Ağustos 2017 anne adayları

Canim ben de kahvaltilik yiyorum peynir zeytin iyi geliyo cubuk kraker filan insallah gecer bu durum :)

merhaba bende 7+1 günlük hamileyim bugün kontrele gittik ama kalp atışını duyamadık

merhabalar sat 9 kasım bugün doktora gittik ama kalp atışını duyamadık sizler ne zaman duydunuz?

Istediğiniz zaman dr a gidebilmek meğer ne büyük lüksmus.Bugün 9 haftalık olduk ama hala dr a hiç gidemedim cünkü yurtdisindayim 3 aylik olmadan muayene yok,heyecan bile kalmadı beklemekten ,ultrasonda görmeden olmuyor hiç o duygu.

Canim ben de kahvaltilik yiyorum peynir zeytin iyi geliyo cubuk kraker filan insallah gecer bu durum :)
Midem bulanmiyor ama kahvaltida bir kase zeytin yiyorum cok iyi geliyor bazen düşünüyorum cocugun bir yetinde zeytin lekesi cikacakmi bu kadar yemege

6+2 de duyduk kalp atışını duyamayanlar endişe etmesin ultrason makinesinden kaynaklanıyordur. Bazen bazı makinelerde görüntü bile çok kötü olabiliyor. Bugün 8 hafta olduk. Heyecanlıyım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Bulantılarım çok olmadı şükür ama ara ara hafif olabiliyor. Çubuk kraker çok iyi geliyor. Ben de salatalık çok seviyorum bu aralar

Bu arada hibor iğne kullanıyorum. Aslında düşük yaşamadım ama 6 yıllık evliyim 4 yıldan beri uğraşıyoruz çocuk için. Genetik testlerde heterezigotlarım olduğu için kullan dedi dr. Ayrıca aspirin de alıyorum.

merhaba kaç haftalık sizin bebeğiniz duydunuz mu sonrqaki muaynede kalp atışlarını?

merhaba kaç haftalık sizin bebeğiniz duydunuz mu sonrqaki muaynede kalp atışlarını?

Merhaba, adet tarihime göre 7. Haftaya girecekmişim ama doktorum 1 hafta geriden gidiyor dedi, geç döllenme. Cuma'dan beri kanamam var, yatıyorum kesede sorun yok Cuma gittiğimde 10 mm idi ama içindeki diğer kese henüz oluşmamıştı Cuma günü doktorum 5 haftalık dedi. Çarşamba bi daha çağırdı yolk kesesi bu sefer görülmesi lazım bakalım hayırlısı. Son adet tarihim 16 kasım

Günaydın kızlar.. Bu mide bulantıları halsizlik uyku hali beni öldürecek.. Çalışıyorum bide çok zorluyor. Şu 1 ayı atlatsam hayırlısıyla.. Rapor mu ayarlasam diye düşünüyorum ara ara.. Ama kim midem bulanıyor halsizim diye rapor verir ki :) Gerçi kurum doktorumuz var ama ne bileyim. Fenalardayım anlayacağınız.. Allah yardımcımız olsun

Merhaba güzel anneler. Ben 6 yaşında bir kızı 2 yaşında bir oğlu ve 5+5 bir süprizi olan 33 yaşında öğretmen bir anne adayıyım. Henüz kalp atışı duymadık 16 ocak ta çağırdı doktorumuz. Bulantılar her gün artmakta birde leke geldi progestan başladık hayırlısı olur inşallah hepimize sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum

Bu arada ankaralıyım ama eşim trabzonlu olduğu için trabzonda yaşıyorum 9 yıldır. İki bebeğimde sezeryen ile dünyaya geldi. Bu 3. Sezeryen olacak nasipse .

Merhaba agustos anneleri ben bugun 10. haftamdayim 2 3 gundur surekli sol kasigimda bi agri var. sizlerde boyle bi agri yasio musunuz. korkudan surekli tuvalete gidiorum bisey mi var diye bir de grip oldum atlatamiyorum önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…