canlar çarşamba aşılama oluyorum.pek umudum yok lekelenmem var hala geçmeyen.öylede olsa denemek zorundayız dedi doktorum.vardır bir bildiği.dua edin pek umudum yok ama yinede işte..kısmet işi
Tatlim uzme kendini bizim oldu asilama ama bakalim neyle karsilascaz bilmioz canim hayirlisi .arkadaşlar doktordan geldim bu ay olmuycak aşılama cuma günü de yazmştım buraya hiç yumurtam yok
Öyle düşünme canım herkesin nasibi farklı. Hayırlısıysa olsun de. Ben bu sürecin bile hayırlı geldiğine inanıyorum kendi adıma. Eşimle birbirimize daha çok bağlandık maşallah deyim.. çocuğum olsaydı ve eşimle böyle olmasaydikk daha mutsuz olurdum eminim.. belki de Allah birşeylerin yerine oturmasını bekliyor ve hazır hissettiğimiz halde hazır değiliz aslında. Oyuzden hiç kafaya takmadan hayatıntadını çıkarmalıkızlar bugüb nemimde 7. günüm. ama olumsuz haberleri alınca açıkçası çok moralim bozuluyor, ümidim azalıyor. Zaten hiç belirtimde yokRabbim hepimize hayırlısını versin inşaallah çok bekletmesin. aminnn
Olsun canım sıkma canını stres yaparsan daha kötü etkilenir yumurtalar. Demek ki bir sonraki ay olacak senin nasibin. Bu arada bol ceviz fındık ye, incir ye, adaçayı iç, takviye iyi olur yumurtalaraarkadaşlar doktordan geldim bu ay olmuycak aşılama cuma günü de yazmştım buraya hiç yumurtam yok
tüp bebeğe giden yolda basamak olarak kullanıyorum aşılamayı..o yüzden tutacağına pek umudum yok ama yinede hayılısıHakkında hayirlisi olsun canim sıkıtı yapma kendine belki senin için boyle olması daha hayirlidir nedemisler her serçe varbi hayir her hayirdada vardır bi şer nasip gülüm
canım yumurtlama tembelliğim var benim.bol bol incir ye..benim bu ay incir sayesinde 15 günde büyüyen yumurtalarım 8 günde büyüdü.tavsiye olunur...daha olmadı bal tarçın çörek otu karıştır hergün bi kaşık ye..bunlar yumurtlamaya yardımcı.arkadaşlar doktordan geldim bu ay olmuycak aşılama cuma günü de yazmştım buraya hiç yumurtam yok
öyle tabi canım ama hayırlısı artık napalım...Üzülme bebeğim bak benim Vardı da noldu demekki daha zamanımız var
canm ben o dedklerini daha önce uyguladım malesef ondan da sonuç alamamıştım incirde süt hormonunu yükseltiyo dikkat edin ona...canım yumurtlama tembelliğim var benim.bol bol incir ye..benim bu ay incir sayesinde 15 günde büyüyen yumurtalarım 8 günde büyüdü.tavsiye olunur...daha olmadı bal tarçın çörek otu karıştır hergün bi kaşık ye..bunlar yumurtlamaya yardımcı.
Ayyy canim inş. Hayirlisi olur... Ne güzel bak asilaman olcakkkk... Herseyde hayir vardır öğle dusuncanlar çarşamba aşılama oluyorum.pek umudum yok lekelenmem var hala geçmeyen.öylede olsa denemek zorundayız dedi doktorum.vardır bir bildiği.dua edin pek umudum yok ama yinede işte..kısmet işi
Öyle düşünme canım herkesin nasibi farklı. Hayırlısıysa olsun de. Ben bu sürecin bile hayırlı geldiğine inanıyorum kendi adıma. Eşimle birbirimize daha çok bağlandık maşallah deyim.. çocuğum olsaydı ve eşimle böyle olmasaydikk daha mutsuz olurdum eminim.. belki de Allah birşeylerin yerine oturmasını bekliyor ve hazır hissettiğimiz halde hazır değiliz aslında. Oyuzden hiç kafaya takmadan hayatıntadını çıkarmalı
Olsun canım sıkma canını stres yaparsan daha kötü etkilenir yumurtalar. Demek ki bir sonraki ay olacak senin nasibin. Bu arada bol ceviz fındık ye, incir ye, adaçayı iç, takviye iyi olur yumurtalara
canlar çarşamba aşılama oluyorum.pek umudum yok lekelenmem var hala geçmeyen.öylede olsa denemek zorundayız dedi doktorum.vardır bir bildiği.dua edin pek umudum yok ama yinede işte..kısmet işi
Hayirli olsun bitanem inşallah pozitif sonuç alırsın dualarım sizlerleaminnn canım arkadaşlarım.şimdi sadece 1-2 damla leke geliyor bugün.çatlatma iğnemi yaptım dün gece saat 12 de..yarın aşılamamız vvar...
inşallah canımmmmmmmmHayirli olsun bitanem inşallah pozitif sonuç alırsın dualarım sizlerle