agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

arkadaşlar bende dun agnucastona başladım benım pko rahatsızlığım var lütfen dua edın bende hamıle kalabılyım özellıkle hamıle arkadaşlarımdan bekliyorum ınsallah rabbım bu ılacı vesıle kılar hepımıze bızde hamiş kalırız aminnnnnn :KK68::KK68:

Bu arada test sonuclarinda prolaktin kac yaziyo bakip yazarmisin PRL veya PROLAKTIN diye yazar

canım test sonuçlarım direk doktoruma gitti ben görmedim. özele gitmiştim direk doktorun bilgisayara düştü. doktorumda bütün hormonlarımın cok normal oldugunu söyledi. şöylede bi durum var benim yumurtlamam ve adetlerim cok düzenli hiç sapmaz. aşırı kilo da yok hatta cok zayıfım. stresten olabileceğini söyledi doktorum annem rahatsız o dönem cok stres yapmıştım kanser cıktı. dünyam alt üst oldu bi anda tam o dönem fark ettim. doktor da sonuçların normal oldugunu soyledi ama içimde acaba vardı hep. bi tanıdığın genel cerrah tanıdığı varmış aradık durumu anlattı ve doktorumu iyi tanıdığını çok iyi bi doktor oldugunu ve ona güvenmemi söyledi. oda stresten olabileceğini söyledi. ama halen kafamda acaba var hiçbi problem yoksa ben neden hamile kalamıyorum peki ... bunun cevabını bulamamak cok zor...

Bence kullan dedigin gibi sut hormonunu yani prolaktini dusuyo ama sut gelmesi gogusten ileri bi boyut yani hipofiz bezinden salgilama oldgu okumstm bu konuyla ilgili sana verdigim linki inceledin mi bence endokrine gidersen sana tum testleri yapar canim Allah sifa versin

canım sormayı unuttum endokrin e herhangi bir gün gidebilir miyim test için yoksa adetin 3. günü mü gideyim ? nasıl oluyor muayene ?

canım sormayı unuttum endokrin e herhangi bir gün gidebilir miyim test için yoksa adetin 3. günü mü gideyim ? nasıl oluyor muayene ?
Evet cocuk icin adetin 3.gunu testler yapiliyo sende oyle git bence.. doktoruna guveniosan sorun yok ama.bnm bildigim prolaktin sut hormonudur hatta gogusten sut geliyosa prolaktn yuksektr yada hipofiz bezi sut salgilamasi yapiodur bildiklerm bu kadar tabiki saglikci degilim ama arastrdgm.ogrendgm bu kadar canim... bende hamile kalamiyorm 1 senedir hatta bgun geldm doktordan yumurtam cok iyi gelisiyo catliyo ama nasipte yokki bebek olmadi henuz :KK43: artik Allah a biraktim bende ugrasmaktan bunaldim :KK51:

arkadaşlar bende dun agnucastona başladım benım pko rahatsızlığım var lütfen dua edın bende hamıle kalabılyım özellıkle hamıle arkadaşlarımdan bekliyorum ınsallah rabbım bu ılacı vesıle kılar hepımıze bızde hamiş kalırız aminnnnnn :KK68::KK68:
Insallah sifa olur canim birbirmize guzel haberler veririz bende belki tutmustr diye biraktim bakalim adet olursam ekimde yeniden basliycam :KK51:

inşallah cnm sagol ınsallah senınkıde tutmusturda gerek kalmaz ekımde kullanmana :KK48:
sizde sıkıntı neydı cnm:KK51:
Sorun yokmus bi kez kimyasal gcirdim hazirN ayinda dha sonra olmadi. Gecen hafta ve bgun doktora gttim yumurtam buyuyo catliyo ama bakalim tutcakmi bilmiyorm canim gorunuste suan icin problem yok yani Allah sukur ama onceden hafif prolaktinim yuksekti agnuscaston ictim dustu

Evet cocuk icin adetin 3.gunu testler yapiliyo sende oyle git bence.. doktoruna guveniosan sorun yok ama.bnm bildigim prolaktin sut hormonudur hatta gogusten sut geliyosa prolaktn yuksektr yada hipofiz bezi sut salgilamasi yapiodur bildiklerm bu kadar tabiki saglikci degilim ama arastrdgm.ogrendgm bu kadar canim... bende hamile kalamiyorm 1 senedir hatta bgun geldm doktordan yumurtam cok iyi gelisiyo catliyo ama nasipte yokki bebek olmadi henuz :KK43: artik Allah a biraktim bende ugrasmaktan bunaldim :KK51:

teşekkür ederim canım. yarın gidicem bakalım yönlermesine göre haraket edeceğim önce genel cerraha gideceğim ne olur ne olmaz. bende ovulasyon testi kullandım bu ay ama bakalım ne cıkıcak inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur

teşekkür ederim canım. yarın gidicem bakalım yönlermesine göre haraket edeceğim önce genel cerraha gideceğim ne olur ne olmaz. bende ovulasyon testi kullandım bu ay ama bakalım ne cıkıcak inşallah en kısa zamanda dualarımız kabul olur
Kolay gelsin sana Allah yardimcin olsun canim ekim ayinda hayallerimiz gercek olsun :KK70:

kızlar ya bısey sorcam ben 3 gundur agnucaston kullanıyorum sag kasıgımda ağrım oluyor acaba ılactan mı oluyor kı ağrısı olan varmıydı

Bildigim.kadariyla cok iyi canim bence sorun yok gebelik icin baska bisey yaptirmadinmi fsh lh e2 falan

bilmiyorum ki canım doktor bunları istemiş sadece. ultrasona da giricem daha göğüs için sonuçlara göre yorumlucak doktor. olumsuz seyler söylerse endokrine gitmeyi düşünüyorum. orada detaylı bilgi verirler sanırım.

