- 10 Mart 2016
- 61
- 23
- 88
- Konu Sahibi chamallows
-
Esinde problem yoksa asilama yapacagin gun esin ornek verio onlar yikanio harektli ve iyi olanlar enjekte edilio rahmine daha ileriye tuplere yakin bi yere birakilio yarim saat dinlendikten sonra taburcu oluyosun
Tabiki laboratuvar da örnekler alinir yikama islemi yapilir ondan sonra enjekte edilir hatta yikaninca hareketli sayisi artis göstermisti bizimkindeHerkese yıkama filan yapılıyor değil mi, bize de yaparlar yani. Boş boş sadece alıp enjekte etmezler
Tabiki laboratuvar da örnekler alinir yikama islemi yapilir ondan sonra enjekte edilir hatta yikaninca hareketli sayisi artis göstermisti bizimkinde
Tatlim genelde butun doktorlar 1 sene bekliyo tedavi ilacla baslyo pko veya rahimde problem yoksa boylede takibe almis oluyosunuz zaten catlama olmayan günlerde hamilelik olmuyo en azindan takibini doktor kontrolinde yapmos olursunuz. Ozellikle uyku duzenine dikkat etcen bide keci boynuzu pekmezini duydum esinde cok ise yariyomus bide avokado yas hurma tutunmasi icin kuru kayisi flan duydum doktoruna bi sor istersen ben diyorum ama belki bi degerini yukseltip dusurecek simdi yararinolacak derken zararada sokmayalim seniİyi akşamlar:)
Bu gün doktora gittik de gelişmeleri paylaşmak istedim bir de biliyorsanız diye birkaç şey sormak istiyorum.
Doktorum aşılamayı erteleyelim haklarınızı hemen kullanmayalım dedi 3 hakkımız varmış. O yüzden klomen tedavisine başlıycaz. Önümüzdeki pazartesi günde bir adet 50mg klomen alıcam. Cuma günü bırakıcam. Pazartesi günü doktora gidicem eğer çatlama yoksa çatlatma iğnesi olucam ve kendimiz deniycez.
Şimdi sormak istedim yumurta ve spermin kalitesini arttırmak için kadın ve erkeklerin tüketmesi gereken yiyecekleri dikkat etmemiz gerekenleri biliyormusunuz?
Biraz hayal kırıklığına uğradım aşılamadan çok ümitliydim ama doktorun bir bildiği vardır elbet kısmet diyorum.
Teşekkür ederim şimdiden:)
Tatlim genelde butun doktorlar 1 sene bekliyo tedavi ilacla baslyo pko veya rahimde problem yoksa boylede takibe almis oluyosunuz zaten catlama olmayan günlerde hamilelik olmuyo en azindan takibini doktor kontrolinde yapmos olursunuz. Ozellikle uyku duzenine dikkat etcen bide keci boynuzu pekmezini duydum esinde cok ise yariyomus bide avokado yas hurma tutunmasi icin kuru kayisi flan duydum doktoruna bi sor istersen ben diyorum ama belki bi degerini yukseltip dusurecek simdi yararinolacak derken zararada sokmayalim seni
Amin canim insTamam çok teşekkür ederim. Bende keçi boynuzu aldım 5-6 tanesi kaynatılıp içiriliyomuş sabah akşam ona başlıycaz. Ceviz fındık ve bitter çikolatay duydum bide mide fesatı geçirticem eşime bu gidişle:)
1 seneyi geçti bizim evleneli zaten 1.5 yıldır bebek istiyoruzYine şükür halimize yıllarca hayalini kurup kavuşamayanlar var inşallah hayırlısıyla herkes yavrusuna kavuşur.
igne gercekten hic acitmiyor asilamada oyle can acitacak hic bir durum olmuyor tek sorun beklemek asilamadan sonra dinlenebildigin kadar dinlen sakin asiri stres yapma kafana takma asilamada sans %20 lerde ancak devletin tup bebegi karsilamasi icin 2 asilama sarti var oyuzden katlaniyoruz cok birsey bekleme asilamadan ama umudunuda yitirme allah buyukAklıma takıldı rapor nasıl yazılıyor şartları nelerdir, rapor alamama gibi bir ihtimalimiz var mı acaba?
