Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Merhaba bende bugun asilama oldum saat 11 de ilk asilama bi boslukta gibiyim kafaya takmaman gerekio dedi doktorum nasil yapicam bilmiyorum 4 senedir ugrasiyorum klomen+ catlama ignesi ise yaramadi asilamaya gectik hersey cok iyiydi kontrollerdede doktorumda cok iyi oldu asilaman dedi rahtlatmak icinmi dedi acaba ufff 15 gunu nasil beklicem birde yillik izin aldim dinleneyim bu sefr bari die

insallah hayirlisiyla sizinki tutar beklemek cok zor sabirli olmaniz gerekiyo

Merhaba konunun başından beri mesajlarınızı okudum inanın heyecanlandım sonuna gelene kadar ve çok üzüldüm aşılamalarınız tutmadığı için Bizde 1 yılı aşkın süredir bebek istiyoruz evlendiğimizden beri. Eşimde de bende de sorun çıkmadı. Hsg de çekildim sorun yok. Hsgden sonra iltihap kaptım ve maya çıktı vücudumda özel hastanede çektirdim güye ama hasta ettiler resmen. Çok şükür şimdi ilaçlarımı içtim iyiyim. Bu gün regl oldum 9 eylül devlet hastanesine gidiyoruz.Cuma günü doktora gidicem aşılama tavsiye etti.
Aşılama hakkında hiç bişey bilmiyorum sizleri okudum ama anlayamadım. Jel nereye sürülücek mesela iğne mi olucam hap mı kullanıcam biraz açıklama yapar mısınız.
Bir de devlet hastanesinde ne kadar mal oluyor aşılama ücreti biliyormusunuz?
Çok heyecanlıyım ilk defa bu kadar yakın hissediyorum kendimi bebeğe ama konu hakkında hiç vir fikrim yok. Geçen gittiğimde hasta olduğum için doktorum da açıklama yapmadı önce iyileş regl ol 3. günü gel dedi

mrb canm benimde ikinci aşılamam pazartesi gün yapıldı sonuç için 14 gün bekleyeceğiz adetin üçüncü günü gittiinde alttan muayene ediyor doktor ilkse eğer kan tahlili istiyor adetin beşinci günü ilaç tedavisine başlıyorsun istenilen sayıda ve büyüklükte yumurtan olursa çatlatma iğnesi vuruluyosun göbekten iğneden 35-36 saat sonrada aşılama oluyor sonrada sıkınıtılı geçmek bilmeyen 14 gün bekliyor seni inş gzüel sonçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun bu arada ilaçları ve iğneleri devlet karşılamıyor çatlatma iğnesi 90tl yumurta geliştirici iğneler 45 tl hapı karşılıyormuydu onu hatrlamıyorm

Rapor yazarsa doktorun fiyati dusuyor ama benim yumurta buyutucu gonal f 900 du 350 liradan 170 liraya dustu ovitrella catlatma ignesi verdi onada rapor yazdi 19 liraya flan aldim yaninda progestan ve vitamin ilacida verdi toplam 29 lira verdim hemde ozelde oldum asilamamda 400 tl idi

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, fiyat olarak içim baya rahatladı.
bvbkcns inşallah güzel haberler alırsın ilkinde değilde ikincisinde tutan çok oluyor sanırım.
Aysena_ senin sonuç ne oldu bilemedim inşallah allah senin de gönlüne göre verir.

Bir de komik gelicek ama ben biraz korkuyorum göbekten iğne hiç olmadım acısa da elbet yaptırıcam ama çok acıyor mu göbekten iğne yaptırırken?

Benim daha 8 9 gunum var sonuca ins tutar ama sana bisey soyliyim igne diyince aklina hastanede totomuzdan yedimiz igne gelmesino kadr ince ve kisa bi igneki kendin yapiosun sac kili kadr ince insulin ignesi gibi doktor bacak kol veya gobekten yap dio zaten ama gobekte yap oldugundan hic acimio bende korkmustum gobek deliginden 2 3 parmak yanlari veya asagisindan vuruluo gosterirler hic birsey hissetmiosun hatta ilk vurdugunda aklina getir korkularina guleceksin o kadr diyorum sana

Valla içim rahatladı çok sağolun :)

Vallahi bak ben ilk eczaci arkadsim vardi sen vur dedim tamm dedi tam kiz vuracakken korkudan sitres oldum dur dur ben vurcam dedim aldim kendim yaptim gule gule öldum kendime bumuydu korktugum die enin ol sende kendine guleceksin

Aklıma takıldı rapor nasıl yazılıyor şartları nelerdir, rapor alamama gibi bir ihtimalimiz var mı acaba?
Bir de aşılamadan önce veya sonra özel olarak yapmamız gereken bir şeyler var mı siz nelere dikkat ettiniz?

