- 1 Haziran 2014
- 155
- 119
Yarın 14.gun cumartesi hastanedeyim test yapılacak çok heyecanlıyım Canim insallah hayirli haberlerini duyariz bizede umut olur bebegm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 14.gun cumartesi hastanedeyim test yapılacak çok heyecanlıyım Canim insallah hayirli haberlerini duyariz bizede umut olur bebegm :)
karya benide heyecan tuttu.hemen burda paylaşşşşşşşşşşş hayırlısııııııııBenim test yarın canım çok dua edin bana olurmu
canım çatlatma iğnesinin vücuttan atılması lazım.10 gün sonunda atılıyor ancaa..en erken bi fikir sahibi 8.gün olabilrisn ancak.12.gün tam belli oluyor..beklemek çok zor biliyorum ama mecburuz..E="kimyager1508, post: 36600953, member: 584628"]hayırlısı olsun canım.
sağol canim yabisey sorucam asilamadan 48saat sora bthcg de belli oluyormuş acaba dogrumu ya yaptirsammi tereddutte kaldim
Ya bak ben onu bilmiodum canm sagol ozaman beklicez mecbur yavrum Allahim cumlemize sabir versin inşallah :)canım çatlatma iğnesinin vücuttan atılması lazım.10 gün sonunda atılıyor ancaa..en erken bi fikir sahibi 8.gün olabilrisn ancak.12.gün tam belli oluyor..beklemek çok zor biliyorum ama mecburuz..
amin canım.çünkü çatlatma iğnesinin vücuda verdiği hormon,hamilelik hormonu.mesela iğneyi yaptıktan sonra test yaparsan çift çizgi çıkar 7-8.güne kadar..Ya bak ben onu bilmiodum canm sagol ozaman beklicez mecbur yavrum Allahim cumlemize sabir versin inşallah :)
E="kimyager1508, post: 36600953, member: 584628"]hayırlısı olsun canım.
sağol canim yabisey sorucam asilamadan 48saat sora bthcg de belli oluyormuş acaba dogrumu ya yaptirsammi tereddutte kaldim
Hayirlisi olsun canım inşallah bebisin seninledirSelam kizlar ben 20 ağustosta asilama oldum ama esimin değerler 18 mly cikti yikamadan sora yyüzde 70 artti ama bilemiyorum merakla bekliyoruz Rabbim tüm isteyenlerin kucagini doldurduk inşallah :)
Yarın haberi alır almaz paylasicam canim bu gece sabahlar olmaz :)karya benide heyecan tuttu.hemen burda paylaşşşşşşşşşşş hayırlısıııııııı
Kiyamam ben sana canim Rabbim gonlundekini hayirlisiyla kucagina versin tatlm merakla beklioruz canimYarın haberi alır almaz paylasicam gece sabahlar olmaz :)
Amin canim cumlemize versinKiyamam ben sana canim Rabbim gonlundekini hayirlisiyla kucagina versin tatlm merakla beklioruz canim
Benim zaten 3.dü bilmiyorum artik ne yapacam bu ay dr gitmeyi düsunmüyorumHayırlısRTı olsun canım benim de bugün yarın gelir akşam yaptım testi negatifti
Ikinciye devam mı?? Ben direkt ikinciye gececem
Karyacim gunaydin. Ne yaptin? Hadi hayirli haberlerini bekliyorummAmin canim cumlemize versin
Ozaman tüpe geç canım. Eğer şartlar uyuyorsa devlet karşılıyor. Ben sırf tüp bebeğe geçmek için yaptırıyorum yoksa devlette yapmiyorlar. Özelde de çok pahalı ve tutacağı belli bile değil..Benim zaten 3.dü bilmiyorum artik ne yapacam bu ay dr gitmeyi düsunmüyorum
Bebeğim kanımi verdim eve dönüyorum 2 saat snra bana tlf la bildirecekler rabbim dualarımizi kabul eder insllahKaryacim gunaydin. Ne yaptin? Hadi hayirli haberlerini bekliyorumm
heyecan yaptımmmmmmBebeğim kanımi verdim eve dönüyorum 2 saat snra bana tlf la bildirecekler rabbim dualarımizi kabul eder insllah
Karnıma ağrılar girdi telefon başında bekliyorumBebeğim kanımi verdim eve dönüyorum 2 saat snra bana tlf la bildirecekler rabbim dualarımizi kabul eder insllah