- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
Ağustos herkese uğursuz geldi. Ben de bugün kırmızıları gördüm aynı sekildeyim ama yapacak birşey yok. Belki hayırlı olamayacaktı. Şer bildiğimizde hayır, hayır bildiğimizde şer vardı belki de..
Üzülme bebeğim bak benim Vardı da noldu demekki daha zamanımız vararkadaşlar doktordan geldim bu ay olmuycak aşılama cuma günü de yazmştım buraya hiç yumurtam yok
hayırlısı olsun canım.
Hayirlisi olsun canimm..yakinmis gunlerimizzz...bende ne agri var ne sizi..bide herkezi negatif duyunca uzuldumm...insallah guzel haberler veririzz...ne zaman twst yapacaksin..ben haftaya bugun yani pazartesi veririm diyorum..ogune kadar zor sabredicem..Slm kizlar benimde 6. Günüm sabah hafif bi klasik agrim oldu ama ben hic ihtimal vermiorum çünkü bizim sperm sayisi çok düşüktü bununla ilgili teorik araştırmalarda asilama genelde sebepsiz infertilitelerde daha etkili oluyomus yani ben ce bu teoriye gore bize tüp bebek yolu gorunu tabiki kadin - erkek infertilitelerde kizlar Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin sabir ihsan eylesin cumlemize melekler :)
Kizlar yaaa bu ay hicmi gebe yokk...haber vermeyen varmi belki tutan olmusturrr
Kimyager sen nasilsinn??? Bu bekleyis cok fenaa...bu negatif haberleri benide bitirdi...benimde besinci gunumm...bikac video izledimm..eger spermle yumurta birlesip embriyo olustuysa 3. Gunu rahme dusuyormus..sonra orda o embriyo yine catlayip 6. Gunu rahime yerlesiyormus...yani benim 5. Gunum daha rahme yerlesmedi bile...tabi varsaa....ama senin varsa yerlesmistirr...
Belirti varmi hicc yaaa...bende hicbisi yokk..gogusler asiri hassas..ve gaz..bunlarda catlama ignesinin sonuclari heralde..baskada hicbisi yok...oyle sancilarrmiss..batmalarmisss...hicbiri yokk..bendede negatif sanirimm..
hayırlısı olsun canm..benimde pek umudum yok ama işte...Kızlar test yaptrdım benimde negatif maalesef olmadı. Nedense duygusuzum. Hislerim kayboldu sanki
Canim dr um beni cuma günü cagirdi 10. Günüm oluyor ama pazartesi ise baslamam lazim eğer kanda azdahi cikarsa tekrar rapor falan yazicak oyuzden erken cagirdi hayirlisi hakkimizda bebisim tek siginagimiz Rabbimiz inşallah guldurecek yuzumuzu nasipse ..Hayirlisi olsun canimm..yakinmis gunlerimizzz...bende ne agri var ne sizi..bide herkezi negatif duyunca uzuldumm...insallah guzel haberler veririzz...ne zaman twst yapacaksin..ben haftaya bugun yani pazartesi veririm diyorum..ogune kadar zor sabredicem..
Selam canim iyiyim sen nasilsin? Canim benimde bugun 8. Günüm. Hic ama hiccc belirtim yok. Sadece gaz ve midede şişkinlik var. Bende iyice olumsuz düşünmeye basladim. Rabbim hayirlisini versin ne diyelim.
Canim dr um beni cuma günü cagirdi 10. Günüm oluyor ama pazartesi ise baslamam lazim eğer kanda azdahi cikarsa tekrar rapor falan yazicak oyuzden erken cagirdi hayirlisi hakkimizda bebisim tek siginagimiz Rabbimiz inşallah guldurecek yuzumuzu nasipse ..
Ayyy canim uzulme vardir bundada bi hayirkespost: 36625024 .!.:arkadaşlar doktordan geldim bu ay olmuycak aşılama cuma günü de yazmştım buraya hiç yumurtam yok
Ayyy inşaallah hayirlisi olur canim. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Hayirli haberlerini aliriz :))canlar çarşamba aşılama oluyorum.pek umudum yok lekelenmem var hala geçmeyen.öylede olsa denemek zorundayız dedi doktorum.vardır bir bildiği.dua edin pek umudum yok ama yinede işte..kısmet işi
inşallah canım..bende bi atlatsam şu olayı...seninde hayırllı haberini bekliyoummmmAyyy inşaallah hayirlisi olur canim. Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. Hayirli haberlerini aliriz :))