Agresiflik Erkei evlilikten soutur mu? Ne olur yardm..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gumushayat

Ziyaretçi
arkadaşlar çok sinirliyim galiba ben.

sadece evlikte değil tüm sosyal çevrende herkes soğur senden..
kendine hakim olaya çalış..

sinirlendiğim de kendime hakim olamıyorum oda soğudu benden galiba ayrılmak istedi bugün.acaba beni sevmiyoda bunu mu bahane ediyo diye düşünceler sardı beni ama.

bende cekemezdım sinirli bı ınsanı ama sen olumsuz bu yönunun farkındasın duzeltmeye calışsan

seni seviyordur ama seninle bu huyundan dolayı bi ömür geçmez diye ayrılığı istemiştir..
canım böyle yapmaya devam edersen etrafında kimse kalmaz...

erkekler kendınden çok bağıran sınırlenen kadını sevmezler aynı hatayı bende yapıyordum erkekten daha erkek olmaya çalışma sakın tabıkı haklı yonunu savunacaksın ama buda tatlı dılle olsun ne demısler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmıs sakın olmaya çalış olamıyorsan psıkolağa gıt sakınleştırıcı al ama bı sekılde bu huyunu yen sadece esın değil etrafındakılerde sevmez senı arkadasların dediği gibi ayrılmak istemesı senın kendını duzeltmenı ıstemesı için soylenmıstır ya boyle devam etmeyecek yada değil gibilerınden yuvanı koru ayrılsanda baska yuva kurmak zor sınırlı kadını kaldıran erkekte çok az streslı ulkede yasıyoruz zaten maddı manevı sorunlar bıde este ınsanın ustune agresıf gelırse patlama noktasına gelır esını karsına al ısteklerını belırt onun senden ıstedıklerını sor ve uygula bunları tamammı tatlım

evliliklerde bir tarafın aşırı sinirliliği de çekilmez,
aşırı sakinliği ve rahatlığı da...orta yolu bulmak şart...
siz istermisiniz sürekli sinirli,agresif bir eş...
tabi ki hayır,eğer ki sibnirlerinize hakim olamıyorsanız,
uzman bir doktordan yardım alın...
kendinize de zararı var...ne demişler,
kızgın sirke küpüne de zarar,çevresine de...
sevgiler...

haklısınız insanın birazkendine çeki düzen vermesi gerekio.ama bunalttım galiba bende.herşeyi sorun yapıp kavga çıkarıyorum çekilmez buda saolun arkadaşlarr...

Ben de bazen çok sinirleniyorum ama sadece ona karşı. Dün aramadığı mesaj çekmediği için kızdım o anda lafımı bilmiyorum sinirden baya sayıp döküyorum. Neyseki o anda çok anlayışlı davranıyor sinirlenmiş mi benim bebeğim diyor bir de gülüyor tabi ben daha da sinirleniyorum yatıştığımda da özür diliyorum hep bir gün artık yeter diyecekte bakalım.ıyi bir şey değil sakin olmak gerek bir de hiç kimseye değil sadece ona yapıyorum bu kötü. Gerçi kendi sinirlendğinde benden çok daha kötü de neyseki çok denk gelmedim.

Songül' e katılıyorum.

Kendinizi kontrol edemiyorsanız, bir uzmandan yardım almalısınız.

Agresıflık erkeği evlılıkten sogutabılır....
Kızgin sirke küpüne zararmış öle derler ne kadar dogru bır söz...
Erkeğede bayanada agresıf olmak yakısmıyor...
Mutlaka ilişkilerde ıkı sertten biri kırılmalı yoksa bu işler yürümez...

Canım sinirlerine hakim olamamak ve ani patlamalar yaşamak bazen tiroid hormonlarının suçu olabiliyor. T3,T4 ve TSH hormonlarını ölçtürmeni tavsiye ederim.
TSH yüksekliğinde sinirlilik ve çarpıntı yaşanıyor;aynı zamanda sabırsızlık ve sıkıntı hisleri de oluyor.Umarım bedensel bir sıkıntın yoktur.:Saruboceq:
Sinirli olduğunu kabul etmen zaten bu durumdan hoşnut olmadığını ve düzelmek istediğini gösteriyor;bu da senin için olumlu bir gösterge....opuyorumnanaktan

Benimde dizginliyemediğim bir öfke kontrolü sorunum vardı Gerçi hala var.
Sinirlerime hakim olamıyorum hemen bağırıp çağırıp ne var ne yok kırıyodum
Hatta kendime bile zarar veriyordum
Tedavi oldum..ılaçda kullanmıştım.
Şimdi sinirlenince susuyorum:) Öflkem geçince tartışmaya geri dönüyorum gerçi.
Eşinle konşmayı dene sorun bumu acaba?

