Herkese merhaba,
Benim durumum Kasım 2022 de başladı sistit hastalığı ile ama idrar kültürümde hiç üreme olmadı.
Problemlerim idrarda sıkışıklık ve mesanede yanmaydı.(İdrar yaparken yanma değilde sonrasında mesanem yanıyordu) ve sonra da hiç bitmedi bu kabus.Lökositlerim negatif oldu falan tonlarca antibiyotik kullandım,Aktif mesane ilacı kullandım(betmiga).Antideprasan verildi kullandım tık yok.Size yemin ederim 7 aydır idrara surekli sıkışık hissediyorum yürümek,yatmak,oturmak hepsi ayrı dert.
Mesaneye de ilaç verildi 3 hafta ondan da yarar görmedim.
En sonunda Mart 2023'te sistoskopi yapıldı ve mesanemde bazı kötü tabakaların olduğu ve poliplerin olduğu ortaya çıktı ve bunları komple yaktılar.Sözde bu durum geçirecekti ama hala deli gibi sıkışığım ve canım acıyor(üretra.mesane) inanın dışarı çıkamıyorum yürümek bile işkence oluyor.Sürekli bomba gibiyim.
Biyopsi sonucum kronik sistit/interstitsyel sistit çıktı.
7 aydır 7/24 sıkışık hissediyorum.
Şuan cranberry, d-mannoz tarzı ilaçlar kullanıyorum ama maalesef durum hala aynı birde mesaneyi yaktık üstüne.
Benim gibi 7/24 sıkışık hissedip bu durumu atlatan insanlar lüften yardım edin.
Geriye Elmiron kaldı ama onu da kullanıp verim alan insan görmedim.Zaten en başta bu sistoskopiyle yakma işlemi de ilaçlardan verim almamış insanlar içindi.Aranızda elmironla bu sıkışıklık,baskı hissi geçen var mı?
Ya da herhangi bir başka yöntemden verim alan? İnanın kıvranmaktan yaşayamıyorum.