agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Okudum soyledigi seyler gercekten dogru ama mantığı anlayamadım aciktikca ye mi demek istiyor

evet, özetle acıktıkça ye ve doyana kadar ye. diyor.
bu kitabı okuduktan sonra acıkma dürtüsünün ve özellikle "doygunluk" hissinin bende bir süre önce kaybolduğunu farkettim.
inanılması zor, ama öyle...
basit bir şekilde; her insanın metabolizması, yemek yeme şekli ve miktarı farklıdır. aslında her insan kendi bünyesinin kabul ettiği oranda yemek yer ve vücüdun ihtiyacı doğrultusunda bunları harcar. dolayısıyla kilo almaz. hani bazen fazla kaçırdığımızı hissederiz, karnımız şişer falan.. ama mesela öğle yemeğinde fazla kaçırdıysak, akşam normal yemek yeme satimizde karnımız acıkmamış olur... işte bu şekilde. yani vücudun sana aslında ne kadar yiyebileceğini söylüyor. fazlasını yemek vücut için gereksiz, sadece bir noktadan sonra kontrol edemediğimiz yemek dürtüsü ile ilgili...
ben bu bilinci devam ettirmeyi düşünüyorum. doğrusu yeni başladığım için etkinliği ile ilgili net bir şey de söyleyemiyorum ama son derece mantıklı geliyor.
öte yandan, diyet yapmayı iki kez denedim ve diyette yoyo etkisini çok çok iyi biliyorum...

sayfanın ilk bir kaçını okudum. ya lütfen yardımcı olun bana da bu ilacı nereden temin ediyorsunuz? yani eczanelerde var mı yoksa internetten mi. birde fiyatı ne kadar? şu an yaklaşık yumurtlama günündeyim ne zaman başlamak gerek ilaca. adetin ilk günü falan mı yoksa adetten önce mi ?

hamile kalamıyorum adetlerim düzensizleşti kadınlık hormonum az çalışıyor. cinsel isteğim bile kalmadı o durumdayım artık . konu sahibi kullandığı ay hamile kalmış.iyice psikolojim altüst oldu...bana da ccevap verirseniz çok sevinirim.

üstte tüm cevapları varmış okudum heyecandan elim ayağım karıştı. Allah bilgi verenden razı olsun. inşallah işe yarar. :)

Hoşgeldin aramiza. Bütün bu sorunlarina şifa olacağını umut ediyorum. Sormak İstediğin şeyler olursa sorabilirsin :) bu ilac progestan yani kadinlik hormonu yüklüyor vucuda. Insallah faydasini görürsun. Adetinin ilk günü baslamani tavsiye ederim

bende sorucam bu ilacı eczaneye peki bulamazsak hayıt suyu satılıyor aktarlarda onu kullansak olurmu acaba ?

Canim eczaneden bulabilirsin. Ama ilacın ismini söylemelisin. Birkac arkadas eczaneye Hayıt hapi varmi demisler. Eczaci anlamamis. Kutunun ismi agnuscaston. Icerigi hayittan yapilmis. Sen eczaneye agnuscaston var mi dersin olur biter. Mutlaka bulursun die düşünüyorum. Aksi takdirde aktardan otunu da alabilirsin. Ordan anlatirlar nasil icilecegini. Sahsen bitki çayları icemedigimden hayitin hap versiyonunu tercih ettim

Merhaba, Hayıt ilacını bilmiyorum, ama hayıt tohumunun da yumurta kalitesini arttıran bir bitki olduğunu biliyorum.
Diyetisyenim zayıflamaya çalışırken bana tavsiye etmiş
ve bu süreçte muhakkak ve ciddi şekilde korunmam gerektiğini söylemişti :)

İlaç kullanmak istemeyen, daha doğal bir yol olup olmadığını merak eden varsa diye söyleyeyim dedim.
Ben o dönemde günde üç defa yemeklerden sonra demleme şeklinde içiyordum ve o dönem korunduğumuz için yumurta kaliteme etkisini bilmiyorum ama adet dönemi gerginliğini ve bir oranda ağrıları azalttığını söyleyebilirim.

Zayıflamana etkisi oldu mu peki :) neden korunmani istemis biliyo musun? Hamile iken bu ilac bırakıliyo. E farkinda olmadan hamile kalmis olursan allah korusun.. nasil ki hamileyken kafana gore antibiyotik vs. Haplar kullanamazsan bunuda öyle kullanamazsin. Teşekkür ederim yorumlarin icin:KK16:

Hoşgeldin aramiza. Bütün bu sorunlarina şifa olacağını umut ediyorum. Sormak İstediğin şeyler olursa sorabilirsin :) bu ilac progestan yani kadinlik hormonu yüklüyor vucuda. Insallah faydasini görürsun. Adetinin ilk günü baslamani tavsiye ederim

inşallah kardeşim adetimin gelmesini bekleyeceğim başlamak için

Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??

