• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agresiflik Erkei evlilikten soutur mu? Ne olur yardm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bir anda sakin tavırlara bürünme,çünkü rol yapıyor gibi olursun.Karşılıklı konuşun,bu huyunun senide rahatsız ettiğini,düzeltmeye çalışacağını anlat ve bunu geçici değil kalıcı şekilde yapacağını hissettir.

evet işte bende böyle düşündüm.ama ben ona bugün de dedim karşılıklı konuştuk o bana inanmıyo.senin huyun bu deişceni düzelceni sanmıyorum diyo.işte kendimi ispat etmem için de baya bi zaman gerekli.ozmna kdr da ben hep böyle yaptığım yanlışların üzüntüsüyle mi yaşıycam.ooff ooffff ah kafam ah.

evet işte bende böyle düşündüm.ama ben ona bugün de dedim karşılıklı konuştuk o bana inanmıyo.senin huyun bu deişceni düzelceni sanmıyorum diyo.işte kendimi ispat etmem için de baya bi zaman gerekli.ozmna kdr da ben hep böyle yaptığım yanlışların üzüntüsüyle mi yaşıycam.ooff ooffff ah kafam ah.

aynısını ben yaşıyorum ama taraflar farklı.Erkek arkadaşımdan hemen sinirlenmesi,tartışmalarda bağırmaları yüzünden ayrıldım.1 ay sonra barıştık,beni sakin olacağına ikna etti ama tabi başta sen değişmezsin dedim,hayır dedi artık hayatımın her alanında sakin olacağım dedi,4 ay oldu en ufak bir bağırması yok,hatta artık ben sinirleniyorum bazen ,bana diyor niye sinirleniyorsun ne gerek var diye -tatlicadiarzu-ama açıkçası emin olamıyorum ondan tam anlamıyla.Onu inandırman gerekicek,bu da zamanla olur,merak etme senin yüzüne sürekli sen değişmezsin vs diyeceğini sorun çıkartacağını sanmıyorum,bunu gerçekten istediğini belli edersen zamanlada olsa hallolur

aynısını ben yaşıyorum ama taraflar farklı.Erkek arkadaşımdan hemen sinirlenmesi,tartışmalarda bağırmaları yüzünden ayrıldım.1 ay sonra barıştık,beni sakin olacağına ikna etti ama tabi başta sen değişmezsin dedim,hayır dedi artık hayatımın her alanında sakin olacağım dedi,4 ay oldu en ufak bir bağırması yok,hatta artık ben sinirleniyorum bazen ,bana diyor niye sinirleniyorsun ne gerek var diye -tatlicadiarzu-ama açıkçası emin olamıyorum ondan tam anlamıyla.Onu inandırman gerekicek,bu da zamanla olur,merak etme senin yüzüne sürekli sen değişmezsin vs diyeceğini sorun çıkartacağını sanmıyorum,bunu gerçekten istediğini belli edersen zamanlada olsa hallolur

bakalım ya inş.ayy geç oldu ama anladım bazı şeleri.inş düzelticm kendimide ilişkimi de.teşekkürlerr.

çok korkuyorum şimdide soğuttum kendimden.düzelmemi göremeden ayrılırsa benden diyee yaa.ne kadar paranoyak bi insan oldum çıktım ben.

ayyy bende de tam tersi..agresif bir erkek var bir tane...çıldırtıyor beni..yıpratıyor....şimdilik çok seviyorum.sevmesem bir çırpıda bırakacağım.ama kıyamıyorum....
oda seni çok seviyorsa..bırakmaz merak etme.

dimi yani bırakırsa sevmiyo demektir zaten.ama önceden sevilipte soradan sevilmemek dayanılmaz bişydir heralde.yazık olcak bana ama hayırlısı:Saruboceq:

dimi yani bırakırsa sevmiyo demektir zaten.ama önceden sevilipte soradan sevilmemek dayanılmaz bişydir heralde.yazık olcak bana ama hayırlısı:Saruboceq:

aa lütfen,bende seviyorum erkek arkadaşımı ama bir noktadan sonra insan yeter diyor beziyor,sürekli agresif sinirli hemen bağıran bir insanla bir ömür geçer mi diye düşünüyor insan.Allahtan düzeldi ,yani umarım -tatlicadiarzu-ve de bana teşekkür etmişti biliyor musunuz,beni kendime getirdin seni ve çevremdekileri üzdüm boş yere artık sakin olacağım demişti.

ya zeynepcim az önce bende ona senin bu yazdığın şeyi söledim beni kendime getirdin teşekkürler aşkm diye.ama ben pimpirik bi insan olduğum için de hala korkuyorum sabırsızım çok ya yine eski günlerdeki güvenicekmi sevcekmi özlicek mi diye.çok mutlu olucam ozmn.içine ne doğuyo zeynep sence nasıl olurr benim sonumm:)

erkeği de kadını da herkesi soğutur
üstelik sadece evlilikte değil tüm yaşantında
sürekli sinirli ve suratsız insanlara katlanamam ben
sanırım katlanabilen sayısı da azdır