Kizlar bende yaklasikk 3 haftadir hapi kullaniyorum prolaktnm 31 di 25 e dustu dun yunurta takibi yapildi 18 mm gelismis yumurta doktor iyi dedi gun asiri iliski onerdi ve 21.gun progestrn testi bakilcak sizce hapi birakiyimmi bu surecte hani zaten hamile kaldigini ogrenonce birakiliyo hap simdiden mi biraksam ????:KK51:

Hayir canim birakma. Devam et kullanmaya. Adetine birkac gun kalincaya dek kullan. Zaten bebis varsa adet gunu ogrenirsin. Yoksada adette devam edersin. Vücudun olumlu tepki vermiş ne guzel. Insallah bebis seninledir

Hayir canim birakma. Devam et kullanmaya. Adetine birkac gun kalincaya dek kullan. Zaten bebis varsa adet gunu ogrenirsin. Yoksada adette devam edersin. Vücudun olumlu tepki vermiş ne guzel. Insallah bebis seninledir
Selam yusra ay doguma az kalmis sayilir ben bile heycanlandim sen nasilsin :KK70: son bi ay gecmez derler oylemi gercekten? :)
Saglikla al bebegini kucagina insallah kizmi erkekmi ve ismi ne olucak :)
Ilaci alayim yani tutunmasi kolaymi olurki ben sandim ters etki eder ay bu arada yumurtlama donemimde 2 kez iliski oldu esim.asker oldugu icin surekli yanyana olamiyoruz :KK43: sence tutarmiki tabiki Rabbim.bilir ama sansim azmis gibime geliyo :KK51:

bilmiyorum ki canım doktor bunları istemiş sadece. ultrasona da giricem daha göğüs için sonuçlara göre yorumlucak doktor. olumsuz seyler söylerse endokrine gitmeyi düşünüyorum. orada detaylı bilgi verirler sanırım.
Ay bende sastim.kaldim niye dersen bnm prolaktinim azda olsa yuksekti ve sut geliyomu diye sormustu bakmisti doktor ama sende prolaktin normal ama sut geliyo vallahi anlamadim bence muayeneyi ihmal etme ve fsh lh gibi hormonlarinada baktir zaten bebek sahibi olmak istiyorum ama iste su kadardir olmadi diyince bu hormonlara bakiyolar genelde

Selam yusra ay doguma az kalmis sayilir ben bile heycanlandim sen nasilsin :KK70: son bi ay gecmez derler oylemi gercekten? :)
Saglikla al bebegini kucagina insallah kizmi erkekmi ve ismi ne olucak :)
Ilaci alayim yani tutunmasi kolaymi olurki ben sandim ters etki eder ay bu arada yumurtlama donemimde 2 kez iliski oldu esim.asker oldugu icin surekli yanyana olamiyoruz :KK43: sence tutarmiki tabiki Rabbim.bilir ama sansim azmis gibime geliyo :KK51:

As. Evet baya az kaldi son 1 ay gecmiyo dedigin gibi :) bi kizim vardi, buda erkek olacak allahin izniyle. Ismi de yasin :)) sana gelince allahim sebep ederse oyle bi tutarki bebek. Sen bile sasirirsin. Benimde prolaktinim 31 idi. Gogsumden sut geliyodu bildigin. Sütü durdurdum 1 ayda. Nsl die sorarsan dostinex kullandim dr onerisi ile. Sütüm kesildi, hayiti da kullaninca hemencecik hamile kaldim. Eger süt varsa sende onu durdurmaya bak. Dostinex ile prolaktinim 1'e düşmüştü birde

As. Evet baya az kaldi son 1 ay gecmiyo dedigin gibi :) bi kizim vardi, buda erkek olacak allahin izniyle. Ismi de yasin :)) sana gelince allahim sebep ederse oyle bi tutarki bebek. Sen bile sasirirsin. Benimde prolaktinim 31 idi. Gogsumden sut geliyodu bildigin. Sütü durdurdum 1 ayda. Nsl die sorarsan dostinex kullandim dr onerisi ile. Sütüm kesildi, hayiti da kullaninca hemencecik hamile kaldim. Eger süt varsa sende onu durdurmaya bak. Dostinex ile prolaktinim 1'e düşmüştü birde
Ay ne kadar guzel idolumsun bi kiz bi erkek isterim bende hep :) insallah ismi gibi guzel bi omru olur hayirli bi evlat olur annecigine, kizinida op yerime :) cnm ben bu agnu. ilacini 3 hafta kullandim sonra adetin 3.gunu testimde prolaktinim 31 di onceden ama sut gelme olayi yoktu hic.. 25 cikti o gunki testte. Sence kotumu degerim 25 ustu kotu diyolar kimi baskasi 30sinir diyor bilemedim.. bnmki tam olarak 25.66 idi doktor iyi dedi yumurtam 18mm di oda iyiymis catladi onada tamam ama.iste 2 kez oldu ay keske tutmus olsa cnm agnu. birakmistim tavsiyenle yine basladm bugun folik asitide ihmal edmiyorjm bakalim 2 ekim adet gunum insallah kirmizi kart gormem :) Dua et nolur cok istiyorum Allah im hayirlisiyla bi evlat nasip etsin bende anne olayim :KK16:

X