hadi hayırlısıııııııYarın 14.gun cumartesi hastanedeyim test yapılacak çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısıııııııYarın 14.gun cumartesi hastanedeyim test yapılacak çok heyecanlıyım
Yarın 14.gun cumartesi hastanedeyim test yapılacak çok heyecanlıyım
Benim dün geldi misafirim kizlar 14. Gün.iyi haberleri sizden bekliyorum artik
Hayırlısı olsun canım benim de bugün yarın gelir akşam yaptım testi negatiftiBenim dün geldi misafirim kizlar 14. Gün.iyi haberleri sizden bekliyorum artik
Amin canim hepimizeeee yarın sonucu alır almaz yazarım :)ayyyy bende çok heyecanlandım şimdi. inşallaahhh Allahım inşaallaahhh pozitifi nasip etsinnn. Amin amin amin. canım mutlaka haber et olur mu?
Bebegimm hiç üzülme demekki zamanı var ama olucakBenim dün geldi misafirim kizlar 14. Gün.iyi haberleri sizden bekliyorum artik
Günaydınnn canimmgggüüüüünnnnaaaayyyyddddddıııııııınnnnnnnnnnllllllllllaaaaaaaaarrrrrrrr
arkadaşlar günaydın doktora gittim fakat hiç iç açıcı şeyler söylemedi. canım çok sıkın güya yarın aşılama olcaktım ama yumurtalrım gelişmememiş 1 tane 13 mm var dedi bugün adetimin 15. günü yani gelşceni sanmıyorum...bikaçtane de çoook küçük var onlardan zaten umudum yok dedi bu ay kalcak mecbur dedi.. sonra pazartesi tekrar gel dedi bi gelişme olcak mı diye...ama ben umudumu kaybettim normal de 1 klomenle 2 yumurtam oluyordu bu ay günde 2 içtim böyle oldu sizce umut varmı neden yumurtalar gelişmedi ki benm hiç böyle bir sorunum olmazdı
Gelişir canım üzülme iğne ısteseydin keskearkadaşlar günaydın doktora gittim fakat hiç iç açıcı şeyler söylemedi. canım çok sıkın güya yarın aşılama olcaktım ama yumurtalrım gelişmememiş 1 tane 13 mm var dedi bugün adetimin 15. günü yani gelşceni sanmıyorum...bikaçtane de çoook küçük var onlardan zaten umudum yok dedi bu ay kalcak mecbur dedi.. sonra pazartesi tekrar gel dedi bi gelişme olcak mı diye...ama ben umudumu kaybettim normal de 1 klomenle 2 yumurtam oluyordu bu ay günde 2 içtim böyle oldu sizce umut varmı neden yumurtalar gelişmedi ki benm hiç böyle bir sorunum olmazdı
arkadaşlar günaydın doktora gittim fakat hiç iç açıcı şeyler söylemedi. canım çok sıkın güya yarın aşılama olcaktım ama yumurtalrım gelişmememiş 1 tane 13 mm var dedi bugün adetimin 15. günü yani gelşceni sanmıyorum...bikaçtane de çoook küçük var onlardan zaten umudum yok dedi bu ay kalcak mecbur dedi.. sonra pazartesi tekrar gel dedi bi gelişme olcak mı diye...ama ben umudumu kaybettim normal de 1 klomenle 2 yumurtam oluyordu bu ay günde 2 içtim böyle oldu sizce umut varmı neden yumurtalar gelişmedi ki benm hiç böyle bir sorunum olmazdı
Benim test yarın canım çok dua edin bana olurmugünaydın arkadaşlar..keser84 ümidini kaybetme canım. bende bugün hastaneden geldim.iki tane yumurtam oluşuyor. biri 10 biri 12 dedi.pazartesi yine gel yumurtaların güzel büyüyor dedi.sanıyorum bende haftaya çarşamba yada cuma olurum aşılamamı..hadi bakalım hayırlısı..bu arada test yapan arkadaşlar var mıııı??
Benim test yarın canım çok dua edin bana olurmu
Hemen yazıcam bitanem :)ayyy inşaallaahh canım pozitif sonuç alırsun. ve bize de moral olmuş olur. sonucu alınca mutlaka haber et olur mu?
Selam kizlar ben 20 ağustosta asilama oldum ama esimin değerler 18 mly cikti yikamadan sora yyüzde 70 artti ama bilemiyorum merakla bekliyoruz Rabbim tüm isteyenlerin kucagini doldurduk inşallah :)
sağol canim yabisey sorucam asilamadan 48saat sora bthcg de belli oluyormuş acaba dogrumu ya yaptirsammi tereddutte kaldimhayırlısı olsun canım.