- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 39
Amin canim aranmama dakikalar kaldı sanırımKaryam tatlim saatler bana gecmio Allahim sana sabir versin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim aranmama dakikalar kaldı sanırımKaryam tatlim saatler bana gecmio Allahim sana sabir versin canim
heyecan dorukta........................Amin canim aranmama dakikalar kaldı sanırım
Canim aradin mi??? OfffAmin canim aranmama dakikalar kaldı sanırım
karya ??????????Amin canim aranmama dakikalar kaldı sanırım
hey yarabbimOffff ya aradım sonuç çıkmış söylemiyorlar doktor soyluycekmis doktorda işlemdeymis catliycam meraktan
Aaaa niye ki??? Sonucu mail atsinlar.Offff ya aradım sonuç çıkmış söylemiyorlar doktor soyluycekmis doktorda işlemdeymis catliycam meraktan
Valla ne alakaysa hemşire biz soylyemiyoruz yetkimiz yok dyo doktor bey soyluycekmisAaaa niye ki??? Sonucu mail atsinlar.
Bence sonuç pozitifffffAaaa niye ki??? Sonucu mail atsinlar.
Hasta nosu istiyo bilmiyorumki hicbryerdede yazmıoKaryacim int bakamiomusun tc protol nosu ile hastanenin int sitesi varsa bakarsin olmazmi
Amin bebeğim hepimizinkini ınsallahhh suan ölcemm o dereceYa çok heyecanlı bekleyiş bu Allahim sen arkadasimin yüzünü güldür inşallah :)
Canim sonucu mail olarak iste. Soylemeselerde mail atiyirlar.Amin bebeğim hepimizinkini ınsallahhh suan ölcemm o derece
Yaaaaa canim benimmm ((Malesef kızlar gebelik olmamış
hayırlısı canım yaaMalesef kızlar gebelik olmamış