- Konu Sahibi chamallows
-
anladim.canim.benim klomen e vucudumun cebabi iyi degildi.igne basladik onda da henuz gelisim.yok.bgn.adetin 8. Gunu.insallah buyurler ve guzel sonuclar aliriz..Bana 11.gun bakti catlatma ignesi verip 15.gun asilama yaptilar ama ben ovitrelle gulzndim bir kerelik bir igne o yumurta olusmasi icin klomen kullandim
Suan kac mmHim anladi
anladim.canim.benim klomen e vucudumun cebabi iyi degildi.igne basladik onda da henuz gelisim.yok.bgn.adetin 8. Gunu.insallah buyurler ve guzel sonuclar aliriz..
Soylemedi doktor canim. Sanirim.kucukler.henuz. kipirdanma var ama istedigim.kadar degil buyukluk simdilik dediSuan kac mm
Aminnn canim insallahInşallah kardelen. Allah hakkımızda hayirlisini versin
Hayirlisi olsun daha cok gunun var buyurler insallahSoylemedi doktor canim. Sanirim.kucukler.henuz. kipirdanma var ama istedigim.kadar degil buyukluk simdilik dedi
Insallah canim bakalim.. SagolasinHayirlisi olsun daha cok gunun var buyurler insallah
Can'ım ben isterimKizlar buarada biz gzm ile bi whatsap grubu kurduk sizde katilmak istermisiniz burda hersey cok zor oluyo :)
Can'ım aynı gün aşılama olmuşuz hiç test yaptın mı.arkadaşlar 22 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım. pazartesi kan testi yaptıracağım. günler geçmek bilmedi.
üç tane yumurtam vardı. üçü de iyiydi. aşılamada olasılık düşük ama insanın hep bir umudu oluyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
C
Can'ım aynı gün aşılama olmuşuz hiç test yaptın mı.
Watsap grubu na beni de ekleyin[/QUOTE][QUOripos, post: 47944866, member: 723695"]Hayirlisi olsun daha cok gunun var buyurler insallah
canim bende igne olmustum ama hic boyle bi durum yasamadim belki gebesindir ?Mrb kizlar ya bana.da yardimci olur musunuz.ben yumurta gelistirici igne kullandim da bu ay.bi kac tane.yumos olustu sol.tarafta.sonra.catlatma ignesi oldum bugun ignenin 6. Gunu de sol kasigim ozellikle cok.agriyo.boyle.bi basinc var ozellikle afedersiniz.lavaboda ve iliski.sirasinda. acaba catlamadi da kist mi olustu kicok korkuyorum.boyle bir.durum.yasayan.var mi
canim bende igne olmustum ama hic boyle bi durum yasamadim belki gebesindir ?
bu agri bende asilamanin oldugu gun oldu ama ignede olmadiCanim catlatma ignesini oldugum gunden basladi bu agri 1 haftadir var.gebelikle ilgisi yok gibi.kistten vey farkli durumdan korkuyorum cunku elimle dokununca bile agri oluyo kasigimin uzerine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?