Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

edirne :)) evet canım 7 mart, günler aylar birbirine girdi sonum hayır olsun :)

Hic sorma canim ya sikinti olmaz olurmu hemde fazlasiyla ama kendimi dua topiclerine attimm cok stresliyim belki dualar bir nebze olsa icimi ferahlatir diye ...
Sen nasilsin durumlar nasil herhangi bi degisiklik varmi?

Guzel anneler sizlerde iyisinizdir umarim bebislerinizle beraberr Allahim kolaylik versin insallahh
Bizim ikiz anneleri nerdeler hic gorunmuyorlarr??

basakcım canım merak etmişsin sağolasın. birkaç gündür ağrılarım ve kasılmalarım çok arttığı için yatıyorum genelde canım pek giremedim oyuzden. ikiz taşımak hakketen çok zormuş ama çook zevkli de aynı zamanda. ikisinin birbiriyle etkileşimini hissettmek vs. Rabbim inşallah sana,menac'a ve isteyen herkese de nasip etsin. dualarım hep sizlerle.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]4 mart test tarihi:21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]7 mart test tarihi:21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

inş. canım az kaldı alahın izniyle hiç sorun olmıycak merak etme rabbim bu kadar duayı geri çevirmez inş. ç
betül napsın habire tekmeliyo cimcime karnıma özellikle baktığım zaman hissediyomu ne kesinlikle kıpırdamıyo oyun oynuyo benle şimdiden:52::52::52::52::52::52:

Menac, basak dualarım sizinle... Kuzucuklara kavusun inşallah...az kaldı dayanın... Stres yapmayın ...o betüşü yerim benim taylı gelinim :) dimi ne oyunlar yapıyolar ... Dün gece annem beni korkuttu , iki gecedir kasınmaktan uyuyamıyordum neysedün öğlende bir aglama krizi geldi bana öğlen 1 gibi teee akşam 10 a kadar düşünmedim hareket ettiğini ki etmemişti annem kıpırdıyomu deyince sağa döndüm sağa dönünce hemen uyanıyordu bekledim neyseki 10 dk sobra konusunca onunla uyandı artık çok detin uyuyor eskiden babası bip deyince utanıyodu şimdi ne bipler anca 10 dk uyanıyo çünkü yawrum ne yapsın 8 aydır almadığı ilaç kalmadı son üç haftadır antibiyotiğe gömüldük , şindide kasıntı için kortizon hapları... Uyu yawrum uyu diyorum arada ben seni uyandırırım:)

Menac, basak dualarım sizinle... Kuzucuklara kavusun inşallah...az kaldı dayanın... Stres yapmayın ...o betüşü yerim benim taylı gelinim :) dimi ne oyunlar yapıyolar ... Dün gece annem beni korkuttu , iki gecedir kasınmaktan uyuyamıyordum neysedün öğlende bir aglama krizi geldi bana öğlen 1 gibi teee akşam 10 a kadar düşünmedim hareket ettiğini ki etmemişti annem kıpırdıyomu deyince sağa döndüm sağa dönünce hemen uyanıyordu bekledim neyseki 10 dk sobra konusunca onunla uyandı artık çok detin uyuyor eskiden babası bip deyince utanıyodu şimdi ne bipler anca 10 dk uyanıyo çünkü yawrum ne yapsın 8 aydır almadığı ilaç kalmadı son üç haftadır antibiyotiğe gömüldük , şindide kasıntı için kortizon hapları... Uyu yawrum uyu diyorum arada ben seni uyandırırım:)

Allah herkese kolaylık versin. Benim son 10 günüm: 2 tane kortizon iğnesi + 1 taşikardi atağı (250-300 civarında) + T4 eksikliğine ekstra hap. Bugünümüze de çok şükür, bebeklerimiz iyi olsun... Dualarım herkesle, dayanın canlar, dayanın...

[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[/TR]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

menac,basak Rabbim gonlunuze gore versin.mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olsun yuzumuz gulsun ins.
lilymeredin,atta bebek Rabbim sifalar versin saglikla ve zamaninda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins.
burasi genelde bos oluyor bende ikizler topigine takiliyorum.ama hep takipteyim dualarimdasiniz...
birde insan bazi durumlarda nasil yorum yapacagini sasiriyor hani teselli gerekiyor ama kelimelerin anlami olmuyor en iyisi dua etmek diyorum..
Rabbim hamile olan olmayan butun arkadaslarima anneligi tattirsin.amiiiin...
hamile olmaklada bitmiyor hergun yeni bi rahatsizlik cikiyor...
Allah sonumuzu guzel etsin,melek yuzlu bebislerimizle sıkıntılarimizi unuttursun ins.
herkese sevgiler,dualarinizda bizide unutmayin...:16:

