- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
aminnn canım arkadaşlarım.şimdi sadece 1-2 damla leke geliyor bugün.çatlatma iğnemi yaptım dün gece saat 12 de..yarın aşılamamız vvar...
Hayirlisi olsunn canimmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn canım arkadaşlarım.şimdi sadece 1-2 damla leke geliyor bugün.çatlatma iğnemi yaptım dün gece saat 12 de..yarın aşılamamız vvar...
Superrr canimmm. Hadi hayirlisi. Tamamen kesilir ve pozitif sonuc alirsinnnn insaallaaahhhh :))aminnn canımdaşlarım.şimdi sadece 1-2 damla leke geliyor bugün.çatlatma iğnemi yaptım dün gece saat 12 de..yarın aşılamamız vvar...
Ben varimm. Bugun 9. Günüm canimKızlarrrrr test günü yaklaşan kimlerr
Hadi az kalmış inşallah hayırlı haberler verirsin bizeBen varimm. Bugun 9. Günüm canim
Hadi az kalmış inşallah hayırlı haberler verirsin bize
inşallah hepimiz canııııııımmSuperrr canimmm. Hadi hayirlisi. Tamamen kesilir ve pozitif sonuc alirsinnnn insaallaaahhhh :))
Öyle karamsar olma bende öyle diyordum olmadı sen olucak de olsun bakalm bende perşembe doktora gidicem eşim kredi çekti kısmetse tüp bebek yaptrcamçok umutlu olmamakla birlikte yinede inşaallaahh diyorumm canım
aa hadi inşallah canım...iyi bi yer buldun muÖyle karamsar olma bende öyle diyordum olmadı sen olucak de olsun bakalm bende perşembe doktora gidicem eşim kredi çekti kısmetse tüp bebek yaptrcam
Allah seni netmesin yaaaa...guldurdun beni vallaa..benim hic aklima gelmedi..5 yildir o cift cizgiyi goremedim bidahaki catlama ignesinde bende yapayim barii...yalandanda olsa goreyimmmBu arada şu çatlatma iğnesinin oyununu seviyorum..ssabah test yaptım hamile çıktım :) mutlu oldum ya
çok sevindirik oluyommmm :)Allah seni netmesin yaaaa...guldurdun beni vallaa..benim hic aklima gelmedi..5 yildir o cift cizgiyi goremedim bidahaki catlama ignesinde bende yapayim barii...yalandanda olsa goreyimmm
Valla canm yine aynı doktor bakalım perşembe konuscaz kafama yatmazsa istanbulda arkadaşımın doktoru var ona gidicemaa hadi inşallah canım...iyi bi yer buldun mu
hayırlısı inşallah canmValla canm yine aynı doktor bakalım perşembe konuscaz kafama yatmazsa istanbulda arkadaşımın doktoru var ona gidicem
ayyy inşaallaahh hayırlısı olurrr. Rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasınÖyle karamsar olma bende öyle diyordum olmadı sen olucak de olsun bakalm bende perşembe doktora gidicem eşim kredi çekti kısmetse tüp bebek yaptrcam
off zaman geçmiyor yaa..hafiften sancım başladı.acaba çatlıyorlar mı? heyecan bastı şimdiden.yarın bu saatlerde işlem bitmiş olur sanırım.rabbimmmm hem korkuyorum hem istiyorum.. off stres oldum.
ben dün aşılama oldum kızlar, 8 eylülde test yaptır dedi doktor , o zamana kadar jel, progynex ve 2 de düşük olmasın diye iğnem var kalçadan, yaşım 39 olduüundan ve daha önce düşük yaşadığımdan herhalde.. bu arada ne ağrı ne sızı, rahat geçti benim.. 2 yumurtam vardı kocaman bakalım nolacak.
ya ben hep gebe kalıp burda sevincini paylaşanların deneyimlerinin adım adım okuyorum, o insana güç veriyor, umarım tutar da başklarına umut verir, herkes için hayırlısı olsun, olumsuz da olsa yazarım
Valla canm yine aynı doktor bakalım perşembe konuscaz kafama yatmazsa istanbulda arkadaşımın doktoru var ona gidicem