Vallahi bak ben ilk eczaci arkadsim vardi sen vur dedim tamm dedi tam kiz vuracakken korkudan sitres oldum dur dur ben vurcam dedim aldim kendim yaptim gule gule öldum kendime bumuydu korktugum die enin ol sende kendine guleceksin

Bende içimden eczanede filan rica etsem yaparlar mı acaba demiştim :)) o zaman direkt kendim yapıyım madem sinek ısırığı gibi bişeymiş. Çok sevindim ama. Nedir bu kadınların çektiği erkekler ne kadar rahat. Sonunda yavrularımıza kavuşalım da insallah hiç birisi önemli değil.

Canim bu rapor olayi ilac icin yazilio hastanenin bashekimi onayliyo sen ugrasmion doktorun kendi yaZdigi bi rapor sigortan varsa bildigim kadariyla ilacin bir kisminin sigortanin karsilamasi icin ilacin fiyati yazdiklari bu rapor sayesinde cok indirime girio sen sadece muayne olurken bi sor asilamadan oncede acikcasi ben ozellikle bisey yapmadim sadece duzenli olarak verdigi dozda ignelrimi vurdum normal isime devam ettim doktorun 2 fune bir cagirio seni ne olursa olsun muayneye gir takibe aliniyosun sira olmasa bile ozel sira iste doktorundan ben oyle yaptim yogun oldugundan bana sira vermiolardi doktorla konustum her gelicem zamñ imzalu kaseli yazi gonderiodu kayit bolumune bide usutmemeye calid ayaklarini beli sirtini sicak tut stres yapma hic

Asilamadan sonrada dinlen derim ben cok yorma kendini sicak tut yine uykuna dikkat et kasmana gerek yok kendini doktorun sana normal hayatina devam et der bide onerirse iliski onerir 1 2 gun ben surekli ayakta ve yogjn calisan biri oldugjmdan yillik izin aldim valla evden disari.cikmiorum dinleniorum tatljm

Çok teşekkür ederim hiç soru işareti kalmadı aklımda sayenizde endişeliydim çok mu pahalı olacak eksik bişeyler yapar mıyız diye. İnşallah hamileliğiniz olur sizinde takip etmeye çalışıcam sizi güzel haberinizi alırım inşallah.
9 eylül hastanesine gidiyorum ben izmirde. burda randevu sistemi var bir gece önceden alınıyor. gidince çok fazla beklemeden doktora görünebiliyorsun. ben 3 defa gittim toplamda hep başka doktora denk geldim ama bu defa son doktorumu görmeyi istiycem inşallah kabul ederler çok ilgili iyi bir bayandı. zaten aşılama aşamasına geçince aynı doktor ilgilenir heralde.

Ins canjm hepimizin kucagina meleklerimizi.nasip etsin Allah. Hic sklma bak youtubede asilamayla ilgili videolar var asagi yukari doktorlarn yontemi aynidir kimi ama sende pko varmi bu arada esin hic sperm testi verdimi

Esinde problem yoksa asilama yapacagin gun esin ornek verio onlar yikanio harektli ve iyi olanlar enjekte edilio rahmine daha ileriye tuplere yakin bi yere birakilio yarim saat dinlendikten sonra taburcu oluyosun

Ins canjm hepimizin kucagina meleklerimizi.nasip etsin Allah. Hic sklma bak youtubede asilamayla ilgili videolar var asagi yukari doktorlarn yontemi aynidir kimi ama sende pko varmi bu arada esin hic sperm testi verdimi

Pko yok bende, bildiğim kadarıyla hiç bir şey yok. Hsg filmi bile çekildim tüplerde de sorun yok. Kan tahlilim yapıldı, alttan muayene yapıldı ve hsg filmi çekildi birşeyim olmadığınza karar verildi. Başka bakmaları gereken bişey var mı bilmiyorum ben tabi. Doktorlar sorun olmadığını söyledi yalnızca. Eşimde de sorun yokmuş sperm testi yapıldı şimdi ismini unuttum kusura bakmayın açık açık yazdım:/ Eşimin de aşılama için uygun görüldü, ancak doktor sigarayı bırakır veya azaltırsanız bu rakamlar çok daha iyi olur aslında dedi. Hızı kalitesi vs hakkında hiç açıklama yapmadı bende çok sormadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…