hareket hissetmediğinde meyve falan ye tatlı yiyemiyosun şekerden dolayı bild. kadarıyla en azından meyve de ki şeker oranı daha düşüktür ben portakal yiyim benim cimcime hemen harketleniyor .arencik annesini üzmek istemiyoondan sesi çıkmıyo napsın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

menac,basak Rabbim gonlunuze gore versin.mubarek cuma gunu dualarimiz kabul olsun yuzumuz gulsun ins.
lilymeredin,atta bebek Rabbim sifalar versin saglikla ve zamaninda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins.
burasi genelde bos oluyor bende ikizler topigine takiliyorum.ama hep takipteyim dualarimdasiniz...
birde insan bazi durumlarda nasil yorum yapacagini sasiriyor hani teselli gerekiyor ama kelimelerin anlami olmuyor en iyisi dua etmek diyorum..
Rabbim hamile olan olmayan butun arkadaslarima anneligi tattirsin.amiiiin...
hamile olmaklada bitmiyor hergun yeni bi rahatsizlik cikiyor...
Allah sonumuzu guzel etsin,melek yuzlu bebislerimizle sıkıntılarimizi unuttursun ins.
herkese sevgiler,dualarinizda bizide unutmayin...:16:

Dualarımız sizinle canım benim.. Sizlerin işi bzidrn daha zor allahım iki katı daha çok yar ve yardımcınız olsun... Çok tesekkürler wallahi çok çektim ben bu hamilrlikte... İlaçlardan hastalıklardan inş oğlumu kucagıma aldıktan sonra yüzüm biraz güler :) ğnşallah tez zamanda hepimiz onları kucağımıza alınca bu sıkıntılı günlerin tek bir anını bile hatırlamak istemiyorum... Çünkü 3 yıldır tek mutluluğum iki oğlumunda kalp atışı ve hareketleriydi...ilk meleğim cennette..inşallah arenim kucağıma gelsin tarihe gömücem bu son üç seneyi hatırlamak istediğim tek şey sadece pozitif test sonuçları kalp atışları ve vuruşları...

hareket hissetmediğinde meyve falan ye tatlı yiyemiyosun şekerden dolayı bild. kadarıyla en azından meyve de ki şeker oranı daha düşüktür ben portakal yiyim benim cimcime hemen harketleniyor .arencik annesini üzmek istemiyoondan sesi çıkmıyo napsın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ah canım ahhh sorma şekerim 15 gün olacak nerdeyse inisüline başlayalı dozajı artırdık iğnelerin gene çok yüksek çıkıyor artık tatlı diye fazla meyvede yemiyorum resmen zayıflamaya başladım gibi geliyor gözlerimin altı çöktü iyice ... Her sey her sey light ... Diyabet tatlı bile yemiyorum yalnız kabızlık olmasın diye ki bu ara arttı aç karna duphalac içiyorum oda çok glikozlu acaba omu etkiliyo anlamadım zaten pazartesi kontrolüm var inşallah aren 2 kilo olmustur rabbim duysun sesimi... Zavallım 3 haftadır doğum pozisyonunda başı dikişe dayalı bacak ve ayaklarını hafif hareket ettiriyor kuzum ama bazende kafasıyla vurunca ahh vajinamdan çıkacak gibş bir his ve kasılma başlıyor bir hafta yı daha atlatsak 34 ü bitirsek artık kokrmucam çok... Zaten her sey yolunda giderse bu ayın sonunda dikiş alınacaktı aaten o alıncada doğum başlarmış :) ayyy doğum korkusu vaşladı her gece kabus :))) sayılı günlerim son ayım hissediyorum bunu...

Allah herkese kolaylık versin. Benim son 10 günüm: 2 tane kortizon iğnesi + 1 taşikardi atağı (250-300 civarında) + T4 eksikliğine ekstra hap. Bugünümüze de çok şükür, bebeklerimiz iyi olsun... Dualarım herkesle, dayanın canlar, dayanın...

Ya neden kortizon iğneleri canım???? Taşikardi için ne verdi??? Neden taşikardi oldun??? T4 eksikliği ne? Genede şükür canım ben şu an kaşıntılarım için kortizon hapı kullanıyorum çok şişersin dediler tuzu kes dediler çok şükür şişmedim aksine zayıflıyorum allahım korusun nazar değmesin ...ama kremler haplar çok işe yaramıyor kaşıntım için kortizon iğnesi vermek istemediler resmen yalvardım onun için şimdi böyle susturuyolar... Taşi kardim içinde beloc verdiler ama gecen farklı ilaç prosediüre geçince belokta kesildi ... Dayan dayan dayan dostum!!! :)))) az kaldıııı

Canım hadi az kaldı dualarımız desteğimiz seninle rabbim duysun sesimizi...

benim içimde olacağı ile ilgili en ufak bir ümit yok o yüzden gün saymıyorum, kaçıncı kan testim olacak sayısını bile unuttum, ordan mutlulukla ayrılanları görünce gözyaşlarımı içime akıttım hep, hele bir keresinde okul arkadaşımla karşılaştım tabi benimkinde koca bir sıfır yazıyordu, öbürgün arkadaşım hamile olduğunu paylaşıyordu, geçen hafta bebeğini kucağına aldı Allah onu ve bebeğini korusun...

