu. Kısmet diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım vardır bizimde zamanımızAralık başında yaptırdığım 2. Denemede negatif 8. Gün kan testi 0.1 çıktı. 3. Gün embriyosuydu. Kısmet diyorum
Öyle canım. İlk denemedeki gibi sarsılmadım bu sefer. Zamanı değilmiş napalımHayırlısı olsun canım vardır bizimde zamanımız
Merhaba genetik sonuclar i icin aradiniz mi hastaneyi ?Oh çok şükür. Sevindim biyokimyada bir sorun cıkmamasına. Bana onlar istenmedi. 2 tane istek kağıdım vardı. Biri karyotip analizi, biri trombofoli paneli. Baska bir şey yoktu. Hastanenin sayfasından baktım, çıkan bir sonuç yok henüz. ipek__23
Merhaba, trombofili paneli sonucum çıktı. Bugun aldık. Karyotip henüz çıkmadı, bekliyoruz. Sizin?Merhaba genetik sonuclar i icin aradiniz mi hastaneyi ?
Hayırlı olsun, güzel gelişmeleri bekliyoruz insallah.Merhaba kızlar ben de dün dondurulmuş embriyo tedavisine başladım fakat benimki uzun siklus 45 gün sürecek bu ay doğum kontrol hapıyla başladık.Transfer Ocak ayında yapılacak iki tane 6. Gün embriyom var bakalım...
Nasil sonuclar canim. Temizmi ciktiHayırlı olsun, güzel gelişmeleri bekliyoruz insallah.
Masallah.. insallah guzel sonuclar alirsinizMerhaba kızlar ben de dün dondurulmuş embriyo tedavisine başladım fakat benimki uzun siklus 45 gün sürecek bu ay doğum kontrol hapıyla başladık.Transfer Ocak ayında yapılacak iki tane 6. Gün embriyom var bakalım...
Oksapari devlete yazdirdim sukür.Arkadaslar mthrf c677t homozigot çıktı sonucum. Doktorum yaşadığım kayıpla ilgili olmadıgını, cunku önlem olarak zaten bizim coraspirin ve oksapar iğne kullandıgımızı söyledi. Bir sonraki sefer eger hamile kalabilirsem, sanırım kan sulandırıcı iğne doğuma kadar devam edecek. Diger sonucu bekliyoruz şimdi.
sizler nasılsınız?
Evet cok pahalıydı, benim işimden dolayı özel sigortam var. Sigorta ödüyordu küçük bir farkla. Ayy kendim vuramıyorum ya. Eşim vuruyordu. Sen kendin mi yapıyorsun?Oksapari devlete yazdirdim sukür.
Fiyatj uçmuş gitmiş o ne oyle yahu.
Kendinmi vuruyordun canim
Sizin bugün çıktıysa benim de bir haftaya çıkar sanırım.12 Kasım da yaptirmistim testi yarın arayacağım yine de.buarada sonuclariniz nasil bi sorun yoktur insallahMerhaba, trombofili paneli sonucum çıktı. Bugun aldık. Karyotip henüz çıkmadı, bekliyoruz. Sizin?
Henuz vurunmadimEvet cok pahalıydı, benim işimden dolayı özel sigortam var. Sigorta ödüyordu küçük bir farkla. Ayy kendim vuramıyorum ya. Eşim vuruyordu. Sen kendin mi yapıyorsun?
