Merhaba Gizems oldukça benzeriz sanırım. ben de endometriozisten ameliyat oldum. evliliğimizin 5. senesindeyiz, yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. 2 ağustosta lucrine başladım.
kızlar üçümüzde oldukça benzerizz ne kadar yaygın bir hastalıkk:2::2:
bende ameliyat oldum ama tekrarladı yinedaha bir yıllık evliyim tüketti beni bir yılda..bakalım nolcak hayırlıı benim de ilk denemem olacak inşallahh çok uğraştırmaz
doktorumun dediği kadarıyla bana kısa protokol uygulanacak kırmızılar gelsede bir başlayaydık hayırlısıyla
Selam superisi_21.Ben 2009 yılından beri uğraşıyorum.İstanbulda gitmediğim doktor kalmadı.Şu sevimsiz kist yüzünden.Araştırmalarımdan 1 yıl sonra ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyattan 4 ay sonra benim de tekrarladı.2 yıl boyunca ne yumurta takiplerinden sonra bu işin gerçekten tüp bebek gerektirdiği kanısına vardığımda doktor arayışlarına başladım.Çok sıkıntılı yollardan geçtim ben de.İnşallah tek tüp bebek denemesinde tutar diye umut ediyorum.Hiç yılma daha yolun başındasın,kafanı rahat bırakmaya çalış.Hepimiz inşallah bebişlerimize en kıs zamanda kavuşuruz.Hep dua ediyorum...
sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?
beklenen kırmızılar geldi... bugün start verdik... gonal f le başladım .. benim ve tüm ağustos grubunun her şey gönüllerince olsun inşallah grubumuzda çok öğretmen var galiba okullar açılmadan hayırlısıyla güzel haberler alalım.... bu arada bende okul öncesi öğretmeniyim...
ben de türkçe öğretmeniyim, topikte öğretmen bolluğu var :))) kontrolüme gittim bugün gonal f devam yumurtalar 15 mm toplamda 15-16 tane galiba, eşime cinsel perhiz verdi doktor galiba yakında toplanacaklar, çarşambaya tekrar randevu verdi çatlatma iğnemin de o gün olma ihtimali var, sürekli bir ağlama isteğim var ilaçlardan dedi doktorum
Herkes merhaba tekrar, uğurlu kisi sayımız gitgide artıyor:) bu arada ben de öğretmenin, agustos öğretmenleri gibi olduk..hayirlisiyla benim yarın sabah 10 da dondurulmuslarla transferim olacak, heyecanım ve stresim hat safhada ne yazikki çünkü vücudum hem ağızdan,hem alttan hem de kalçadan oldugum progesteronlara asiri tepkili agrili bir bekleyiş beni bekliyor, olumlu ya da olumsuz ilk sonucumu arife gunu alicam,sizlerle paylaşırım ...bu arada 5 aydır yapamıyorduk denemeyi ve lucrinle sonunda hazır oldum.bu hazırlık aşamasında bana lucrin ve estrofem verildi dünde progesterona başladım.belki merak edilir diye söylüyorum yarında yanında ek olarak kolumdan kan sulandirici, ağızdan coraspirin ve diğer tipik folikasitler ve vitaminler verilecek, bildiginiz kevgir gibi olucam gene :) hepimize sabır sabır sabır diliyorum....
Herkes merhaba tekrar, uğurlu kisi sayımız gitgide artıyor:) bu arada ben de öğretmenin, agustos öğretmenleri gibi olduk..hayirlisiyla benim yarın sabah 10 da dondurulmuslarla transferim olacak, heyecanım ve stresim hat safhada ne yazikki çünkü vücudum hem ağızdan,hem alttan hem de kalçadan oldugum progesteronlara asiri tepkili agrili bir bekleyiş beni bekliyor, olumlu ya da olumsuz ilk sonucumu arife gunu alicam,sizlerle paylaşırım ...bu arada 5 aydır yapamıyorduk denemeyi ve lucrinle sonunda hazır oldum.bu hazırlık aşamasında bana lucrin ve estrofem verildi dünde progesterona başladım.belki merak edilir diye söylüyorum yarında yanında ek olarak kolumdan kan sulandirici, ağızdan coraspirin ve diğer tipik folikasitler ve vitaminler verilecek, bildiginiz kevgir gibi olucam gene :) hepimize sabır sabır sabır diliyorum....
senin yumoşlar baya var maşallah benimkiler az ...
benim kırmızılar bugünde teşrif etmedilerartık yarından ümitliyim inş
benim normal yolla da pek bir deneme sürem olmadı kistimi öğrendiğim an tedavilerle uğraştık zaten doğum kotrol hapı kullandım bundan sonra güzel olur inşallah
bu bekleme süresi sıktı çünkü kırmızılar gelsin hemen yollara düşeceğim artık
evet canım öğretmenim tam sonucu öğreneceğim zamanlarda okullar açılacak birde artık dönmem de gerekecek.sende mi öğretmensin
sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?
Evet canım ben edebiyat öğretmeniyim okullar açılmadan inşallah hayırlısı ile sonuçlanır da tedavimiz nisanmayıs anneleri topiği açarız birde...inşallahhhh
nisan- mayıs vayyyy bebeğimle aynı burçtan olurum o zaman kocam da evi terk eder süpermişşşşokuldaki stresten önce olsa iyi olurdu...
koç-boğa ikizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?