Ah canım ahhh sorma şekerim 15 gün olacak nerdeyse inisüline başlayalı dozajı artırdık iğnelerin gene çok yüksek çıkıyor artık tatlı diye fazla meyvede yemiyorum resmen zayıflamaya başladım gibi geliyor gözlerimin altı çöktü iyice ... Her sey her sey light ... Diyabet tatlı bile yemiyorum yalnız kabızlık olmasın diye ki bu ara arttı aç karna duphalac içiyorum oda çok glikozlu acaba omu etkiliyo anlamadım zaten pazartesi kontrolüm var inşallah aren 2 kilo olmustur rabbim duysun sesimi... Zavallım 3 haftadır doğum pozisyonunda başı dikişe dayalı bacak ve ayaklarını hafif hareket ettiriyor kuzum ama bazende kafasıyla vurunca ahh vajinamdan çıkacak gibş bir his ve kasılma başlıyor bir hafta yı daha atlatsak 34 ü bitirsek artık kokrmucam çok... Zaten her sey yolunda giderse bu ayın sonunda dikiş alınacaktı aaten o alıncada doğum başlarmış :) ayyy doğum korkusu vaşladı her gece kabus :))) sayılı günlerim son ayım hissediyorum bunu...

hadi inş. 2kg olduktan sonra korkma canım bende 2 kg doğmuşum biliyomusun çok aktif bi bebekmişim ama annem öyle diyoinş. arende öyle olucak küçük bebekler daha dirençli oluyo çabucak toparlıyolar kendilerni .....
mart sonundamı alıncak dikişlerin yoksa 36. haftayımı kastettin inş. herşey yolunda gidicek canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim içimde olacağı ile ilgili en ufak bir ümit yok o yüzden gün saymıyorum, kaçıncı kan testim olacak sayısını bile unuttum, ordan mutlulukla ayrılanları görünce gözyaşlarımı içime akıttım hep, hele bir keresinde okul arkadaşımla karşılaştım tabi benimkinde koca bir sıfır yazıyordu, öbürgün arkadaşım hamile olduğunu paylaşıyordu, geçen hafta bebeğini kucağına aldı Allah onu ve bebeğini korusun...

Bu duyguları çok iyi bilihorum seni çok iyi anlıyorum aynıları hepinmiz yaşadık allah korusun 11 kere tüp bebek yapıp oes etmeyenler var... Umutlu ol canım biraz... İnşallah negatifi görmezsin bir kez daha...

hadi inş. 2kg olduktan sonra korkma canım bende 2 kg doğmuşum biliyomusun çok aktif bi bebekmişim ama annem öyle diyoinş. arende öyle olucak küçük bebekler daha dirençli oluyo çabucak toparlıyolar kendilerni .....
mart sonundamı alıncak dikişlerin yoksa 36. haftayımı kastettin inş. herşey yolunda gidicek canım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah savaşçı oğlum da içimde olduğu kadar dışarda da olur.. Canım ayın 27 si martın 27 si felan 37. Hafta oluyor benim için:) zaman geçiyor artık benim için gerçi bazrn bir gün yıllar gibi ama yüzdüm yüzdüm sonuna geldim şükürler olsun ... Sonum güzel olur inşallah bu sefer...

Ya neden kortizon iğneleri canım???? Taşikardi için ne verdi??? Neden taşikardi oldun??? T4 eksikliği ne? Genede şükür canım ben şu an kaşıntılarım için kortizon hapı kullanıyorum çok şişersin dediler tuzu kes dediler çok şükür şişmedim aksine zayıflıyorum allahım korusun nazar değmesin ...ama kremler haplar çok işe yaramıyor kaşıntım için kortizon iğnesi vermek istemediler resmen yalvardım onun için şimdi böyle susturuyolar... Taşi kardim içinde beloc verdiler ama gecen farklı ilaç prosediüre geçince belokta kesildi ... Dayan dayan dayan dostum!!! :)))) az kaldıııı

Canım, kortizon iğneleri bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için, erken doğarsa diye... Benim rahmim ultrasında bile kasılmış olarak gözüküyor, yani düz durması gereken yer böyle top gibi. Bebek de orayı tekmeliyor, o tekmeledikçe yine kasılıyor. En ufak bir yorgunlukta vücudumun bütün kasları çekiliyor gibi oluyor.