Benim geçen hafta perşembe çıkmış sonucum, eşim dün gitti alabildi. Karyotip hala acıkmadı. Ama sizin de eli kulağındadır, bugun yarın çıkar muhtemelen. Ben de Mthfr-677t homozigot çıktı. Yeniden hamile kalabilirsem eğer, sanırım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olacağım. Ama düşüğümün nedenini bulamadık, çünkü hali hazırda transferden sonra önlem olarak iğne kullanmıştım. Heyecan ve biraz da gerginlikle karyotip sonucunu bekliyorumSizin bugün çıktıysa benim de bir haftaya çıkar sanırım.12 Kasım da yaptirmistim testi yarın arayacağım yine de.buarada sonuclariniz nasil bi sorun yoktur insallah
Karyotipte hasekiye gönderilen değil mi?öyleyse çıkar haftaya araya 2 hafta koymuşlardı.bu genetikten bisey anlamıyorum ama dediğin gibiyse zaten igne kullanıp önlemini almanı sağlamışlar.demekki nasibi yokmuş yavrunun.eskilere bakarsan annelerimizin hep düşüğü olmuş sonra normal sağlıklı doğum yapmışlar.ki onlar hastane yüzü görmemişler. Çok şükürki bizim o imkanımız var kalbini ferah tut insallah diğer sonucunda güzel cikacakBenim geçen hafta perşembe çıkmış sonucum, eşim dün gitti alabildi. Karyotip hala acıkmadı. Ama sizin de eli kulağındadır, bugun yarın çıkar muhtemelen. Ben de Mthfr-677t homozigot çıktı. Yeniden hamile kalabilirsem eğer, sanırım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olacağım. Ama düşüğümün nedenini bulamadık, çünkü hali hazırda transferden sonra önlem olarak iğne kullanmıştım. Heyecan ve biraz da gerginlikle karyotip sonucunu bekliyorum
Bu arada sonuçlar sitede görünüyor mu ben diğeri çıkınca gitmeyi düşünüyorum daBenim geçen hafta perşembe çıkmış sonucum, eşim dün gitti alabildi. Karyotip hala acıkmadı. Ama sizin de eli kulağındadır, bugun yarın çıkar muhtemelen. Ben de Mthfr-677t homozigot çıktı. Yeniden hamile kalabilirsem eğer, sanırım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olacağım. Ama düşüğümün nedenini bulamadık, çünkü hali hazırda transferden sonra önlem olarak iğne kullanmıştım. Heyecan ve biraz da gerginlikle karyotip sonucunu bekliyorum
aradım şimdi benim sonuçlarım da çıkmış.e-mail atın dedim gönderemiyoruz dediler.doktora faceden yazdım:)))geldiğinde görebiliriz demiş bakalım sanırım gideceğim ya da eşime aldırırımBenim geçen hafta perşembe çıkmış sonucum, eşim dün gitti alabildi. Karyotip hala acıkmadı. Ama sizin de eli kulağındadır, bugun yarın çıkar muhtemelen. Ben de Mthfr-677t homozigot çıktı. Yeniden hamile kalabilirsem eğer, sanırım doğuma kadar kan sulandırıcı iğne olacağım. Ama düşüğümün nedenini bulamadık, çünkü hali hazırda transferden sonra önlem olarak iğne kullanmıştım. Heyecan ve biraz da gerginlikle karyotip sonucunu bekliyorum
Ayy harika, karyotip çıkmamış ama dimi? Sadece trombofili çıkmış?aradım şimdi benim sonuçlarım da çıkmış.e-mail atın dedim gönderemiyoruz dediler.doktora faceden yazdım:)))geldiğinde görebiliriz demiş bakalım sanırım gideceğim ya da eşime aldırırım
Gerçekten bazı şeylere nasip değilmiş deyip geçebilmek lazım sanırım. Ben önce bu düşüğün nedenini bulmayı kafama çok takmıştım, ama çok da kolay degilmiş birinin nedeni söyleyebilmesi. Hep buraları okudum, embriyoları pgt’e gönderi, yüzde yüz sağlıklı yorumunu aldıktan sonra da düşük yapanlar veya direk negatif sonuç alanlar var. Gerçekten olmayınca olmuyor. Ama umarım ikimizin de karyotip sonucu iyi çıkar. O önemliymiş sanırım epey.Karyotipte hasekiye gönderilen değil mi?öyleyse çıkar haftaya araya 2 hafta koymuşlardı.bu genetikten bisey anlamıyorum ama dediğin gibiyse zaten igne kullanıp önlemini almanı sağlamışlar.demekki nasibi yokmuş yavrunun.eskilere bakarsan annelerimizin hep düşüğü olmuş sonra normal sağlıklı doğum yapmışlar.ki onlar hastane yüzü görmemişler. Çok şükürki bizim o imkanımız var kalbini ferah tut insallah diğer sonucunda güzel cikacak
Evet önce nasip gerçekten insallah bizede nasip olur anne olmak ben de diger sonucu bekleyip gidecegim buyuk ihtimalle cikar haftaya insallah cikar da yolumuzu çizeriz ona goreGerçekten bazı şeylere nasip değilmiş deyip geçebilmek lazım sanırım. Ben önce bu düşüğün nedenini bulmayı kafama çok takmıştım, ama çok da kolay degilmiş birinin nedeni söyleyebilmesi. Hep buraları okudum, embriyoları pgt’e gönderi, yüzde yüz sağlıklı yorumunu aldıktan sonra da düşük yapanlar veya direk negatif sonuç alanlar var. Gerçekten olmayınca olmuyor. Ama umarım ikimizin de karyotip sonucu iyi çıkar. O önemliymiş sanırım epey.