- 3 Şubat 2016
- 23
- 10
Kizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.
Kizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.[/QUOTE
Cnm cok sevindim inan adina ne buyuk mucize rabbim yasatmasin kimseye ben simdi korkuyorum gitmeye kotu bisey diyecek diye testte pozitif cikti sadece o kan tahlili bile yaptirmadim dun ogrendim daha 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda bide 13 eylulde kurtajim oldu bi adet doneminden sonra hamile kaldim hemen cok sukur ama insallah saglikli hayirli bereketli bi evlat olarak alirim kucagima cok korkuyorumm
Yok cumaya randevu verdi daha çok küçük göremeyiz dedi olmazsa kandan bakacakmışTesekkurler cnm keseyi gordun mu sen dahaaras25
çok sağol, Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah. Doktoruna sordun mu veya gittin mi? Kanaman kahverengi veya pembemsi olur ise korkma demişti bana doktorum. Kırmızı kanama tehlikeli. Her ihtimale karşılık dktora git bence.Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. Ben şuan çok endişeliyim. Hâlâ pembemsi leke geliyor.
Çok sevindiiiimmm senin adına, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar yine ben tekrar aranizdayim dusuk dedileri bebegin bugun gayet saglikli oldugunu ogrendim. Kesenin sekli bozuk ici bos dedikleri sey simdi gayet saglam ve icinde bebegimi gordum. Kalbi oluşmuş. Şu 2 gundur dustu diye sigarami ictim evi temizledim zipladim hopladim gece cam acik yattim. Birde benden parcalar geldi ve kanlar boşaldı. Anlayacaginiz nasipte varsa ne olursa olsun Allahin izniyle hersey olacagina variyor.
Hayirli olsun canm benm Rabbim saglikla kucagimza almayi nasip etsinmerhaba arkadaşlar. hayırlı olsun hepinize benimde sat 29.ekim
merhaba arkadaşlar. hayırlı olsun hepinize benimde sat 29.ekim
Ben cumartesi gittim 5haftalik ti kese olusmustu kalp atisi icin 6ve7 hafta aliriz dediMerhaba hayırlı olsun inşallahbenimde 1 Kasım ve ilk defa keseyi görmek için yarın dr a gidicem bu gece heyecandan stresten uyuyamıycam sanırım siz ne Zaman gittiniz kalp atışları duyuldumu yada ne Zaman a duyulacak
Ben cumartesi gittim 5haftalik ti kese olusmustu kalp atisi icin 6ve7 hafta aliriz dedi
cnm yarin erken olabilir ben olsam 6+3veya sonrasini beklerim net kalp atislari icin yarin duyulmaya bilir benimde kese 5 te tam degildiHayırlı olsun inşallah :) benim yarın tam 6 haftalık oluyor erken gitmek istemedim bilerek iyice belirginleşsin istedim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim