G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
bence bir anda sakin tavırlara bürünme,çünkü rol yapıyor gibi olursun.Karşılıklı konuşun,bu huyunun senide rahatsız ettiğini,düzeltmeye çalışacağını anlat ve bunu geçici değil kalıcı şekilde yapacağını hissettir.
evet işte bende böyle düşündüm.ama ben ona bugün de dedim karşılıklı konuştuk o bana inanmıyo.senin huyun bu deişceni düzelceni sanmıyorum diyo.işte kendimi ispat etmem için de baya bi zaman gerekli.ozmna kdr da ben hep böyle yaptığım yanlışların üzüntüsüyle mi yaşıycam.ooff ooffff ah kafam ah.
aynısını ben yaşıyorum ama taraflar farklı.Erkek arkadaşımdan hemen sinirlenmesi,tartışmalarda bağırmaları yüzünden ayrıldım.1 ay sonra barıştık,beni sakin olacağına ikna etti ama tabi başta sen değişmezsin dedim,hayır dedi artık hayatımın her alanında sakin olacağım dedi,4 ay oldu en ufak bir bağırması yok,hatta artık ben sinirleniyorum bazen ,bana diyor niye sinirleniyorsun ne gerek var diye -tatlicadiarzu-ama açıkçası emin olamıyorum ondan tam anlamıyla.Onu inandırman gerekicek,bu da zamanla olur,merak etme senin yüzüne sürekli sen değişmezsin vs diyeceğini sorun çıkartacağını sanmıyorum,bunu gerçekten istediğini belli edersen zamanlada olsa hallolur
dimi yani bırakırsa sevmiyo demektir zaten.ama önceden sevilipte soradan sevilmemek dayanılmaz bişydir heralde.yazık olcak bana ama hayırlısı:Saruboceq:
erkekler kendınden çok bağıran sınırlenen kadını sevmezler aynı hatayı bende yapıyordum erkekten daha erkek olmaya çalışma sakın tabıkı haklı yonunu savunacaksın ama buda tatlı dılle olsun ne demısler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmıs sakın olmaya çalış olamıyorsan psıkolağa gıt sakınleştırıcı al ama bı sekılde bu huyunu yen sadece esın değil etrafındakılerde sevmez senı arkadasların dediği gibi ayrılmak istemesı senın kendını duzeltmenı ıstemesı için soylenmıstır ya boyle devam etmeyecek yada değil gibilerınden yuvanı koru ayrılsanda baska yuva kurmak zor sınırlı kadını kaldıran erkekte çok az streslı ulkede yasıyoruz zaten maddı manevı sorunlar bıde este ınsanın ustune agresıf gelırse patlama noktasına gelır esını karsına al ısteklerını belırt onun senden ıstedıklerını sor ve uygula bunları tamammı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?