G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
evliliklerde bir tarafın aşırı sinirliliği de çekilmez,
aşırı sakinliği ve rahatlığı da...orta yolu bulmak şart...
siz istermisiniz sürekli sinirli,agresif bir eş...
tabi ki hayır,eğer ki sibnirlerinize hakim olamıyorsanız,
uzman bir doktordan yardım alın...
kendinize de zararı var...ne demişler,
kızgın sirke küpüne de zarar,çevresine de...
sevgiler...
Canım sevgi nedir?seviyorsa gelir vs...laflara hiç inanmam tamam insanlr birbirlerini tanımadan önce bir birlerinden hoşlanırlar daha sonraki süreç ise o hoşlanmayı aşka ve sevgiye dönüştürmek bizim o iki kişinin elindedir.Sevgimizi beslemek,paylaşmak,üretmek zorundayız sevgi emek,güzellik ister ilişkimizi karşımızsaki insana gösterdiğimiz saygımızla fedakarlığımızla anlayışımzla besleriz.Tabi tek taraflı olmaz erkek yada kadın aynı emeği koymalı o ilişkiye.Bu adam seni sevmişki seninle özel bir arkadaşlık yaşamak istemiş,ama sanırım senin sinirli yapın onu korkuttu bezdirdi.şimdi sen onu boşver önce kendi hayatının kalitesi için agrafis kişiliğini yatıştırmak için çeşitli yollar dene profosyönel bir destek al bol bol kitap oku ne kadar ço kitap(roman)okursan o kadar çok kişiyle tanışmış o kadar çok yere gitmiş ve hayat tanımış olursun bunlar seni olumlu yönde etkileyecektir.sinirlendiğim de kendime hakim olamıyorum oda soğudu benden galiba ayrılmak istedi bugün.acaba beni sevmiyoda bunu mu bahane ediyo diye düşünceler sardı beni ama.
evet hatamın farkındayım zaten yorumlarınız için çok teşekkürler.Ama sakin tavırlar içersine girersem şimdi de rol yapıo beni kandırıyo demez inşallah.bu hatamdan onu kaybetmeden kurtulmak istiyorum ben çok canım sıkkın.bunu düzeltmek için de zaman ihtiyaç var tabi.hayırlısı bakalım.herşey bir tecrüeb bu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?