- Konu Sahibi chamallows
-
OkitoooKatilmak isteyen bana ozelden nosunu yazsin bende ekleyip grubu kurayim :)))
Belki gec dollenme olmustur daha erkendir bir kac gun daha bekleKızlar dayanamadım progenly idrar testi yaptım sonuç tabiki negatif aşılamanın 14.günü o kadar belirtim vardı ki hiç bir adetimde olmayan hisler yaşadım göğüs uçlarım aşırı aciyor göğüs damarlarım çok belirgin ara ara kasiklarima bıçak saplanması akinti artmasi gibi durumlar yasadim adetim gelmedi ama idrar testi tek çizgi..işyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi(Allahım sen büyüksün bizede göster diyorum inşallah en yakın zamanda arkadaşlar..
Evet gece oldumAyrıca idrarda 14.gün belli olmaz ki kan testi yaptırsan bi nebze. Maripos sen ne yaptın adet oldun mu
Dr u aradim bu ay yine normal yollarla deneyelim cunku asilamadan sonra normal yollarla kalma sansiniz fazla oluyo olmazsa bir sonraki ay rahim filmi cekecegim dedi bende zaten bu ay tekrar asilama yapsin istemedim cunku psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum artik bunu soyleyince herkes cocuk olmadigindan saniyo ama degil ilaclar bunyemi alt ust ediyo gercekten bukadar strese ne dogal yolla ne asilamayla nede tup bebekle hamile kalabilecegimi dusunmuyorum suan acikcasi onun icin 2 ay kadar beklicemDoktora gittin mi bugün cnm devam edeceksin dime aşılama ya
Sorun var evet canim ama bir cocuk yapacagim diyede ruh sagligimi kaybedemem ruh sagligi bozuk bi insanin annelik yapacagini dusunmuyorum kendime faydam olamadan bi cocuga faydam olamaz oyuzden once kendimMaripos umarım normal yolla olur seni çok iyi anlıyorum herkes kafana çok takıyorsun ondan deyip duruyor ama ilaçların yarattığı psikolojiyi yasayan bilir.sizde sorun varmıydi bilmiyorum ama bırak bu ay dinlen bencede biz kadinlar çok yipraniyoruz çünkü..
Aynen canım çok iyi olacak herşey inşallah iyi düşünelim iyi olsun :) birbirinı en iyi anlayacak kişilerle sohbet iyi olur diye düşünüyorum iyi olmuş grup fikriSorun var evet canim ama bir cocuk yapacagim diyede ruh sagligimi kaybedemem ruh sagligi bozuk bi insanin annelik yapacagini dusunmuyorum kendime faydam olamadan bi cocuga faydam olamaz oyuzden once kendim
Numaralarinizi bana ozelden yazarsaniz sizide eklerimAynen canım çok iyi olacak herşey inşallah iyi düşünelim iyi olsun :) birbirinı en iyi anlayacak kişilerle sohbet iyi olur diye düşünüyorum iyi olmuş grup fikri
Bana 11.gun bakti catlatma ignesi verip 15.gun asilama yaptilar ama ben ovitrelle kullandim bir kerelik bir igne o yumurta olusmasi icin klomen kullandimMrb kizlar asilama icin once igne kullandiniz sanirim.bende fistimon 75 diye bi igne kullanyorum bgn kontrole gittim yumurta.olusmamis henuz. Dozu artirdi doktorum 3 gun sonra tekrar cagirdisizde yumos gelisimleri kac gunde oldu yardimci olur musunz
Arkadasim artik bir test yap lutfen sabir tasimisin ben catladim valla burda meraktanBende klomen kullandım günde bir adet bir tane 20 mm bir tane de 11 mm yumurta gelişti. Catlatma iğnesi vuruldum ve 12. Gün asilamam yapıldı. Bugün asilamadan sonra 18.günüm hala adet olmadım. Sabırla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?