ya aslında ben hiç bi problem yok esımde hareketsizlik var ne bılıym bende hızlandırmak ıcın bıeyler yapıyım dıyorum aslında esımde bıtıyo olay
mrb cnm Allahım saglıcakla bebeısını kucagına almayı nasıp etsın: ) bende dun senın tavsıyenle aldım haptan.gecen ay hayıt suyu ıctım 10-15gun.gecen aykı hormon testıme nazaran dun yaptırdıgım testlerımde e2 ve fsh yarı yarıya düşmüş..ama lh hormonum 17.58 ken 23,39 a cıkmıs..nıye boyle oldu bılmıyorum sen yasamısmıydın hormon sorunu
hayr cnm bak ben baslayımmı dogru olrmu daha 2 ay soncta onu demek istiyorm
hoşgeldin aramiza. Bütün bu sorunlarina şifa olacağını umut ediyorum. Sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin :) bu ilac progestan yani kadinlik hormonu yüklüyor vucuda. ınsallah faydasini görürsun. Adetinin ilk günü baslamani tavsiye ederim
slm canım ben sana bişey sormak istiyorum bende kist çıktı doktor bana orgametril diye bi ilaç verdi ben hamileliği düşünüyorum acaba bu ilaç gebeliğe engelmidir ben senin dediğin ilacıda buldum hatta aldım ama daha kullanmadım
bahsettigin ilaci hicc duymadim canım ya. Eczaneye sorsaydn keske veya doktoruna. Kızkardeşim kist ile hamile kaldi dogum sirasinda aldırdı. Adetinin ilk gününü bekle agnuscaston icin
Bende bugun basladim bakim bugun eczaneden aldik basladim Rabbimm herkese hayirli evlat nasip etsin ins...
Amiiin insallah faydasini görürsün sende benim gibi. Adetliyken başladın diimi.. hayırlı haberlerini aliriz insallah
Nasil gidiyo. Ilaca devam diimii :) pes etmek yok
Insallah şifa olur sana arkadasim.. iliski sayisinida 2 günde bire arttırarak ihtimalleri yukseltebilirsniz :)
Meraba yusra bende 1,5 yildir cocuk istiyorum ve olmuyo pco luyum..simdilik ot iciyorum icinde ne ararsan var cay seklinde demleyip iciyorum hayit tohumuda var icinde ve gecen ay duzenli adet oldum yani bu dedigin de bana cok umut oldu mart in 3 u adet tarihim ki insallah olmam eger olursam hemen alip icicem ..bise daha var esimin sperm sayisi morfolojisi az aceba onada icirsemmi erkek de icermi biliyomusun ?? Ha bide klomen demissin onu kullandi esim sayisi az yukseldi ama doktor tekrar devam demedi yolladi bizi oyle bende keciboynzuu iciriyorum simdi ..
Bende kullanmaya başladım canım inşallah benim içinde şifa olur bugün 4. günümCnm Merhaba. Konu sahibi olarak cevaplamak istedim. Arkadas bi ot iciyormus icinde hayitta varmis. Hani sen demissn ya korkuyorum acikcasi die. Korkulacak bisey yok. Bn arkadasin kullandıgi otu bilmiyorum acikcasi. Icinde baska bitkiler de.varmıs cunku. Ben hayitin hapini tavsiye ederim. Burda kullanmaya başlayan çok arkadasm oldu. Detayli arama yapabilirsn bu konuda :)
Bende kullanmaya başladım canım inşallah benim içinde şifa olur bugün 4. günüm