- 23 Aralık 2016
- 9
- 2
Can'ım aynı benimde öyle kusmam hiç yok ama yemek kokusu aldığımda miğdem kalkıyo dediğin gbi Migdem kazınıyor ama yemek görmek istemiyrm O yüzden cok acıktıgımda kahvaltılık yiyorum miğdeyi cok rahatlatıyor tavsiye ederim
merhaba bende 7+1 günlük hamileyim bugün kontrele gittik ama kalp atışını duyamadıkMerhaba,
Aranıza yeni katıldım. bende 6 hafta 1 günlük hamileyim :) keseyi gördük ama henüz kalbi duyamadık. Tahliller hastanelere göre değişiklik gösteriyor sanırım. benim hastanede 200 küsürlü fiyat çıkardılar.
Ben 6+2 de duydum suan 8.haftam.ama endişelenmeyin 1 2 haftaya duyarsiniz insallahmerhabalar sat 9 kasım bugün doktora gittik ama kalp atışını duyamadık sizler ne zaman duydunuz?
Bende Duyamamıştım 1 hafta sonra gel dedi duduk şükür.. Öyle oluyormuş kimi gebeliklerde 9. hafta duyuluyormuşmerhaba bende 7+1 günlük hamileyim bugün kontrele gittik ama kalp atışını duyamadık
Bazen öyle olabiliyormuş makinadan kaynaklı olabilir vajinal ultrasondan baktılar mımerhaba bende 7+1 günlük hamileyim bugün kontrele gittik ama kalp atışını duyamadık
Midem bulanmiyor ama kahvaltida bir kase zeytin yiyorum cok iyi geliyor bazen düşünüyorum cocugun bir yetinde zeytin lekesi cikacakmi bu kadar yemegeCanim ben de kahvaltilik yiyorum peynir zeytin iyi geliyo cubuk kraker filan insallah gecer bu durum :)
evet baktılar 4 ocakta tekrar gidicez bakalım.siz ne zaman duydunuz?Bazen öyle olabiliyormuş makinadan kaynaklı olabilir vajinal ultrasondan baktılar mı
merhaba kaç haftalık sizin bebeğiniz duydunuz mu sonrqaki muaynede kalp atışlarını?Merhaba, benim de tahmini Doğum tarihim adet günüme göre 23 Ağustos. Dün gittiğim doktorda keseyi gördüm ama alttan muayene etti. Ben öncesinde 5 kimyasal gebelik geçirdiğim için iğne dozajımı biraz arttırdı, vajinal jel verdi progestan yerine. Tahliller 140 tuttu, sonuçları sabah alıp gösterecem (Perşembe) kalp atışını biz de duymadık bakalım yarın ne diyecek.
Sana da hayırlı olsun canım
merhaba kaç haftalık sizin bebeğiniz duydunuz mu sonrqaki muaynede kalp atışlarını?
Ben de Trabzondayım tatlım doktorun kim ?Bu arada ankaralıyım ama eşim trabzonlu olduğu için trabzonda yaşıyorum 9 yıldır. İki bebeğimde sezeryen ile dünyaya geldi. Bu 3. Sezeryen olacak nasipse .