agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

ya aslında ben hiç bi problem yok esımde hareketsizlik var ne bılıym bende hızlandırmak ıcın bıeyler yapıyım dıyorum aslında esımde bıtıyo olay

Sen bilirsin canim, aklında soru işaretleri kalacağına kullanma daha iyi.

Hormon ölçümü olarak prolaktin yaptiriyordum. O bende düştü ama diğer dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum ne yazikki

slm canım ben sana bişey sormak istiyorum bende kist çıktı doktor bana orgametril diye bi ilaç verdi ben hamileliği düşünüyorum acaba bu ilaç gebeliğe engelmidir ben senin dediğin ilacıda buldum hatta aldım ama daha kullanmadım

bahsettigin ilaci hicc duymadim canım ya. Eczaneye sorsaydn keske veya doktoruna. Kızkardeşim kist ile hamile kaldi dogum sirasinda aldırdı. Adetinin ilk gününü bekle agnuscaston icin

bahsettigin ilaci hicc duymadim canım ya. Eczaneye sorsaydn keske veya doktoruna. Kızkardeşim kist ile hamile kaldi dogum sirasinda aldırdı. Adetinin ilk gününü bekle agnuscaston icin

günaydın canım eczane ye sordum bitkisel bir ilaç dedi zatwn hasta olursam ilk gün başlayacam teşekkür ederim canım sağol :)

Bugün bende bu ilacı aldım başladım. Bugün adetin 3. günü. Adetlerim son bir kaç ay çok düzensizleşti. 55 gün olmadım geçen ay. Inşallah faydasını görürsem ve hamile kalırsam tekrar bilgi veririm.

Bende bugun basladim bakim bugun eczaneden aldik basladim Rabbimm herkese hayirli evlat nasip etsin ins...

Insallah şifa olur sana arkadasim.. iliski sayisinida 2 günde bire arttırarak ihtimalleri yukseltebilirsniz :)

18 aydır nerdeyse her ay günaşırı ilişki denemeye çalışıyoruz ama hala nasip olmadı. Inşallah bu ay Rabbimin izniyle olur. Dualarda bizi unutma. .

merhaba arkadaşlar. topiğe bir süredir yazılmamış ama yine de bi şansımı deneyeyim istedim. umarım cevap gelir. öncelikle gebe arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah size ve yavrularınıza sağlık sıhhat versin.
elif sen hayıt hapı kullanmaya devam ediyor musun? ben de hayıtı araştırıyorum son zamanlarda. açıkçası kullanayım diyordum ama senin yazını görünce korktum. çünkü ben de pkoluyum ve lh, fshden zaten yüksek. yani yumurtlama problemi var. bir de daha da yükselirse diye kuşkuya düştüm şimdi? ve seni merk ettim. kullanıyor musun hala veya inşaAllah hamile kalmışsındır.

Cnm Merhaba. Konu sahibi olarak cevaplamak istedim. Arkadas bi ot iciyormus icinde hayitta varmis. Hani sen demissn ya korkuyorum acikcasi die. Korkulacak bisey yok. Bn arkadasin kullandıgi otu bilmiyorum acikcasi. Icinde baska bitkiler de.varmıs cunku. Ben hayitin hapini tavsiye ederim. Burda kullanmaya başlayan çok arkadasm oldu. Detayli arama yapabilirsn bu konuda :)

Bende kullanmaya başladım canım inşallah benim içinde şifa olur bugün 4. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…