Aslında aşağı yukarı hepimizde var sinirlilikten kasıt bu erkek milleti ince düşünmüyor işte. Kadın her ayrıntıyı düşünüyor sonra bir sürü sorun. Öyle saçma sapan şeyler yapıyor sinirlenmemek elde değil ki. Benim sinirim sadece halk arasında dırdır diye tabir edilen şeyden. Sevdiğimden yapıyorum ya pişman değilim düzeltsin kendini ne bırakacak diye yanlışlarına göz mü yumacağım. Asla olmaz onun da bazı dikkat ettiği şeyler var ben saygı gösteriyorsam o da gösterecek tek taraflı olmaz. Kadın sinirleniyorsa niye sinirleniyor ona bakmak gerek. Ha gereksız durduk yereyse evet T3 ne T4 ne hepsine baksın ama haklı nedenlerden sinirleniyorsa da taviz vermesin değeri artmaz azalır. Eşin de olsa çok da seviyor olsan bazı şeylerden bana göre taviz verilmez.

agresiflik beter bi durum. sahsen benim cevremdede var her daim sinirli olanlar. ben gayet relax bir muhabet etmeye calısıom vatandas her daim agresif. e bende de var az bucuk ama nedenlerim olması gerekiyor dısa vurmam için.
sadece evlilikten değil herbişiden sogur vala cevrendekiler.
erkek milleti kısmına gelince anacım sen kuzu gibi olsan da yine sogur yine sogur evlilikten. erkeklere bahanemi yok sogumak için. o zamnda kuzu gibi bu der :roflol:

puhaaaa.ciddi ciddi doru ifritcim.aslında bnm agresiflik nedenlerim de basit sebepler değil kıskanıorm napim.ama bana dio hep ya neden güzel bi şekilde sölemek yerine bağırmayı tercih ediyosun die.ama napim yapma ozmnnnn aşkımmmmm yapmaaa alla alla dimiiilülülülülülü

bende agresifim. bak böle durumlarda bi nefes al. kıcından soluman bitene kadar içinden say :roflol:
benim 1000 lere kadar geldiğim olmustur :roflol:

ondan sora kendini anlatmaya calıs

:roflol:evet sakinleşene kdr sayı sayılması gerektini duymuştum bende.ama sinirden sayı mayı görmüyo bnm gözümde.kendimi tutsam aradan 10 gün geçse yine aynı şeyi muhakkak sorucm ona neden bu böle niye böle yaptın sen bana diyee.ama allaha şükür aram çok iyi şuan aşkomla bugün herşeyi hallettim kuşumlaaaa..ama bunu yenmek içinde zamana ihtiyaç varr...

Reiki ile ilgilensen ? çok faydası var diyen arkadaşlarım var...opuyorumnanaktan

onun bende cd side var ama daha bi kere bile açıp bakmadım vardır muhakkak ama yok farkına vardım kendi yanlışımın bn bgnden itibaren gerçktn deişceme inanıyorum aminnnn:)

He bende sakinleşene kadar sayıyorum. Ama sayı değil. O anda aklımda ne varsa sayıp döküyorum bağırarak tabi sonra sakinleşiyorum öyleki yumuşacık oluyorum canım aşkım diyorum. O kızmaz o anda ya küser çocuk gibi ya da güler. Küserse gönlünü almaya çalışıyorum bir inat olur o zaman pes ettirir artık gülerse bende gülerim geçer gider. Aman işte böyle kocan mı var derdin var. Çocuktan beter diyorum benim el kadar ogrenciler bile böyle değil diyorum hiç kime demişim. Ama yok vazgeçmek yok düzelecek olacak despotum dediğim dediktir.

Agresiflik sadece evlilikte değil, diğer ilişkilerde de sorun yaratan bir durum zaten.
Değiştirmek ne kadar mümkün bilmiyorum, çünkü bu bir yapı meselesi. Kimi insan
sakindir, kimi ise çabucak kızgın olabilir. Yaradılışımızı değiştiremesekte esnetmek
mümkün bence. Çok öfkelendiğinizde, söylemek istediklerinizi önce içinizden
söylemeyi deneyin, derin nefes alın, en azından bir süre bekleyin bu durumu
baskılayabilmek için....

erkekler kendınden çok bağıran sınırlenen kadını sevmezler aynı hatayı bende yapıyordum erkekten daha erkek olmaya çalışma sakın tabıkı haklı yonunu savunacaksın ama buda tatlı dılle olsun ne demısler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmıs sakın olmaya çalış olamıyorsan psıkolağa gıt sakınleştırıcı al ama bı sekılde bu huyunu yen sadece esın değil etrafındakılerde sevmez senı arkadasların dediği gibi ayrılmak istemesı senın kendını duzeltmenı ıstemesı için soylenmıstır ya boyle devam etmeyecek yada değil gibilerınden yuvanı koru ayrılsanda baska yuva kurmak zor sınırlı kadını kaldıran erkekte çok az streslı ulkede yasıyoruz zaten maddı manevı sorunlar bıde este ınsanın ustune agresıf gelırse patlama noktasına gelır esını karsına al ısteklerını belırt onun senden ıstedıklerını sor ve uygula bunları tamammı tatlım

katılıyorum sevgili arkadaşımızaopuyorumnanaktan

muayen dönemlerimde deli gibi sardırcak yer ararım...
kendi kendimi geçmişte olan beni deli eden olaylarla bile zehirlerim...
bu dönemde bu lanet dönemde resmen eşim kaçacak yer arar...ama bilir geçici bir dönem olduğunu ve sağolsun idare eder beni...

Back