Bu arada Troid sorunumda var TSH 16 Çıkmıştı
Onada bir baktır canım.
Haklı Arkadaş

kendinize hakim olmaya çalışın. Ne kadar sevse de her insanın dayanabileceği bir limiti vardır.
Başka bahaneler aramaya gerek yok sinirlilik başlıbaşına insanı soğutan nedendir.
Burada da örnekleri okuyoruz sonra çok pişmanlık duyduklarını söylüyorlar ama karşı taraf affetmiyor.
Onu kaybetmeden çaresine bakın.

arkadaşlar ben evli değilim zaten.Ama evliliği düşündüğüm insan bu ayrılık konusu nu açtı bana bugün.anında kendime geldim.aslında sinirlenip hakaret veya kötü söz moduna gelmiyorum.sadece niye böyle yaptın tamam bırak neyse yaa filan diye bağırmalar oluyo bende.oda bundan rahatsız bi çok kez oldu çünki.bıktı ve artık ayrılmak istedi benden.böyle seyler soğutuyo çünki.şimdi ben artık herşeye bağırmadan ılımlı bir şekilde cevap verick olsam bu seferde hakkımda rol yapıyo diye düşünmez mi arkadaşlar.bi hata büsürü hatayı beraberinde getirio ne karmaşık işler bunlarr.annem sen ailenden başka bi ailenin içine girince anlarsın kimse çekmez iki günde kapı önüne konulursun derdi de inanmazdım ya çok üzgünüm.anne sözü herşeye bedelmiş valla.

bende arada bir yapıyordum onu sinirlendirmi beni kaptırıp gidiyordum..:ecrin_bebek:
bana dırdır yapma,bundan hoşlanmıyorum dedi sert sert..lmaz:
o gün bugün terslenmiyorum..:sinifsinif:
tersliğimi başka şeylerine gösteriyorum!zemuszemus

sinirlendiğim de kendime hakim olamıyorum oda soğudu benden galiba ayrılmak istedi bugün.acaba beni sevmiyoda bunu mu bahane ediyo diye düşünceler sardı beni ama.
Canım sevgi nedir?seviyorsa gelir vs...laflara hiç inanmam tamam insanlr birbirlerini tanımadan önce bir birlerinden hoşlanırlar daha sonraki süreç ise o hoşlanmayı aşka ve sevgiye dönüştürmek bizim o iki kişinin elindedir.Sevgimizi beslemek,paylaşmak,üretmek zorundayız sevgi emek,güzellik ister ilişkimizi karşımızsaki insana gösterdiğimiz saygımızla fedakarlığımızla anlayışımzla besleriz.Tabi tek taraflı olmaz erkek yada kadın aynı emeği koymalı o ilişkiye.Bu adam seni sevmişki seninle özel bir arkadaşlık yaşamak istemiş,ama sanırım senin sinirli yapın onu korkuttu bezdirdi.şimdi sen onu boşver önce kendi hayatının kalitesi için agrafis kişiliğini yatıştırmak için çeşitli yollar dene profosyönel bir destek al bol bol kitap oku ne kadar ço kitap(roman)okursan o kadar çok kişiyle tanışmış o kadar çok yere gitmiş ve hayat tanımış olursun bunlar seni olumlu yönde etkileyecektir.

evet hatamın farkındayım zaten yorumlarınız için çok teşekkürler.Ama sakin tavırlar içersine girersem şimdi de rol yapıo beni kandırıyo demez inşallah.bu hatamdan onu kaybetmeden kurtulmak istiyorum ben çok canım sıkkın.bunu düzeltmek için de zaman ihtiyaç var tabi.hayırlısı bakalım.herşey bir tecrüeb bu hayatta.

ayrıca dediklerine tamamen katılıyorum sevhan içimi rahatlattın.sevgiysiyle kıyaslamamak lazım bunu .

bence bir anda sakin tavırlara bürünme,çünkü rol yapıyor gibi olursun.Karşılıklı konuşun,bu huyunun senide rahatsız ettiğini,düzeltmeye çalışacağını anlat ve bunu geçici değil kalıcı şekilde yapacağını hissettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…