• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Etimesgut da oturuyorum 85 tüm üç ay klomen kullandım biraz da dikkat etmedim şimdi 100 oldum
hayir bende pko var istemesemde kilo aliyorum ve insulin direncim artiyo v3de erkeklik hormonu biraz yuksekti bunun icin bir seker ilaci verdi bu hem sekerini ayarlar hemde kilo vermeni saglar dedi

canim ulusta degil bak SAMI ULUS DEVLET HASTANESI hastanenin adi sami ulus

babur caddesi numara 44 kizilaydan ornek otobusleri gider otobus numarasi 452 454

aşılamada falan canım olumlu sonuç alanlar oldu mu akrabalarından
canim asilamanin sansi zaten maximum %20 hic bir dr sana kesin asilamayla hamile kacaksin demez asilama dediginde bisey yok zaten esinin yapmasi gerekeni onlar disaridan bir siringayla yapiyo sadece yolunu kisaltiyolar spermlerin asilamaya cok bel baglama oyuzden olursada allahtan olmazsada allahtan ama devlet 2 asilama yapilmadan tup bebegi karsilamadigi icin asilama yapiyorlar mecburen yani sana dr un asilamasi iyi demem diyemem bu sans isi biraz ama dr alaninda iyi neyin oldugunu neden inferlite oldugunu cozebilecek kapasitede bir dr haybeye tedavi uygulamaz seni denek gibi kullanmaz en azindan

eşin dr a gorundumu ?
göründü canım eşimde de sorun yok ama ALLAH OL demeden evet olmuyor aşılama olunca doktor kağıt falan veriyor mu aşılama olduğuna dair tut ki iki aşılama oldum tüp bebek yaptıracağım diye nasıl kanıtlıyoruz gerçi raporlarda olur heralde ahh ahh aklımızda hep bebek olduğundan sanırım o işten de tam bir şey anlayamadan bebek olacak mı diyerek kendimizi tüketiyoruz

göründü canım eşimde de sorun yok ama ALLAH OL demeden evet olmuyor aşılama olunca doktor kağıt falan veriyor mu aşılama olduğuna dair tut ki iki aşılama oldum tüp bebek yaptıracağım diye nasıl kanıtlıyoruz gerçi raporlarda olur heralde ahh ahh aklımızda hep bebek olduğundan sanırım o işten de tam bir şey anlayamadan bebek olacak mı diyerek kendimizi tüketiyoruz
canim rapor veriyorlar onunla yaptiriyosun tup bebegi

ben evlendigim gunden beri cocukta cocuk diyorum kafada bitiyo hersey aslinda olmuyo ne yapalim dedigimiz gun olacak ama bizde onu yapamiyoruz maalesef

devlet ne kadar karsilasada yine bi 2000 3000 gidiyo sanirim tup bebege

bu arada tup bebek yapmak icin 23 yasindan gun almis olmak 39 yasini doldurmamis olmak ve sanrim en az 3 yillik evli olman gerekiyor boyle sartlaridaa var

Back