Agustos 2016 asilama yaptiranlar

Him anladi
Bana 11.gun bakti catlatma ignesi verip 15.gun asilama yaptilar ama ben ovitrelle gulzndim bir kerelik bir igne o yumurta olusmasi icin klomen kullandim
anladim.canim.benim klomen e vucudumun cebabi iyi degildi.igne basladik onda da henuz gelisim.yok.bgn.adetin 8. Gunu.insallah buyurler ve guzel sonuclar aliriz..

Bende adet oldum 15. Günümde..sila1985 umarım senin tutmuştur canım ki bence tuttu. Ağustos şanssız bir ay oldu çoğumuz için.Hakkımızda hayirlisi

Kızlar merhaba ben de 22 ağustosta aşılama oldum dün yani aşılamamın 12.günü (aşılama günüyle beraber saydığımda ) sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra hemen gidip hassas test aldım onda da ikinci çizgi silik .sonra hemen hastaneye gittik kan verdik o kadar mutluydum ki iki yıldır bebek istiyoruz ve ilk aşılamam dı kesin tutcak diye çok inananmıştım sonra test sonucum 1.27 çıktı eşim bekle daha 3gün hatta 4gün var doktorun test yap dediği tarihe diyo ama ben umutsuzum değerin yükselmeyeceğini düşünüyorum sizce yükselme şansı var mı öyle bir durumla karşılaşan varmı

C
Can'ım aynı gün aşılama olmuşuz hiç test yaptın mı.

C

Can'ım aynı gün aşılama olmuşuz hiç test yaptın mı.

Ben test yapmadım canım. Yarın 15.gün, kan testi yaptıracağım. İdrar testlerine pek güvenemiyorum. psikolojim alllak bullak, heyecanla yarını bekliyorum. Karnım hala şiş, vücut ısım yükseliyor, adet sancısı gibi sancılarım var vs. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Kizlarr asilama da kullanilan yumurta buyutucu iğneler lekelenme yapar mi..benim ignelere baslayali 6 gun oldu.bgn lekelenmelerim var kasik agrisi oluyo..bu igneler mi yapiyo acaba..dun.yomus kontrolune gittim henuz istenildigi kadar buyume yok dedi doktor ve ignenin dozunu artirdi..

[QUOripos, post: 47944866, member: 723695"]Hayirlisi olsun daha cok gunun var buyurler insallah[/QUOTE]
Watsap grubu na beni de ekleyin

Mrb kizlar ya bana.da yardimci olur musunuz.ben yumurta gelistirici igne kullandim da bu ay.bi kac tane.yumos olustu sol.tarafta.sonra.catlatma ignesi oldum bugun ignenin 6. Gunu de sol kasigim ozellikle cok.agriyo.boyle.bi basinc var ozellikle afedersiniz.lavaboda ve iliski.sirasinda. acaba catlamadi da kist mi olustu ki cok korkuyorum.boyle bir.durum.yasayan.var mi

canim bende igne olmustum ama hic boyle bi durum yasamadim belki gebesindir ?

Canim catlatma ignesini oldugum gunden basladi bu agri 1 haftadir var.gebelikle ilgisi yok gibi.kistten vey farkli durumdan korkuyorum cunku elimle dokununca bile agri oluyo kasigimin uzerine(
canim bende igne olmustum ama hic boyle bi durum yasamadim belki gebesindir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…