Bir de aşılamadan önce veya sonra özel olarak yapmamız gereken bir şeyler var mı siz nelere dikkat ettiniz?
ben pko luyum 6 aylik klom3n kullanimimda sadece 2 kere yumurta gelisti asilamaya karar vermesini saglayacak iyi yumurtayi adetin 3.gununde basladigim sogan kurune bagliyorum klomenden olsa 6 ayda her ay olurdu sogan suyu asiri faydali keciboynuzuda iyiÇok teşekkür ederim hiç soru işareti kalmadı aklımda sayenizde endişeliydim çok mu pahalı olacak eksik bişeyler yapar mıyız diye. İnşallah hamileliğiniz olur sizinde takip etmeye çalışıcam sizi güzel haberinizi alırım inşallah.
9 eylül hastanesine gidiyorum ben izmirde. burda randevu sistemi var bir gece önceden alınıyor. gidince çok fazla beklemeden doktora görünebiliyorsun. ben 3 defa gittim toplamda hep başka doktora denk geldim ama bu defa son doktorumu görmeyi istiycem inşallah kabul ederler çok ilgili iyi bir bayandı. zaten aşılama aşamasına geçince aynı doktor ilgilenir heralde.
Sogn suyu beni sadece zayiflatmisti herkste ise yaramyabilir. Klomenle bnm cok iyi yjmurtalarm olmustu 4 5 tane buyumustu 16 18 mm capina ulasmisti adetliykn 10 gun kdr icmistm bnde pkoluyumben pko luyum 6 aylik klom3n kullanimimda sadece 2 kere yumurta gelisti asilamaya karar vermesini saglayacak iyi yumurtayi adetin 3.gununde basladigim sogan kurune bagliyorum klomenden olsa 6 ayda her ay olurdu sogan suyu asiri faydali keciboynuzuda iyi
Bnde pkoluyumSogn suyu beni sadece zayiflatmisti herkste ise yaramyabilir. Klomenle bnm cok iyi yjmurtalarm olmustu 4 5 tane buyumustu 16 18 mm capina ulasmisti adetliykn 10 gun kdr icmistm
hangi hastanede yaptırdınız?Bende 30 1.5 yillik evliyim
ben ankarada ozel bir muayenehanede yaptirdim ama simdi baskent hastanesine gidiyorumhangi hastanede yaptırdınız?
başkent de ne kadar aşılama canım....?ben ankarada ozel bir muayenehanede yaptirdim ama simdi baskent hastanesine gidiyorum
canim ben baskentte henuz asilama yaptirmadim ama devlet bir kismini karsiliyo burda mesela rahim filmini disari 800 liraya cekiyordu ben baskentte 150 ye cektirdim anestezilibaşkent de ne kadar aşılama canım....?
sen nerede yaptirdin asilamanibaşkent de ne kadar aşılama canım....?
biz yeni karar verdik yaptırmaya canım araştırıyoruz diğer aya nasipse düşünüyoruz 3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti bebeğimiz olmadı sorun olmamasına rağmen rahim filmi de çekindim açık tüplerim desen nerede yaptirdin asilamani
nerde ariyosunuz dr u hangi sehir yanibiz yeni karar verdik yaptırmaya canım araştırıyoruz diğer aya nasipse düşünüyoruz 3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti bebeğimiz olmadı sorun olmamasına rağmen rahim filmi de çekindim açık tüplerim de
ankaranerde ariyosunuz dr u hangi sehir yani
baskentte prof. hulusi bulent zeyneloglu var birde ankara tipin profu var ama o özel ahmet sonmezerdi sanirimankara
başkentte ne kadara mal olur acaba?baskentte prof. hulusi bulent zeyneloglu var birde ankara tipin profu var ama o özel ahmet sonmezerdi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?