Tam doktor randevumdan çıktım, gideceğim oturduğum yerde bir kalbim atmaya başladı ki öyle böyle değil. Gebeliğim sırasında 1-2 kez oldu ama hafifti ve hemen geçmişti. Bu kez baktım geçmiyor söyledim oradakilere. Benim doktor falan baktı, hemen kan aldı, acile indirdiler. Acilde bağladıkları alet çıldırmış gibi bipbipliyordu. Geçmeyince damardan bir ilaç verdiler, artık o neydi bilmiyorum ama çok güçlü bir hisle 1-2 saniyede kalp atışlarım 100'e falan indi. Beni acile indirdiklerinde kendimi iyi hissediyordum düşün, ki oradayken eşim 250 olduğunu görmüş. Bu benim doğuştan gelen kalbe azla sinyal gönderen bir "kablo"danmış. Emzirme de bittikten sonra bir müdahale gerekebilecek, ama öyle nispeten basit bir müdahaleymiş...

Acil durumda doktor kanı triod hormonlarına bakmak için almış. Kalbin onunla bir ilgisi olmadığı anlaşıldı ancak tesadüfen serbest T4 hormonunun düşük olduğunu öğrenmiş olduk. Antikorlara bakıldı, eğer onlar anormal olsaydı ciddi bir rahatsızlık anlamına gelecekti ama çok şükür o normal çıktı. Şimdi sadece T4 düşüklüğü için ekstra ilaç alıyorum...

Durumum budur. Bir yandan annemlere hiçbir şey söylenmiyor, iyiymiş gibi davranıyorum falan. Epey stres oluyorum, şimdi yazarken farkettim :) Ben de senin gibi 34 olsun diye dua ediyorum.... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Asıl rahman ve asıl rahim olan o, biz sadece aracıyız.... İsteyen arkadaşlara da yine de bu duyguyu yaşamaları için dua etmeye devam ediyorum. Şimdiden bu duygularla bağlandığımız evlatlarımızı kucağımıza alınca kimbilir neler olacak. Dediğin gibi her şeyi ama her şeyi unutmak için az kaldı, ha gayret....

Canım, kortizon iğneleri bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için, erken doğarsa diye... Benim rahmim ultrasında bile kasılmış olarak gözüküyor, yani düz durması gereken yer böyle top gibi. Bebek de orayı tekmeliyor, o tekmeledikçe yine kasılıyor. En ufak bir yorgunlukta vücudumun bütün kasları çekiliyor gibi oluyor.

Tam doktor randevumdan çıktım, gideceğim oturduğum yerde bir kalbim atmaya başladı ki öyle böyle değil. Gebeliğim sırasında 1-2 kez oldu ama hafifti ve hemen geçmişti. Bu kez baktım geçmiyor söyledim oradakilere. Benim doktor falan baktı, hemen kan aldı, acile indirdiler. Acilde bağladıkları alet çıldırmış gibi bipbipliyordu. Geçmeyince damardan bir ilaç verdiler, artık o neydi bilmiyorum ama çok güçlü bir hisle 1-2 saniyede kalp atışlarım 100'e falan indi. Beni acile indirdiklerinde kendimi iyi hissediyordum düşün, ki oradayken eşim 250 olduğunu görmüş. Bu benim doğuştan gelen kalbe azla sinyal gönderen bir "kablo"danmış. Emzirme de bittikten sonra bir müdahale gerekebilecek, ama öyle nispeten basit bir müdahaleymiş...

Acil durumda doktor kanı triod hormonlarına bakmak için almış. Kalbin onunla bir ilgisi olmadığı anlaşıldı ancak tesadüfen serbest T4 hormonunun düşük olduğunu öğrenmiş olduk. Antikorlara bakıldı, eğer onlar anormal olsaydı ciddi bir rahatsızlık anlamına gelecekti ama çok şükür o normal çıktı. Şimdi sadece T4 düşüklüğü için ekstra ilaç alıyorum...

Durumum budur. Bir yandan annemlere hiçbir şey söylenmiyor, iyiymiş gibi davranıyorum falan. Epey stres oluyorum, şimdi yazarken farkettim :) Ben de senin gibi 34 olsun diye dua ediyorum.... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Asıl rahman ve asıl rahim olan o, biz sadece aracıyız.... İsteyen arkadaşlara da yine de bu duyguyu yaşamaları için dua etmeye devam ediyorum. Şimdiden bu duygularla bağlandığımız evlatlarımızı kucağımıza alınca kimbilir neler olacak. Dediğin gibi her şeyi ama her şeyi unutmak için az kaldı, ha gayret....

allah seni ve bebeğini korusun, yardımcın olsun, sağlıkla doğum yapmanı ve mutluluk içinde büyütmeni nasip etsin canım, çok çok geçmiş olsun...

[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[/TR]

11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Back
X