- 17 Aralık 2015
- 26.603
- 48.500
- 598
- Konu Sahibi chamallows
canim baskentte uni hastanesi muayene 44 tl ekstra kan iaterse toplam 100 tlbaşkentte ne kadara mal olur acaba?
ünv hastanelerinde daha uygun olur diye duşünüyıruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim baskentte uni hastanesi muayene 44 tl ekstra kan iaterse toplam 100 tlbaşkentte ne kadara mal olur acaba?
bende o dr a gidiyorum gittigim 4. dr ve hulusi beyi tek gecerim egosu yok bir kere ve muthis ilgili bir dr bosuna prof olmamisbaşkentte ne kadara mal olur acaba?
bende o dr a gidiyorum gittigim 4. dr ve hulusi beyi tek gecerim egosu yok bir kere ve muthis ilgili bir dr bosuna prof olmamis
şimdi bu profa muayene olduğumuzda 44 tl vereceğiz öyle mi? sadece kan tahlilleri falan biraz daha pahalı sanırım aşılamada ne kadar mal olurcanim baskentte uni hastanesi muayene 44 tl ekstra kan iaterse toplam 100 tl
maddi sıkıntılarımızdan dolayı erteledik bayağı ama ne yapalım artık borç da olsa aşılamaya karar verdik olmayınca insan çok üzülüyor çaresine bakmak lazımleb demeden leblebiyi anlayan bir dr bence bi deneyin derim
canim aynen 44 lira muayene birde kan ister senden kesin sonuclarini gormek icin zaten ben asilama istiyorum diye gidince gerek gormezse asilama yapmaz once tedavi yollarina bakar hadi birde rahim filmi istedi desen anestezisiz 50 tl de o enfazla 250 li tl ye cikarsin zaten tek seferde sorununu anlar ve tedaviye baslar asilamada cok fazla tutmaz ozeldeki paranin ceyregini vermezsin eminimşimdi bu profa muayene olduğumuzda 44 tl vereceğiz öyle mi? sadece kan tahlilleri falan biraz daha pahalı sanırım aşılamada ne kadar mal olur
canim bizim bir whatsapp gurubumuz var burdaki bayanlarla konusup bilgi alisverisi yaptigimiz istersen sende katilmaddi sıkıntılarımızdan dolayı erteledik bayağı ama ne yapalım artık borç da olsa aşılamaya karar verdik olmayınca insan çok üzülüyor çaresine bakmak lazım
whatsap kullanmıyorum ama indireyim olmadı birkaç güne canım ama ben rahim filmi çekindim sonucumu götürsem eşim de gitmişti onun sonuçlarını da götürürüm kan isterse işte o başka bu zamana kadar hiç hamile kalamadım aşılama yok derse de ne bileyim 3 kez klomen kullandım yine olmadıcanim bizim bir whatsapp gurubumuz var burdaki bayanlarla konusup bilgi alisverisi yaptigimiz istersen sende katil
bende oyle yaptim esimin sonuclarini kendi kan sonuclarimi goturdum sen rahim filmini ve esinin sonuclarini gotur gosterwhatsap kullanmıyorum ama indireyim olmadı birkaç güne canım ama ben rahim filmi çekindim sonucumu götürsem eşim de gitmişti onun sonuçlarını da götürürüm kan isterse işte o başka bu zamana kadar hiç hamile kalamadım aşılama yok derse de ne bileyim 3 kez klomen kullandım yine olmadı
ben 7 ay klomen kullandim sonra bu dr a gidince erkrklik hormonumun yuksek oldugunu ve insulin direncim oldugunu ogrendim digerlerinin hic iatemedigi kan teatlerini yaptirdi banawhatsap kullanmıyorum ama indireyim olmadı birkaç güne canım ama ben rahim filmi çekindim sonucumu götürsem eşim de gitmişti onun sonuçlarını da götürürüm kan isterse işte o başka bu zamana kadar hiç hamile kalamadım aşılama yok derse de ne bileyim 3 kez klomen kullandım yine olmadı
hım ben de eşime şimdi diyordum acaba biz de gitsek mi diyeben 7 ay klomen kullandim sonra bu dr a gidince erkrklik hormonumun yuksek oldugunu ve insulin direncim oldugunu ogrendim digerlerinin hic iatemedigi kan teatlerini yaptirdi bana
maddi durumunu bilemem eger firsatini bulursan gorun hic para odeyemem diyorsan sami ulusta hilmi bey var oda iyi bir drhım ben de eşime şimdi diyordum acaba biz de gitsek mi diye
borç harç olmadı gidelim diyoruz
bu hilmi bey hangi hastanede ulusta canımmaddi durumunu bilemem eger firsatini bulursan gorun hic para odeyemem diyorsan sami ulusta hilmi bey var oda iyi bir dr
hastanenin adi sami ulus devlet hastanesi telsizlerde yeribu hilmi bey hangi hastanede ulusta canım
ankarada nerde oturuyosunbu hilmi bey hangi hastanede ulusta canım
Etimesgut da oturuyorum 85 tüm üç ay klomen kullandım biraz da dikkat etmedim şimdi 100 oldumkac kilosunuz bu arada dr bana zayifla dedide ilac verdi hatta acaba kilonuzmu var ondanmi olmuyor
kan sekerine bakildimi pko varmi erkeklik hormonlarina ?Etimesgut da oturuyorum 85 tüm üç ay klomen kullandım biraz da dikkat etmedim şimdi 100 oldum