Meraba yusra bende 1,5 yildir cocuk istiyorum ve olmuyo pco luyum..simdilik ot iciyorum icinde ne ararsan var cay seklinde demleyip iciyorum hayit tohumuda var icinde ve gecen ay duzenli adet oldum yani bu dedigin de bana cok umut oldu mart in 3 u adet tarihim ki insallah olmam eger olursam hemen alip icicem ..bise daha var esimin sperm sayisi morfolojisi az aceba onada icirsemmi erkek de icermi biliyomusun ?? Ha bide klomen demissin onu kullandi esim sayisi az yukseldi ama doktor tekrar devam demedi yolladi bizi oyle bende keciboynzuu iciriyorum simdi ..

Son düzenleme:
Meraba yusra bende 1,5 yildir cocuk istiyorum ve olmuyo pco luyum..simdilik ot iciyorum icinde ne ararsan var cay seklinde demleyip iciyorum hayit tohumuda var icinde ve gecen ay duzenli adet oldum yani bu dedigin de bana cok umut oldu mart in 3 u adet tarihim ki insallah olmam eger olursam hemen alip icicem ..bise daha var esimin sperm sayisi morfolojisi az aceba onada icirsemmi erkek de icermi biliyomusun ?? Ha bide klomen demissin onu kullandi esim sayisi az yukseldi ama doktor tekrar devam demedi yolladi bizi oyle bende keciboynzuu iciriyorum simdi ..

Geçmiş olsun kardeşim. Umarim kullandigin bitki caylari şifa olmuştur sana. Insallah adet olmazsn şayet olursan adetin ilk günü başlamani tavsiye ederim.eşine gelince hayitin erkekler için kullanilip kullanilmadigini inan bilmiyorum. Klomen ve keçiboynuzuna devam et bence. Pco'luyum demissin yumurta sorunun var anladigim kadariyla sana tavsiyem yumurta kalitesini arttiran ve büyümesini sağlayan inciri ye. Ister kuru incir ister yaş.. faydayi goreceksin. Burda bi arkadasla faceden yazisiyoruz. Yumurtasi büyümüyormus pcoluymus senin gibi incir tavsiye ettim. O zaten incir ile yumurtasini 16 mm iken 22-24mm kadar büyümüş. Hatta doktoruda şaşırmış. Regl olursan hem agnuscaston ilac al hem incire başla. Dualarimdasiniz...

Geçmiş olsun kardeşim. Umarim kullandigin bitki caylari şifa olmuştur sana. Insallah adet olmazsn şayet olursan adetin ilk günü başlamani tavsiye ederim.eşine gelince hayitin erkekler için kullanilip kullanilmadigini inan bilmiyorum. Klomen ve keçiboynuzuna devam et bence. Pco'luyum demissin yumurta sorunun var anladigim kadariyla sana tavsiyem yumurta kalitesini arttiran ve büyümesini sağlayan inciri ye. Ister kuru incir ister yaş.. faydayi goreceksin. Burda bi arkadasla faceden yazisiyoruz. Yumurtasi büyümüyormus pcoluymus senin gibi incir tavsiye ettim. O zaten incir ile yumurtasini 16 mm iken 22-24mm kadar büyümüş. Hatta doktoruda şaşırmış. Regl olursan hem agnuscaston ilac al hem incire başla. Dualarimdasiniz...

Cevap icin saol canim evet dualarda unutma bizi.olursam adet hemen alip icerim hapi.inciride yerim kesinlikle..esim icinde klomen yine aliyim..keci boynuzuda iciriyorum bide esime zeytinyaginda bekletilmis incir yediriyorum insalah bunlar ise yariyodur..hayit aceba erkege yariyormuki ben bunu bi arastirayim yariyosa klomen yerine onu icirririm..

