Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CCanim hersey Allahtan ne diyelim nasipten öte koy yok canim hayirlisi die dua edelim Rabbim sabrini ve metanetini korumada yardimcin olsun bebisim bakalim biz nelerle karsilascaz canimRabbim bana vermedi bari sizlere versin
Adetle alakali belrtm yoktu canm çünkü benm adet normal degildiNasip değilmiş. Her şeyde vardır bir hayır. Üzülme demeycm üzülmemek elde değil. Belirti filan var mıydı. Yani adet sancısı vs..
Amin canim demekki zamanı varmış ama çok yıkıldım daha doktora konuşurken ağlamaya başladım çok kötüyms bu cewabi almkCCanim hersey Allahtan ne diyelim nasipten öte koy yok canim hayirlisi die dua edelim Rabbim sabrini ve metanetini korumada yardimcin olsun bebisim bakalim biz nelerle karsilascaz canim
rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..ağlayabildiğin kadar ağla ki çabuk toparlanırsın.yeni umutlar yeşerecek inşallahAmin canim demekki zamanı varmış ama çok yıkıldım daha doktora konuşurken ağlamaya başladım çok kötüyms bu cewabi almk
inşallah canım buraya sonucunu yazBenim 14.günüm hiç belirtim yok. Bugün aynı zamanda adet günüm. Önceden adet öncesi mutlaka karnım ağrırdı şimdi o da yok iğnelerden belki. Pazartesi test yaptrcm inşallah sonuç yüzümü güldürür çok ihtiyacım var
Canimmm benim lutfen cok uzme kendini noolluurrr. Biliyorum hic ama hic kolay degil tahmin edebiliyorum. Bizler ne kadar acele etsekte vakti zamani var ve beklemeliyiz. Rabbim samimi edilen dualara mutlaka cevap verir. İnsaallaahhh sana da nasip edicek. Rabbim yar ve yardimcin olsun. İcine ferahlik nasip etsin. Pes etmek yok tamam mi tatlim?? Bizler manevi olarak yanindayiz.karya3st: 36608382 .!.:Rabbim bana vermedi bari sizlere versin
canim senin icin yeni baslangiclar yeni umitler olsun rabbim hepimize anneligi hayirlisiyla taddirsin insaallah. asilama veya tup bebek yaptirabilecek asamaya geliyoruz sukurr. ya o da olmasaydi nasil umit edecektik, umitlerimiz her zaman olacak.Rabbim bana vermedi bari sizlere versin
Rabbim seninde yuregine serinlik versinn...nedesek bos biliyorumm..rabbime inancim sonsuzz..ama o anlarda bende yikiliyorumm..simdi ne desek bos biliyorum..2 gun sonra biraz daha hafifleyeceekk...insallah en kisa zamandada guzel haberler verirsin bize...Rabbim bana vermedi bari sizlere versin
Ağustos herkese uğursuz geldi. Ben de bugün kırmızıları gördüm aynı sekildeyim ama yapacak birşey yok. Belki hayırlı olamayacaktı. Şer bildiğimizde hayır, hayır bildiğimizde şer vardı belki de..Kızlar test yaptrdım benimde negatif maalesef olmadı. Nedense duygusuzum. Hislerim kayboldu sanki
Kızlar test yaptrdım benimde negatif maalesef olmadı. Nedense duygusuzum. Hislerim kayboldu sanki