E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
ya zeynepcim az önce bende ona senin bu yazdığın şeyi söledim beni kendime getirdin teşekkürler aşkm diye.ama ben pimpirik bi insan olduğum için de hala korkuyorum sabırsızım çok ya yine eski günlerdeki güvenicekmi sevcekmi özlicek mi diye.çok mutlu olucam ozmn.içine ne doğuyo zeynep sence nasıl olurr benim sonumm:)
muayen dönemlerimde deli gibi sardırcak yer ararım...
kendi kendimi geçmişte olan beni deli eden olaylarla bile zehirlerim...
bu dönemde bu lanet dönemde resmen eşim kaçacak yer arar...ama bilir geçici bir dönem olduğunu ve sağolsun idare eder beni...
orası öylede ben üstüne gitikçe iyice çekti bu kendini.bana dün gece telefonda ben istemeye gitmem kendimi istemeye getirtirim yok ben alışkanlık bağımlılık yaparım bilmem ne insanlar ne değişken hiç aklıma gelmezdi onun benden bu kadar ayrı olucağı bu kdr ayrı düşünceleri olduğu.ben onu hep iyi kalpli hep böle melek gibi biri sanırdım masum tertemiz gelirdi bana.ama artık bi şeytan gibi geliyo bende anlamadım.ve bana dün deediki sen çok iyi bi insansın seni mutlu edebilick insanlar olduğuna inanıyorum dedi bu agresiflikten dolayı ayrılma kararı almıştı ya.ama bi insan huyumdan sebep ayrılma kararı alıosa bile seni mutlu edebilick insanlar var demesi resmen git kendne birini bul benim için gayet normal bişy anlamına gelmezmi.bunlar kafama takıldı bnm hep napsam bilmiorum ben arkadaşlar kafayı yicem bu sıralar.bana akıl fikir verin nolursunuz.ben kaybetmekten çok korkarken bu neden böyle beni üzmek için elinden geleni yapıyo anlayamıyorum hele ki o melek gibi gördüğüm insan.yardımmm lütfeennnn.
mafoldumben
tam 1 sene 8 ay oldu bu ilişki.ve bnm ilkt biliyomusun daha öncesi yoktu.inandım hep güvendim ama böyle değildi soradan son zamanlarda böyle oldu.artık benden soğuduğunu düşünüyorum ben ama bilmiyorumda havalara girdiği doğru evet cnm çok haklısın.ama bu saatten sora napmam gerekiyo.ki bi defa düşünüyorum bu beni sevmiyosa eğer napsam nafiledir eğer seviyosa da bişey yapmama gerek yoktur ki öyle düşünüyorum ben.eski günlere dönebilme imkanım var mı acaba ya içim acıyo biliyomusun artık bu hale geldiğimize.çünki eski günler gözümün önünden geçince vay bee diyorummafoldumben
evet bu hale onu kendimin getirdiğini düşünüyorum herşeyi ben yaptım.çok pofpofladım ben onu.bide ben sevgimi hrşeyimi çabucak belli eden tez canlı bi insanım.oda bu yüzden bana çok güveniyo bu sebeplede ne kıskançlık var ne bişey.çünki onu bırakmıcamdan emin.o yüzden de çok rahat tavırlar sergilio bana karşı.o öyle olduğu içnde ben üstüne giden taraf gibi oluyorum doal olarak hani biri öleyken diğeri tersidir ya öyle bişey.bilsem ben okdr güven verirmiydim ona aslaa.ama oldu bi kere nolcak bakalım beklemedeyim.bide hani ilk oydu ya sonda onla olsun isterdim ben.hayatımın ilk aşkıyla yapıyım ediyim herşeyi isterdim.birazda o yüzden korkuyorum onu kaybetmekten yaa.uzunmuşta,sen anlatınca yeni sandım.Sırf agresiflikten kaynaklandığını düşünmüyorum öyle olsun böyle havalı havalı konuşmaz,seni alır karşısına anlatır derdini dikkat etmeni söylerdi,ki sende zaten çabalıyorsun.İstemeye gitmem,bağımlılık yaparım falan demek şımarıklıktan.Bence artık sen üzerine gitme dediğim gibi,tek taraflı yaşanmaz ilişki,onun peşinden koşan onsuz olamayacak gibi gözükme,ben olsam şaşırtırım onu,sakin ,olgun davranıp kendimden emin tavırlar sergiler,onun senin hakkında kafasını kurcalayan şeyler varsa seninde bu tavırları yüzünden onun hakkında kafanın kurcalandığını söylerim,öyle kendimi çantada keklik hissettirmem.
peki sırf agresiflikten kaynaklandığını düşünmüyorum dedin bana da bahane gibi geliyo zaten o.sence neden böyle olmuş olabilir aklına gelen ihtimaller neler bi sölermisin tecrübelerine dayanarak.farklı yerlerden de bakabiliyim.
şimdi ilişkini,neler yaşadığını bilemeyeceğim ama yukarda yazdıkların var ya çok pohpohlamak,havaya sokmak vs bunlar zaten başlı başına sebep.O senin sevginden emin,beni nasıl olsa bırakamaz diye düşünmüş hep,senin bu saatten sonra yapacağın bunun öyle olmadığını ,istediği gibi her şımarıklığı kaprisi yapamayacağını göstermek.Sevmek sevilmek güzel şeyler ,tabiiki sevgini göstereceksin ama senin tepene böyle çıkmamalı
ama bu saatten sora aksini yapsam bu yaptıklarımın sence düzelir mi.daha kötü olmasın ben de havalara girince:)
sen havalara girmeyeceksin,yaptığının yanlış olduğunu göstereceksin,onun peşinden koşan kız durumuna sokmayacaksın kendini.Valla canım sen bilirsin ,bak sen pohpohladıkça adam sen çok iyi kızsın ben bağımlılık yaparım sen başkasına git demeye başlamış.
ama zaten ayrılmak filan diyo bu.bende restimi çekersem ona onun peşinden koşar gibi hareketler yapmassam bırakıp gitmez mi ozmn zaten benle ilgilenmiyo buda bende ayrılmak isteniştim zamanında deyipte ya of ne karışık bi şey bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?