E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
ya zeynepcim az önce bende ona senin bu yazdığın şeyi söledim beni kendime getirdin teşekkürler aşkm diye.ama ben pimpirik bi insan olduğum için de hala korkuyorum sabırsızım çok ya yine eski günlerdeki güvenicekmi sevcekmi özlicek mi diye.çok mutlu olucam ozmn.içine ne doğuyo zeynep sence nasıl olurr benim sonumm:)
iyi olur iyi olur:) Bazı insan hiç gelemiyor bir de sinirliliğe.Benim eski erkek arkadaşım Öff dedim diye 'bak Zeynep ben agresifliği hiç sevmem,ailemde zaten yıllardır bağırıştı sinirdi çekiyorum,özel hayatımda böyle şeylere gelemem' dedi.Ben şöyle oldum kafamçokkarıştı Öff dedim ya sadece bir öff.Çocuk o kadar çekmiş ki annesinden babasından en ufak birşeye gelemiyordu.Bu kadarda olmamalı tabi ama özellikle tartışırken ses tonuna söylediklerine dikkat etmeli insan,bağırmadan halletmeli.Rol yapma sakın ,kendinide kandırmış olursun,şirinler olmana gerek yok,bu seferde bi insan hiç mi sinirlenmez yaa der.Dediğim gibi yavaş yavaş sakin olmaya çalış ve bunu gerçekten istediğine inandır.Yine tartışmalar olacak tabi ama hemen sinirlenmeden ,bağırmadan halletmeye çalışırsınız.ılerde ne sıkıntılar olucak evlenince,o sana sen ona patlarsan olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör: