- 12 Ağustos 2014
- 272
- 182
- 39
Yarın test günün :) hadi mutlu haberler ver bize benimde 12. Günüm :)Günaydın kızlar
Bugün 13.gün ve bekkemedeyim inşallah kırmızıları değil pozitifi görürüz
Yol arkadaşlarım ne alemdesiniz gelen giden yok de mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın test günün :) hadi mutlu haberler ver bize benimde 12. Günüm :)Günaydın kızlar
bende ilaç kullandım.5 gün kullandım 3 gün sonrada oldum..yoksa bu ay olamicaktım herhalde.Yok olmadim canim... Doktor ilaç verdi on gün iccem sonra olcakmisim...
Olduğumuz günü sayarsak benimde 13.günüm tahlil günü sayan 3 kisiyiz heralde degilmiYarın test günün :) hadi mutlu haberler ver bize benimde 12. Günüm :)
Yarın test günün :) hadi mutlu haberler ver bize benimde 12. Günüm :)
Günaydın kızlar
Olduğumuz günü sayarsak benimde 13.günüm tahlil günü sayan 3 kisiyiz heralde degilmi
Simdi ignemi kullanilan cnmbende ilaç kullandım.5 gün kullandım 3 gün sonrada oldum..yoksa bu ay olamicaktım herhalde.
Inşallah canım. Var mı belirtin??Yarın test günün :) hadi mutlu haberler ver bize benimde 12. Günüm :)
Evet canım ayniyiz seninle demek ki. Ne zaman yapacaksın testi?Olduğumuz günü sayarsak benimde 13.günüm tahlil günü sayan 3 kisiyiz heralde degilmi
Ne gibi belirtileriniz var bende ateş basma ve zaman zaman belime hafif agri giriyor[/QUOTE][QU, post: 36568572, member: 580408"]Günaydın kızlar
Geçmiş olsun canım. Yapmayacağım haftasonuna kadar bekleyeceğim inşallah görmem kırmızılarıayyyy inşaalllaaahhh kırmızılar 9 ay boyunca gelmez canım. inşaallah hayırlı haberlerini alırız. Test yapacak mısın? aslında yapsan çıkar
benimde bugün 4. günüm. ama 3 gündür soğuk algınlığı ile uğraşıyorum. öksürük, hapşırık, ates, halsizlik çok fenayım.
evet canım şu an iğne kullanıyorum pazartesi başladım.gonal iğnelerden.bana çok sırt ağrısı yapıyıolar...Simdi ignemi kullanilan cnm
Aynen atesim 37 üstünde ben de havalara bağlamıştım belim de hafiften ağrıyor adet belirtisi de bu..Inşallah canım. Var mı belirtin??
Evet canım ayniyiz seninle demek ki. Ne zaman yapacaksın testi?
Ne gibi belirtileriniz var bende ateş basma ve zaman zaman belime hafif agri giriyor
Aynen atesim 37 üstünde ben de havalara bağlamıştım belim de hafiften ağrıyor adet belirtisi de bu..
Geçmiş olsun canım. Yapmayacağım haftasonuna kadar bekleyeceğim inşallah görmem kırmızıları
[/QUOTE]Okadar çok negatif gördüm ki artık cesaret edemiyorum (
Ay bende hiçbişey olmuyooo demekki tutmadıKızlar nasılsınız? Yol arkadaşlarım durumlar nasıl? Benim bel ağrım ve ara ara ateslenmemden başka bişey yok. Sona yaklaştıkça stres yapmaya başladım..
Eylül topigini açalım şimdidenAy bende hiçbişey olmuyooo demekki tutmadı
Haziran temmuz ve agustos olarak ben varım hatırlamadın mıtanti .!.:Merhabalaaar...
acaba temmuz topiginden arkadaslar varmi burda tlf girdigim icin tamamini okuyamadim.
temmuz negatufti bi ay ara verdik simdi yine basliycaz, ama hic enerjim yok nedense ama ara verecek durumumda yok yas ilerlio malum)