Hmm anlıyorum.. eşinin sperm sayısını çoğaltmak icinde şu klomen denen hap varya hani. Ondan kullandir, araştır bak o da iyi geliyo bayaa.. bn kullandiriyorum şahsen bu ay başladım :)
Gelelim bana 16 yasinda evlendim. 17de anne oldum. 4 yasinda bi kizim var ellerinden öper. Kizimdan sonra spiral taktirdim 3 yil korudu beni. Gecen yil nisan ayinda cikarttirdim fakat tutmadi. Oysaki kizimda cumamda hamileydim.. Hayırlisi, prolaktin denen şeyle tanıştım. Onun yüzünden hormon tedavisi görüyorum ne yazikki. Aslında yöntem de yapuyorum erkek bebek icin. Belki ondan kisa sürede tutmadi

sadece hormon yuzunden mı kullanıyosun bende hiç bi sorun çıkmadı ama esımde sperm hareketsızlıgı çıktı nisandan beri korunmuyoruz esıme ınternetten çaksır otu aldık yarın baslıycak acaba senın kullandıgın ılacı bende kullansammı ne dersın okadar çok ıstıyorumkı her ay hasta olucam dıye ödum kopuyo bu ayda öyle oldu 4 gun gecıktım bu sefer tuttu dedık ama gene bısey olmadı lutfen banada bı yarım:26:

sadece hormon yuzunden mı kullanıyosun bende hiç bi sorun çıkmadı ama esımde sperm hareketsızlıgı çıktı nisandan beri korunmuyoruz esıme ınternetten çaksır otu aldık yarın baslıycak acaba senın kullandıgın ılacı bende kullansammı ne dersın okadar çok ıstıyorumkı her ay hasta olucam dıye ödum kopuyo bu ayda öyle oldu 4 gun gecıktım bu sefer tuttu dedık ama gene bısey olmadı lutfen banada bı yarım:26:

Evet hem hormon icin hemde dedigin gibi heray tek çizgi görmekten bikmistim. Ilacin yan etkisi yok emin olabilirsin. Eşin o otu icerken sende hayiti iç. Ihtimali arttir bence, yinede sen bilirsin. Denemeye deger. En azından keske dememis olursun.adetliysen hemen başla bence.

Evet hem hormon icin hemde dedigin gibi heray tek çizgi görmekten bikmistim. Ilacin yan etkisi yok emin olabilirsin. Eşin o otu icerken sende hayiti iç. Ihtimali arttir bence, yinede sen bilirsin. Denemeye deger. En azından keske dememis olursun.adetliysen hemen başla bence.
Fiyati ne kadar bilginiz var mi acaba

bende henuz bsey yok iki aydr deniyoruz olmuyo acaba ne asamada yutmam gerek prpkdsnu okudm netten cnm

adetin ilk günü baslarsin gunde 1 kez. Konumun ilk sayfasindan bu yana epeyi seyler yazmistim nasil kullanilir ne icin fln ama..yinede soyliyim :)

evet dun oldum hergun bi tane içsem olurmu dımı eczane söluyomu

evet dun oldum hergun bi tane içsem olurmu dımı eczane söluyomu

Evet hergün bi tane ic. Eczane bana soylemedi, ben kullanan arkadaslardan öğrendim. Zaten 30 tane var icerisnde. Fazla midemi yormamak icin günde 1 kez ictim cok sukur allahima faydasını gördüm. Sende inanarak basla. Insallah gelecek ay hayirli haberlerini aliriz. Yumurtlama problemin varsa ilacin disinda incir ye bol bol. Kuru veya yaş incir. Inşallah şifa bulursun

Evet hergün bi tane ic. Eczane bana soylemedi, ben kullanan arkadaslardan öğrendim. Zaten 30 tane var icerisnde. Fazla midemi yormamak icin günde 1 kez ictim cok sukur allahima faydasını gördüm. Sende inanarak basla. Insallah gelecek ay hayirli haberlerini aliriz. Yumurtlama problemin varsa ilacin disinda incir ye bol bol. Kuru veya yaş incir. Inşallah şifa bulursun

ya aslında ben hiç bi problem yok esımde hareketsizlik var ne bılıym bende hızlandırmak ıcın bıeyler yapıyım dıyorum aslında esımde bıtıyo olay:KK43:

Adeti azalan, prolaktin sorunu olan vede gebelik isteyipde agnuscaston hap kullanan ve olumlu sonuc alan var mi??

mrb cnm Allahım saglıcakla bebeısını kucagına almayı nasıp etsın: ) bende dun senın tavsıyenle aldım haptan.gecen ay hayıt suyu ıctım 10-15gun.gecen aykı hormon testıme nazaran dun yaptırdıgım testlerımde e2 ve fsh yarı yarıya düşmüş..ama lh hormonum 17.58 ken 23,39 a cıkmıs..nıye boyle oldu bılmıyorum sen yasamısmıydın hormon sorunu

X